jagdka 13.01.10, 10:52 Dzisiaj niektórzy z was pisali testy próbne z jeżyka polskiego juto z matmy a pojutrze z języka a więc jak wam poszły testy a najbardziej z polaka?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagdka Re: Testy próbne 13.01.10, 15:17 Ale tu jest wątek nie kiedyt kto ma tylko jak im dzisiaj poszły więc kochani jak wam poszły Odpowiedz Link Zgłoś
multiwitamina Re: Testy próbne 13.01.10, 15:22 Dzisiaj miałam z matmy i szczerze mówiąc byłam zdziwiona. Zadania otwarte okazały się łatwiejsze niż zadania zamknięte. Ale mimo wszystko myślę, że nie poszło mi najgorzej (; Z humanistycznej części też nieźle. Taką rozprawkę strzeliłam, że sama byłam sobą zdziwiona Odpowiedz Link Zgłoś
esy_folresy Re: Testy próbne 13.01.10, 15:24 mialas juz z matematyczny? ;o trudny? xD duzo gegry? xD Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Multiwitamina ;3 13.01.10, 15:40 multiwitamina napisał(a): > Dzisiaj miałam z matmy i szczerze mówiąc byłam zdziwiona. Zadania otwarte > okazały się łatwiejsze niż zadania zamknięte. Ale mimo wszystko myślę, że nie > poszło mi najgorzej (; Z humanistycznej części też nieźle. Taką rozprawkę > strzeliłam, że sama byłam sobą zdziwiona Pisałaś matmę z OPERON-u?! Weź dziewczyno powiedz czego był najwięcej... Odpowiedz Link Zgłoś
esy_folresy Re: Testy próbne 13.01.10, 15:23 hmm narazie z polaka to jak dla mnie prosty tzn nie chce zapeszac xD najbardziej boje sie jutrzejszego. chemi i gegry. Odpowiedz Link Zgłoś
kakaa13 Re: Testy próbne 13.01.10, 15:24 nie pisałam ; d a chodzi Ci o 6 kl. ? jak tak to ja bd ' chyba ' po feriach miec : D Odpowiedz Link Zgłoś
ewelka95 Re: Testy próbne 13.01.10, 15:28 kakaa13 napisał(a): > nie pisałam ; d a chodzi Ci o 6 kl. ? > jak tak to ja bd ' chyba ' po feriach miec : D chodzi o testy trzeciogimnazjalistów xdd Odpowiedz Link Zgłoś
l.e.n.k.a_ Re: Testy próbne 13.01.10, 15:30 Test był baaaaaaaaaardzo prosty, nawet moja nauczycielka polskiego się dziwiła, ze był taki łatwy. Mam nadzieję, że jutro też nie będzie trudno. Najgorzej matma i fizyka Odpowiedz Link Zgłoś
vivienne. Re: Testy próbne 13.01.10, 15:33 Mam nadzieję , że łatwość testu przełoży się także na następny rok, kiedy to nadejdzie czas na mnie. : D Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify . 13.01.10, 15:37 Dla mnie nie był jakoś szczególnie trudny...ale czy ktoś ma już odpowiedzi? ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
nettle Re: Testy próbne 13.01.10, 15:33 był łatwy (chociaż ja i tak czuję, że nie poszło mi najlepiej ;p szczególnie rozprawka, nie ma to jak pisać bez sensuuuu) i to bardzo źle!!!!!!!!!!! bo oficjalny będzie rzeźnią niewiniątek, wszyscy na nim polegniemy, dowalą nam takie pytania, że nie starczy czasu na zebranie myśli, a co dopiero napisanie czegokolwiek nie no, przesadzam ale myślę, że będzie trudniejszy, chociażby dlatego, że dowalą nam historii, a ja i historia bardzo się nie lubimy a jutro nie wiem czego się spodziewać, na mat-przyr ;> angielskiego sie w ogole nie boje ;p Odpowiedz Link Zgłoś
gdziejestpepe Re: Testy próbne 13.01.10, 15:34 eee.. pisałam dzisiaj humanistyczny i szczerze powiedziawszy spodziewałam się, że będzie trudniejszy Odpowiedz Link Zgłoś
allexz Re: Testy próbne 13.01.10, 15:38 średnio ; / nie lubię pisać testów, pff no chyba, że z angielskiego Odpowiedz Link Zgłoś
mileyandnick Re: Testy próbne 13.01.10, 15:46 myslałam ze bedzie trudniejszy. ogólnie poszedł mysle ze dobrze ale na rozprawce miałam normalnie jakies zacmienie nic nie mogłam skojazyc. A własnie wiek ktos moze kiedy beda odpowiedzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
jagdka Re: Testy próbne 13.01.10, 18:34 tutaj jutro powinny yć ale nie wcześniej niż po 15 Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
jagdka Re: Testy próbne z gimnazjum 14.01.10, 10:46 Jak wam moli mili dzisiaj z matmy poszło myślałam że bd trudniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: Testy próbne 15.01.10, 11:14 ja dzisiaj miałam test z anglika s.ierdoliłam go na maksa jak będę mieć 10p będę szczęśliwa prawie wszystko strzelałam.... A wam jak poszło z tego przedmiotu?? Najłatwiejszy był z polaka wczoraj sprawdzałam sobie zamknięte zad i wszystkie miałam dobrze <jupi> rozprawka też w miare łatwa była Łatwo też były zadania z gegry i biologi też wszystkie mam dobrze Matma trochę gorzej a fizyka i chemia załamka mam dobrze tylko jedno zad ztych przedmiotów podobnie pewnie wykdzie mi anglik Odpowiedz Link Zgłoś
akira Re: Testy próbne 15.01.10, 11:41 Polski był prosty, matematyka i fizyka też. Chociaż z gegry i bioli wszystko strzelałam;] A angielski... Porażka. Prawie wszystko strzelałam Odpowiedz Link Zgłoś
nettle Re: Testy próbne 15.01.10, 13:20 angielski był banalny zrobiłam go rach ciach, a potem musiała 40 minut siedzieć w bezczyności, bo wypuszczali dopiero 15 minut przed końcem właściwie większość osób u mnie wszystko zrobiła szybko i wszyscy wyszli 15 min przed końcem najprostszy egzamin, szkoda, że oficjalny z ang i tak sie nie liczy ;] Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: Testy próbne 15.01.10, 14:49 a ja pisalam wszystkie przed swietami. ghahaha. wiec tak z polskiego 48/50 , z jezykowego [niemiecki] 46/50 , a z matematycznego 25/30 o.O nie wiem dlaczego na trzydziesci. dziwne dość . kocham swoja szkole -.- ' . Odpowiedz Link Zgłoś
andziulkaxd Re: Testy próbne 15.01.10, 16:56 alice94_: JA mam tak samo jak ty...Z angielskiego prawie wszystko strzelałam...;/;/ MASAKRA Odpowiedz Link Zgłoś
i_love_th Re: Testy próbne 15.01.10, 18:39 z polaka było spoko. temat rozprawki nawet łatwy. spoidziewałam sie że bedzie gorzej. ale nie mogłam sobie przypomnieć przykładu dzieła literackiego i wyszłam na końcu bo mi sie przypomniało jak było 20 minut do końca. matma była łatwa, ale chemie i fize zwaliłam. anglik nawet. zależy które zadanie. jedno było głupie Odpowiedz Link Zgłoś