Dodaj do ulubionych

I co z nim zrobić?

13.01.10, 14:24
Cześć dziewczyny! Mam ogromny problem z przyjaciolką chodzimy razem do klasy,
a w naszej klasie jest taki jeden chlopak, który po prostu strasznie nas nie
lubi i nawzajem! On ciągle nas gnębi "suki, szmaty, i nie tylko" teraz gdy
jest snieg, to ciagle nas chce nacierac, ogólnie my juz z BFF nie chcemy zimy!
Teraz niedlugo bedzie wywiadówka w szkole i oczywiscie jego rodzica nie
bedzie.. same nie mamy juz na niego nerwów.. gnębi nas a my do niego przecież
nic nie mamy, nic mu nie zrobilysmy !! Jakieś pomysly proosze! smile)
Obserwuj wątek
    • olgx Re: I co z nim zrobić? 13.01.10, 14:33
      To ja jestem tą przyjaciółką xDD. Girls pomóżcie nam! Prosimy!
      • olgx Re: I co z nim zrobić? 13.01.10, 14:37
        Aha i chce jeszcze dodać, że nie piszcie "pogadajcie z nim" bo to nie jest takie
        proste. On tak do wszystkich się odzywa i do nauczycieli też, ale do nas to
        jakas MASAKRA. Jak się spojrzę gdzieś to on od razu "czego sie gapisz s*ko". A
        najgorsze jest to że to jest mój tak jakby kuzyn, tzn. taki dalszy i 3 razy
        bylam z nim na nartach i wtedy taki nie był. POMÓŻCIE ! Z nim sie nie da pogadać
        normalnie, bo już próbowałyśmy.
    • softy_girl Re: I co z nim zrobić? 13.01.10, 14:34
      Idzcie do wych. musicie jej powiedzieć o zachowaniu kolegi . Jesli nie pomoze
      zapraszaam do pedagoga szkolnego . smile Ps.nic mu nie róbcie bo wyjdzie że wy też
      bez winy nie jestescie
      • olgx Do softy_girl. 13.01.10, 14:39
        Byłyśmy u wychowawcy i to nie raz! A on chodzi do pedagoga, a te rozmowy jego z
        pedagogiem nic mu nie dają, bo on tylko tam chodzi żeby mu lekcja mineła. Nasze
        marzenie - aby nie przeszedł do następnej klasy!
      • cute_princess Re: I co z nim zrobić? 13.01.10, 15:00
        Dzięki, własnie nasza nauczycielka (wychowawczyni) sie go bardziej boi na serio!
        Ale gdzie my to mamy złgosic ? Ale w naszej szkole psycholog i pedagog nie są za
        ciekawi.. ;P ale baaaardzo wam dziekujemy za pomoc! Nie wiem co zrobimy sad OLGX-
        trzeba cos wymyslic komu mowimy i wogóle.. smile Ta sprawa jest strasznaa! cryingcrying
    • britneyxd Re: I co z nim zrobić? 13.01.10, 14:37
      pogadajcie z wychowawcznią... ona zadzwoni do jego rodziców, mogą go do innej klasy
      przepisać a nawet szkoły.... ja bym nie donosiła tylko nastawiła klasę, w szczególności
      chłopców przeciw niemu.... jeśli nie ma takiej opcji ( ludzie go lubią etc. ) powiedzcie
      wychowawcy smirk
      powodzeniakiss
    • misia_xddee Re: I co z nim zrobić? 13.01.10, 14:37
      mialam podobny problem z chłopakiem z mojej klasy no wiec tak: powiedzcie mu taki
      wierszyk haha nauczcie sie go i powiedzcie:
      Do Każdej innej, kiedy powiesz " Ty Suko "
      Z płaczem odejdzie i będzie jej głupio.
      Jaa, zaś z pogardą odpowiem " dziękuje "
      Bo każdą sukę to dopinguje!
      Płytkie słowa - zerowe znaczenie.
      A bycie " Suką " to ogromne wyróżnienie.

xd mi pomoglo przestal nazywać mnie suka ale zostala szmata no wiec nie zwracałam na
      to uwagi ale kiedys orzy nauczycielce tak powiedział i ja mu na głos powiedziałam ze ma
      tak do mnie nie mowic bo to jest znęcanie sie psychiczne a pani zaraz zareagowała i wiecie
      pedagog i te sprawy skonczylo sie na tym ze przepisał sie do innej szkoly bo nie mogl
      znieść mojego i mojej kolezanki widoku poniewaz to my z nim "skończyłyśmy" że tak
      powiem powodzenia ;*;*;* piwokissbig_grincool
      • olgx Do britneyxD i misia_xdeeeee 13.01.10, 14:48
        Do britney xD:
        No gadałyśmy z wychowawcą, ale ta nasza wychowawczyni to ona sie go boi bardziej
        niż on jej, a w zasadzie on jej w ogole. A z jego kolegami nic sie nie da
        zrobic, bo oni chcą być tacu jak on.

Do misia_xDDee
        Hahaha mam nadzoieje ze wierszyk pomoże i moim marzeniuem jest albo zeby nie
        przewszedl albo zeby byl przepisany do innej klasy.
        • misia_xddee Re: Do britneyxD i misia_xdeeeee 13.01.10, 14:50
          haha no mi pomógł więc w was też wierze ;D aa i szczególnie powiedzcie o tym
          zadreczaniu psychicznym ono naprawde jest karalne w sadzie tak samo jak bicie czy coś :-
          *piwo
          • karoline Re: I co z nim zrobić? 13.01.10, 15:01
            Moim zdaniem, powinnyście w szczególności powiedzieć to rodzicom, a jakbyście
            spotkały rodziców tego chłopaka to również z nimi pogadajcie. Wasi rodzice mogą
            to powiedzieć na wywiadówce/zebraniu, bo nauczycielka nie może bać się ucznia, w
            szczególności jeśli on tak się zachowuje do innych! Mam nadzieję, że to coś da!
            Powodzenia! smile
            • cute_princess Re: I co z nim zrobić? 13.01.10, 15:42
              No wlasnie, moja mama pogada z wychowawca.. tylko oby nasza wychowawczyni cos
              zdzialala.. ona nie umie nawet krzyknąć.. To co on wyprawia to .. uhh ;/
          • olgx Re: Do britneyxD i misia_xdeeeee 13.01.10, 15:02
            No ok dziękujemy i powiemy na pewno jak tylko na nas coś jeszcze powie.
    • magnaw18 Re: I co z nim zrobić? 13.01.10, 15:02
      pogadaj z wychowawcą że cie wkurza
      • olgx Karoline. 13.01.10, 15:16
        Karoline, gadałam już wczoraj z mamą i była strasznie wkurzona,a szczegolnie ze
        bylismy razem na wakacjach to jak on teraz tak moze sie zachowywac. Gadałam też
        z wychowawcą, mojej mamy niestety nie bedzie na zebraniu ale bedzie Darii (ta co
        założyła ten wątek) więc coś tam powiem. A wracając do tego wychowawcy :
        wychowawca powinien być mocny a ona to jego zachowanie sobie olewa jak reszta
        tez nauczycieli.
    • gwiazdka_14 Re: I co z nim zrobić? 13.01.10, 15:21
      Ejj!! Ze mną jest tak samo!! I też nie lubimy śniegu z przyjaciółką!! I ja też mam dziś
      wywiadówkę!! shock
    • myszkaa Re: I co z nim zrobić? 13.01.10, 15:48
      może pogadajcie z jege rodzicami ?

albo wasi rodzice niech pogadają z nimi .

i niech go wyślą do psychologa. : dd `
      • myszkaa Re: I co z nim zrobić? 13.01.10, 15:48
        myszkaa napisał(a):

> może pogadajcie z jege rodzicami ?
        >
        > albo wasi rodzice niech pogadają z nimi .
        >
        > i niech go wyślą do psychologa. : dd `

jego . *
        • zelusiacullen Re: I co z nim zrobić? 13.01.10, 15:54
          Jeżeli nauczyciele i pedagog na serio nic nie pomagają to ja bym poszła na policje albo nie
          wiem co zrobiła.... wszystko zeby sie tyylko odczepił
          • cute_princess Re: I co z nim zrobić? 13.01.10, 15:55
            ale on do psychologa chodzi.. tyle ze on tam gada sobie jak z kolegą z nim.. nic
            mu nie pomaga.. jeszcze gorszy sie od tego psychologa robi sad
    • miska78 Re: I co z nim zrobić? 13.01.10, 16:06
      wlasnie dziewczyny tez mialam taki problem z bylym, na początku nie chcialam z nikim o tym rozmawiac ale nie dawalam sobie rady wkoncu powiedzialm o tym nauczycielc która byla najbardziej zaufana wedlug mnie i koles sie odczepil, to bylo rok temu ale on robil to bo nadal mnie kochal a ja go rzucilam wiec sie mscil a teraz jak jestesmy w gim. nie chodze juz z nim do klasy, ale nawet sie kolezymy (ale nie za bardzo)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka