vamtherina 18.01.10, 15:00 Sześć Jelly Bracelet będzie już jutro w BRAVO . Ja zapewne kupię sobie dwa numery , gdyż w jednym jest tylko jedna czarna . . . Kupicie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anusia1314 no jasne 18.01.10, 15:54 no jasne ze kupie . od dawna czekam na ten numer bravo juz mialam zamawiac przez allegro potem tylko zobacze na youtube jak je polączyc Odpowiedz Link Zgłoś
princess7 łączenie 19.01.10, 13:12 nic nie musicie łączyc... jak macie dwa kola z tych bransoletek nakładacie je na siebie tak aby mialy czesc wspolna (chyba kazdy mial na matematyce kola i okregi i czesc wspolna juz w podstawowce) i jedną czesc bransoletki z czesci wspolnej ciagnieie w przod jedną w tył (tylko tak z sensem bo zeby sie 'polaczyly' ta co lezy pod spodem musi byc ciagnieta w gore) i powstaje wam okrag przez który wkladacie reke. Odpowiedz Link Zgłoś
melania Re: Jelly Bracelet w BRAVO . 19.01.10, 13:51 nie sądzę żeby to były orginalne Jelly mam własne ze Stanów i widać że są mocne ... Odpowiedz Link Zgłoś
elen Re: Jelly Bracelet w BRAVO . 18.01.10, 15:38 kupię podaruję koleżance marzy o takich Odpowiedz Link Zgłoś
emm_ Pytanie 18.01.10, 15:42 ` Ej a wiecie, gdzie można jeszcze takie kupić? Tylko nie przez neta. I po ile? Odpowiedz Link Zgłoś
vamtherina Re: Pytanie 18.01.10, 16:40 Emm_ zobacz w sklepie z biżuterią , a jeżeli nie będzie to kup Filofany i połącz je Jak je połączyć to niestety nie wiem , ale spróbuj poszukać w Google . Odpowiedz Link Zgłoś
koralowa Yhym...;D 19.01.10, 13:42 Ja dzisiaj kupiłam dwa numery, bo też ptrzebuje 2 czarne ! Wyglądają super ;]]. Odpowiedz Link Zgłoś
emily. Re: Jelly Bracelet w BRAVO . 18.01.10, 15:46 Miałam zamiar zakupić, ale nie wiedziałam, że będzie w nim taki gadżet ^^ Super ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
failien_ Re: Jelly Bracelet w BRAVO . 18.01.10, 15:51 ojezu, ja je mam już jakieś 85748 lat, a teraz dali je do bravo i nagle szał -,- Odpowiedz Link Zgłoś
butterfly3689 Re: Jelly Bracelet w BRAVO . 18.01.10, 15:52 oooo super jasne że kupie Odpowiedz Link Zgłoś
honey__ Re: Jelly Bracelet w BRAVO . 18.01.10, 15:58 bądźmy jak selena. niech napiszą, co oznaczają. idźcie kupić sobie uszczelki w jakimś motoryzacyjnym. teraz będą wszyscy je nosić. ratunku. podobają mi się, ale nie będę nosić, ze względu na znaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
inspiracja honey__ 18.01.10, 19:34 te znaczenie seksualne znieśli ok. 2003 roku ;p czyli jakieś 7 lat temu A wracając do tematu to pewnie też kupie 2 numery [ przeciez to tylko 5 zł, a na allegro 12 sztuk kosztowały 12 zł] Odpowiedz Link Zgłoś
mychaxd3 Re: Jelly Bracelet w BRAVO . 18.01.10, 19:32 kupuje kupuje .. ale że co? w jednej gazecie tylko jedna jest? :\ bezsens .. Odpowiedz Link Zgłoś
inspiracja mychaxd3 18.01.10, 19:35 ma być 6 bransoletek ale jak zrobią to zobaczymy jutro Odpowiedz Link Zgłoś
any13x Ale... 18.01.10, 19:39 przecież piszę że jest 6 bransoletek a nie 1! xdd to będzie takich 6 tak mi sie wydaję..bo tak to by pisali 6 kolorowych bransoletek do wybóru xd a jak nawet bd 1 to moja kumpela tez kupuje bravo to mi da bransoletkę bo ona nie nosi bransoletek! xdd ale mega sie ciesze że bd ona bo je szukałam wszędzie!juuupi! Odpowiedz Link Zgłoś
meerc Re: mychaxd3 18.01.10, 19:41 zgadzam się z failien . też mam je już długi czas i kochałam je za to że są orginalne i ma je bardzo mało osób . no ale teraz rzucą się małolaty , no bez obrazy , na bravo i orginalnośc zginie . -.- uuuh ... Odpowiedz Link Zgłoś
spontaniczna Re: mychaxd3 18.01.10, 21:46 pojutrze ten numer bravo bedzie miala połowa 3 i 4 klasistek w szkole . nie wiedząc nawet o czym piszę bravo, bo nie rozumieją tych tekstów . jest selenka to odrazu kupują . Boshee. bez urazy, lubię Selenę , ale te dzieci mnie przerażają ! Odpowiedz Link Zgłoś
kittas. Re: Jelly Bracelet w BRAVO . 18.01.10, 21:40 O to już dzisiaj Mam zamówionych 12 na allegro , ale kupię , bo mam tylko czarne i białe Odpowiedz Link Zgłoś
tinn żal. 18.01.10, 22:01 kur.wa . przez półtora roku jeździłam do wawy żeby kupić je w Claire's i gdy kupiła to się robią bravo. teraz wszystkoe hot, słit, emo lasie będą to nosić. Normalnie nie wiecie jaka jestem zła ! Odpowiedz Link Zgłoś
emm_ Re: żal. 19.01.10, 08:43 tinn napisał(a): > kur.wa . przez półtora roku jeździłam do wawy żeby kupić je w Claire's i gdy > kupiła to się robią bravo. teraz wszystkoe hot, słit, emo lasie będą to nosić. > Normalnie nie wiecie jaka jestem zła ! masz probem. Odpowiedz Link Zgłoś
tunia.18 Re: Jelly Bracelet w BRAVO . 19.01.10, 09:00 oczywiście kupię,ale chyba też dwa numery Odpowiedz Link Zgłoś
ajlyy takie sb . 19.01.10, 09:08 kupiłam i nie jestem zadowolona za cienkie są .. -.- wrrr. ale co tam , jest plakat justina < 3 ;D Odpowiedz Link Zgłoś
emo_laska Re: Jelly Bracelet w BRAVO . 19.01.10, 09:26 Ja chyba też kupię... Nawet dwa numery ;p Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Re: Jelly Bracelet w BRAVO . 19.01.10, 09:54 A ja nie kupię... Wyobrażam już sobie jak przychodzę do szkoły, a tam pół ludzi takie ma -.- Aczkolwiek są ferie, więc to trochę ratuje, że nie będą miały przed czym poszpanować. W każdym razie i tak nie kupię ;c Odpowiedz Link Zgłoś
britneyxd Re: Jelly Bracelet w BRAVO . 19.01.10, 10:17 mi mamuśka kupiła, bo zawsze bravo mi kupuje xd a ja napewno też jeszcze jedną sobie kupię ;p nie dzisiaj bo leżę choraaa w łóżku, ale powiem bfratu to pójdzie mi kupić Odpowiedz Link Zgłoś
lisa Re: Jelly Bracelet w BRAVO . 19.01.10, 12:58 Chyba je z filofunów robili XD A w następnym pierścionki przyjaźni . Ciekawe czy na palce wejdą? ... Odpowiedz Link Zgłoś
emm_ Re: Jelly Bracelet w BRAVO . 19.01.10, 12:56 A ja sb kupiłam ;p Wymieniłam się zprzyjaciółką i ja mam zielone, białe i niebieskie. Równie dobrze można 2 gumki do włosów złączyc Odpowiedz Link Zgłoś
red_ Re: Jelly Bracelet w BRAVO . 19.01.10, 12:59 Mam Jelly Bracelet, ale nie z Bravo. Kupowałam przez internet. Tylko, że moim koleżankom się urwały Więc te z gazety mogą być jeszcze mniej wytrzymałe Odpowiedz Link Zgłoś
red_ Re: Jelly Bracelet w BRAVO . 19.01.10, 13:00 Ale faktycznie, chyba sobie kupię Tylko, że oni chcą kasę wyłudzić od ludzi, ponieważ jest jedna bransoletka w jednym numerze, a dobrze wiedzą, że nastolatki będą chciały nosić tak jak gwiazdy - dwie splecione. Więc powinni włożyć dwie do jednego numeru. Odpowiedz Link Zgłoś
emm_ Re: Jelly Bracelet w BRAVO . 19.01.10, 13:06 red_ napisał(a): > Ale faktycznie, chyba sobie kupię Tylko, że oni chcą kasę wyłudzić od ludzi > , > ponieważ jest jedna bransoletka w jednym numerze, a dobrze wiedzą, że nastolatk > i > będą chciały nosić tak jak gwiazdy - dwie splecione. Więc powinni włożyć dwie d > o > jednego numeru. W jednym numerze jest 6 bransoletek. A ludzie nie kupują tylko dla bransoletek tylko dla gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
red_ Re: Jelly Bracelet w BRAVO . 19.01.10, 13:02 anusia1314, ja umiem je wiązać, ale raczej nie umiem ci tutaj wytłumaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 Re: Jelly Bracelet w BRAVO . 19.01.10, 13:03 jeszcze się nie zdecydowałam Odpowiedz Link Zgłoś
euforia kupiłam to bravo 19.01.10, 13:01 i przyznam,że podobają mi się te bransoletki Odpowiedz Link Zgłoś
princess7 Re: Jelly Bracelet w BRAVO . 19.01.10, 13:09 a wiecie w ogole co to znaczy? to najwiekszy paradoks w swiecie disney'a! jak mozna nosic te bransoletki i pierscienie dziewictwa? zal lol i reszta elo trzyliterowych słów, które trzynachy uważają za kul. Odpowiedz Link Zgłoś
princess7 Znaczenie bransoletek i ich kolorów! 19.01.10, 13:14 Oto co znaczy każdy kolor noszonej bransoletki. żólty - wskazuje, że ten który ją nosi jest chętny / skłonny na przytulenie różowy - wskazuje, że ten który ją nosi jest chętny / skłonny do dawania pomarańczowy - wskazuje, że ten który ją nosi jest chętny / skłonny do pocałunku fioletowy - wskazuje, że ten który ją nosi jest chętny / skłonny do pocałunku z partnerem podczas kazdego uprawiania seksu czerwony - wskazuje, że ten który ją nosi jest chętny / skłonny do wykonania erotycznego tańca zielony - wskazuje, że dziewczyna afiszuje się z seksem oralnym przezroczysty - wskazuje zgodę na robienie "czegokolwiek bezczelenego, na wszystkie zachcianki" niebieski - wskazuje, że chłopak uprawia seks oralny czarny - wskazuje, że ten który ją nosi jest chętny / skłonny na seks misjonarski biały - wskazuje, że ten który ją nosi jest chętny / skłonny być "przelotny" dla innych jaskrawy żółty - wskazuje że ten który ja nosi akceptuje tulenie i całowanie jaskrawy różowy - wskazuje chęć/pozwolenie do pokazania/zobaczenia tylko części ciała jaskrawy fioletowy - wskazuje, że ten który ją nosi jest chętny na farncuski pocałunek jaskrawy niebieski - wskazuje na chęć do wykonywania seksu analnego jaskrawy zielony - wskazuje, że ten który ją nosi jest chętny / skłonny na seks w pozycji 69 [tłumaczone z ang. dziwnie brzmi ale chodzi o sens] Odpowiedz Link Zgłoś
red_ Re: Znaczenie bransoletek i ich kolorów! 19.01.10, 13:38 Wszystko w tym znaczeniu, o seksie. Ja nie mogę. Wcale nie prawda! Na przykład czarny nie znaczy to, co tu napisałaś tylko przeciwdziałanie gangom, i molestowaniu dzieci. Czy jakoś tak. Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: Jelly Bracelet w BRAVO . 19.01.10, 13:16 najzwyklejsze bransoletki, nic specjalnego. gazeta też nie zachwyca inteligentnym wnętrzem, więc po co kupować? ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
hayles Re: Jelly Bracelet w BRAVO . 19.01.10, 13:30 o matko, haha. takie wielkie disnejowskie dziewice, a noszą bransoletki które krzyczą "jestem chętna na seks misjonarski". ogólnie to fajne są, ale nie będę ich nosić bo śmiać mi się z tego chce. Odpowiedz Link Zgłoś
vansi Re: Jelly Bracelet w BRAVO . 19.01.10, 13:35 hayles w 2003 seksualne znaczenie jelly bracelet zostało zniesione.A w środku jest sześć ich.Ja kupiłam wszytskie kolory i wzorki kiedyś w H&M Odpowiedz Link Zgłoś
hayles Re: Jelly Bracelet w BRAVO . 19.01.10, 13:56 oo, skoro tak, to wycofuję swoje wcześniejsze oskarżenia Odpowiedz Link Zgłoś
hugg Re: Jelly Bracelet w BRAVO . 19.01.10, 14:08 jeej, już to mam. nic specjalnego. Odpowiedz Link Zgłoś
kristen_136 Re: ja wieem jak się łączy sama się nauczyłam . 19.01.10, 14:14 . . . ; > trochę techniki i się gubicie . . . ;d Odpowiedz Link Zgłoś
niktusia_ Re: ja wieem jak się łączy sama się nauczyłam . 19.01.10, 18:39 mam pytanie. czy w każdym numerze kolory bransoletek są takie same ? czyli biała, czarna, zielona, niebieska, żółta i pomarańczowa ? a tak w ogóle to beznadziejne kolory. -,- mogliby dać jakąć ceimną niebieską, fioletową, różową, czerwoną.. >.< Odpowiedz Link Zgłoś
martusia_16 . 19.01.10, 18:42 Ja je mam dwie złączone czarne ! są switaśnee haah Odpowiedz Link Zgłoś
jogurt_ Re: . 20.01.10, 08:50 kupowałam je z przyjaciółką już pół roku temu w sklepie INDYJSKIM ... -_- i nikt nie miał . a teraz połowa szkoly bedzie miala... ehh nienawidze czegos takiego . btw te z braFFo w porównaniu z tymi ze sklapu to kupa. strasznie cienkie są i mało sie rozciagają. Odpowiedz Link Zgłoś
xxewelkaxx Re: . 20.01.10, 09:01 Mam. ; d Nosze wszystkie na jednej ręce, nie związane, jak zwykłe bransoletki ^ I jest kól ; > Odpowiedz Link Zgłoś
gitarzystka_ . 20.01.10, 18:46 Kupiłam dwa numery. Wcale nie są takie fajne;/. Jak dla mnie ciut za cienkie, przez co się bardzo rozciągają. Chińskie podróby. Pff. Ale i tak noszę. Pół szkoły takie ma. Tylko że one noszą czarna z zieloną/białą/żółtą/niebieską(z pomarańczową nie widziałam nikogo), a ja dwie czarne. I mam zaciesz. Moja koleżanka GDZIEŚ kupiła takie fajne, grube, ale wredna dziołcha nie chce powiedzieć gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_ Re: . 20.01.10, 19:45 mam . ale orginalne nie barvowskie . a pozatym znaczenia znieśli w 2004 czy 2006 . -,- Odpowiedz Link Zgłoś
iana Re: Jelly Bracelet w BRAVO . 20.01.10, 21:51 Nareszcie gdzieś je można kupić, c'nie? Już kupiłam dwa nr. i wszystkie widnieją na mojej lewej ręce Odpowiedz Link Zgłoś