lusia_26 19.01.10, 14:15 Czy znacie Lily Allen ? Jeśli tak to co o niej sądzicie ? tu link jeśli nie znacie : www.youtube.com/watch?v=wbRQbjM5VSc&feature=channel Ja nic do niej nie mam. Nie jest sztuczna i za to ją lubię ... Piszcie ! ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
duuumi Re: Lily Allen ? ;) 19.01.10, 14:25 Nie lubie jej muzyki, słyszałam na dużo skandali, żeby polubić za osobowość. Ogólnie, jestem na NIE.: x Odpowiedz Link Zgłoś
mileey_1ooo Re: Lily Allen ? ;) 19.01.10, 16:07 mileey_1ooo napisał(a): > Znam , > Ale nie orzepadam Sorry za błąd : Znam , ale nie przepadam Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Lily Allen ? ;) 19.01.10, 20:33 jeśt śliczna, wyszczekana, nieprawdopodobna i odważna, i od pierwszego wejrzenia mi się spodobała, choć byłam jeszcze wtedy smarkiem, uwielbiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zigii Re: Lily Allen ? ;) 20.01.10, 12:10 lubię ją, ale tylko za niektóre piosenki i styl ubierania czasem, ale nie za sposób zachowania. : 33 Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: Lily Allen ? ;) 20.01.10, 12:17 jeszcze dwa czy trzy lata temu codziennie katowałam empetrójkę "smile" czy "ldn", poza tym podobały mi się jej stare teledyski, teraz trochę się zmieniła, a szkoda. c: Odpowiedz Link Zgłoś
kapi Re: Lily Allen ? ;) 20.01.10, 12:25 Moja droga . Lily Allen jest sławna więc prawie każdy o niej słyszał , hmm ? ; ) Ja akurat nie uwielbiam jej , ale nic do niej nie mam . Parę piosenek ma naprawdę fajnych , ale nic poza tym . Teledyski niektóre są bardzo ładne i w ogóle cud miód i malinki *,* Pozdro ! Odpowiedz Link Zgłoś