klaudynaxx 20.01.10, 17:10 Musze wymyśleć kilka fajnych <smiesznych> Rymów o proszku do prania. ^^ Pliss Pomózcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
creyzola xdd 20.01.10, 18:37 Ania Frania = Proszek do prania . xdd Mam nadzieję , że przynajmniej minimalnie pomogłam . ; PP Odpowiedz Link Zgłoś
nastolatkak93 Re: xdd 20.01.10, 18:45 proszek do prania., to rzecz taka znana, piore od dawna zawsze od rana, czy to czwartek czy to piatek, nigdy nie zapominam wyprac majtek ;dd <lol> hahah Odpowiedz Link Zgłoś
brukselka_ Re: xdd 20.01.10, 18:51 Ten proszek do prania śmierdzi jak zdechła łania Haha Ciężko mi się myśli ;p Odpowiedz Link Zgłoś
rathbone Re: xdd 21.01.10, 15:10 proszek do prania to cześć mego zadania bo aby uprać ubrania muszę użyć proszka do prania muahahha ale glupie ;p Odpowiedz Link Zgłoś
madziorekmuah Re: RYMY> ;D 21.01.10, 15:28 tym proszkiem do prania, zachwyci sie kazda mama! jest dobry,pachnacy a do tego o pol cene drozszy! xd zaal xd Odpowiedz Link Zgłoś
love_you_boy Buahahaha xd 21.01.10, 15:58 Załamała się Hania, szukała proszku do prania, kupiła jakiegoś Calgona, mama z tego smrodu kona, tata z spinaczem chodzi na nosie, siostra już woli polować na łosie. W domu wszystkie okna otwarte, Hania poszła po przyjaciółkę Marte, ona uciekła jak mogła najprędzej, bo tak śmierdziało że nie wytrzymała w tej męce. Muahahahahah! Odpowiedz Link Zgłoś
brukselka_ Re: Buahahaha xd 21.01.10, 16:13 love_you_boy napisał(a): > Załamała się Hania, > szukała proszku do prania, > kupiła jakiegoś Calgona, > mama z tego smrodu kona, > tata z spinaczem chodzi na nosie, > siostra już woli polować na łosie. > W domu wszystkie okna otwarte, > Hania poszła po przyjaciółkę Marte, > ona uciekła jak mogła najprędzej, > bo tak śmierdziało że nie wytrzymała w tej męce. > > Muahahahahah! > > HAhahaha Ale ty masz talenta dziewczyno hahaha bardzo fajny ten wierszyk Ile nad nim siedziałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekk2 Re: Buahahaha xd 22.01.10, 19:23 Nowy proszek był w biedronce . Się zleciały wszystkie brzdące . Kupiły go 2 tony . Dostały gratis kupony . Wróciły do domu zmeczone . Torby miały przepełnione . Co sie z tego okazało zamiast proszku to Kakaoo . xd Hhaha . Padłamm <lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
leesh Re: Buahahaha xd 22.01.10, 19:35 Mam manię sprzątania więc potrzebny mi proszek do prania.xD Odpowiedz Link Zgłoś
dupaa.x3 Re: RYMY> ;D 22.01.10, 23:59 Proszek do prania, mania, dania, srania . xd Odpowiedz Link Zgłoś
bieberusia Re: RYMY> ;D 25.01.10, 12:54 proszek do prania - rzecz doskonała zawsze i wszędzie wypierze i będzie xd odplami ,i czasami na opak poplami , Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek.. Re: RYMY> ;D 23.01.10, 00:10 Proszek do prania Frania, Pomoże ci wyczyścić wszystkiego ubrania haha Odpowiedz Link Zgłoś