shibby Re: czy popłakałyście się kiedyś ze śmiechu ? 22.01.10, 18:48 ja bardzo żadko płaczę ze śmiechu ale nie dlatego że się żadko śmieję tylko porostu tak mam. a jak już płaczę to z jakiejś naprawde śmiesznej rzeczy z której się śmieje już z jakieś dobre 10min bez przerwy xD Odpowiedz Link Zgłoś
selenagomez555 Re: czy popłakałyście się kiedyś ze śmiechu ? 22.01.10, 18:48 Ja ?? No jasne tysiąc razy Odpowiedz Link Zgłoś
kemka1996 Re: czy popłakałyście się kiedyś ze śmiechu ? 22.01.10, 19:27 Tak, popłakałam sie kiedyś ze śmiechu. Wpisałam coś kiedyś nie tak w krzyżówkę i zaczęłam się śmiać. Śmiałam sie tak, że zaczęłam płakać, ale już sie nie śmiałam. Mam tak co jakś czas... Fajnie jest sie śmiać Odpowiedz Link Zgłoś
dio223 Re: czy popłakałyście się kiedyś ze śmiechu ? 22.01.10, 19:40 pewnie i to ile razy.! ostatnio bo było dzisiaj. robiliśmy krzyżówkę na historii ja taka zadowolona z siebie bo pierwsza skończyłam siedzę wyluzowana, a pani mówi " oczywiście wiecie że pytania do tej krzyżówki nie mogą wyglądac tak np : Kazimierz .... . Pomyślicie trochę." ja patrzę na moją krzyżówkę a tam " ... Cezar , ... Iberyjski" tak zaczęłam się śmiac że oddechu złapac nie mogłam, a kiedy się popłakałam cała klasa łącznie z panią też zaczęli się śmiac tyle że ze mnie. ale takich sytuacji w których płaczę ze śmiechu jest cała samaaaa ;x Odpowiedz Link Zgłoś
emma1997 Re: czy popłakałyście się kiedyś ze śmiechu ? 30.01.10, 23:11 ja kiedyś na wżr,bo ktoś napisał,że ja kocham fajnego kolesia i kto ten ktoś ma zrobić ja i moja koleżanka płakałyśmy ze śmiechu,a ten koleś patrzał się kto to napisał a na dodatek był czerwony jak burak Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: czy popłakałyście się kiedyś ze śmiechu ? 22.01.10, 19:34 Żeby to raz... ;]] Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: czy popłakałyście się kiedyś ze śmiechu ? 22.01.10, 19:35 To musiała być beka ;D Ja prawie co dziennie płaczę ze śmiechu bo kumpele mnie rozpawią samym patrzeniem się na mnie (śmieszne wyrazy twarzy) i nie mogę normalnie aż mi łzy ciekną) albo nie mogę oddechu złapać haha Odpowiedz Link Zgłoś
britneyxd Re: czy popłakałyście się kiedyś ze śmiechu ? 22.01.10, 19:42 śmieję to się zawsze... koleżanka mi powiedziała, że jak się urodziłam o zamiast beczeć to sie śmiałam, ale żeby się popłakać to rzadko ;p ogólnie rzadko płaczę ;p właśnie sobie uświadomiłam, że pozbawiona łez jestem ;p Odpowiedz Link Zgłoś
billie_jeanxd yhy ;D 22.01.10, 19:36 Ojj tak, placze ze smiechu bardzo czesto, bo ogolnie czesto mocno sie smieje z byle powodu Odpowiedz Link Zgłoś
oleska940 Re: czy popłakałyście się kiedyś ze śmiechu ? 22.01.10, 19:38 Ja oczywiście ze tak ...ja to po prostu kocham ....to jest zajebiste kiedy coś mnie tak śmieszy że nie mogę złapać oddech ....no najlepiej jeśli są zemną kumpele Odpowiedz Link Zgłoś
didi14 Re: czy popłakałyście się kiedyś ze śmiechu ? 23.01.10, 20:34 jasne i to ile razy Odpowiedz Link Zgłoś
psychic333 No jasne! 22.01.10, 19:38 Ze śmiechu płaczę przynajmniej 5 razy dziennie A najlepsze w tym jest to, że zazwyczaj śmieję się sama z siebie xD Odpowiedz Link Zgłoś
klaudynaxx Re: czy popłakałyście się kiedyś ze śmiechu ? 22.01.10, 19:43 Hah ., codziennie na lekcjach i przerwach z Kasią. Odpowiedz Link Zgłoś
bgirl Re: czy popłakałyście się kiedyś ze śmiechu ? 22.01.10, 20:13 nie jeden raz ; D Odpowiedz Link Zgłoś
louise_ Re: czy popłakałyście się kiedyś ze śmiechu ? 22.01.10, 20:25 tss , codziennie. takie zj*by na lekcjach , więc .. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
cocomaroko Re: czy popłakałyście się kiedyś ze śmiechu ? 22.01.10, 20:29 pewno , i to nie jeden raz . : p Odpowiedz Link Zgłoś
other_ Re: czy popłakałyście się kiedyś ze śmiechu ? 22.01.10, 20:29 niestety , zawsze przy śmiechu łzawią mi oczy , ale wszyscy się już do tego przyzwyczaili .; p Odpowiedz Link Zgłoś
outcast Re: czy popłakałyście się kiedyś ze śmiechu ? 22.01.10, 20:33 Płakałam ze śmiechu milooooon razy! więc nie bd opowiadać wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
ika__94 Re: czy popłakałyście się kiedyś ze śmiechu ? 23.01.10, 20:28 Ja w ogóle rzadko płacze ale jeśli już to właśnie ze śmiechu xD Odpowiedz Link Zgłoś
green_color Re: czy popłakałyście się kiedyś ze śmiechu ? 29.01.10, 20:58 Ojj już nie raz mi się to zdarzyło Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: Heh. x D 29.01.10, 21:08 płacze ze śmiechu średnio 4 razy na dzień c(: mój przyjaciel z klasy jest geniuszem, kiedy coś mówi to nie da się nie śmiać. przykład? na niemieckim: sorka sprawdza obecność [przyjaciela nazwę zenek, żeby nie używać prawdziwych danych osobowych] Sorka: Zenek Kowalski? Zenek: Jestem, suko! [normalnie, tym samym tonem] Sorka: No wiem, Zenek, że super, WIEM! Odpowiedz Link Zgłoś
deedee Re: czy popłakałyście się kiedyś ze śmiechu ? 29.01.10, 21:08 Płakałam kilka razy ale już nie pamiętam tych historii ;p Odpowiedz Link Zgłoś
myaku Re: czy popłakałyście się kiedyś ze śmiechu ? 29.01.10, 21:10 hah, jasne! i to nie raz D: Odpowiedz Link Zgłoś
skasia Re: czy popłakałyście się kiedyś ze śmiechu ? 29.01.10, 21:36 no pewnie! chyba z milion razy ; d Odpowiedz Link Zgłoś
kreatyvna Re: czy popłakałyście się kiedyś ze śmiechu ? 29.01.10, 21:35 Po primo - "patrzył" a nie "patrzał" A tak w ogóle to prawie codziennie płaczę ze śmiechu bo mamy takich kolesi w klasie, że nie sposób się nie popłakać xD Odpowiedz Link Zgłoś
razzo za każdym razem. c; 29.01.10, 21:36 za każdym razem kiedy się śmieję, lecą mi łezki. ;c to mnie wkurza. xd Odpowiedz Link Zgłoś
paulaa.x3 Re: czy popłakałyście się kiedyś ze śmiechu ? 29.01.10, 21:38 hahahahaha... dobreee!! ja nie raz sie poplakalam ze smiechu! ) Odpowiedz Link Zgłoś
thedulcemonisia Re: czy popłakałyście się kiedyś ze śmiechu ? 29.01.10, 21:40 Oj miałam niezły ubaw i to nie raz..a jak już dostanę ataku śmiechu to nie ma innej rady musi samo minąć Odpowiedz Link Zgłoś
ciapek Re: czy popłakałyście się kiedyś ze śmiechu ? 29.01.10, 21:47 Ja to tak mam ale codziennie a czasem z niczego A najlepsze to było jak na wigili 2 lata temu siedzimy cisza słychać tylko szmery i jak kolega gra na pianinie nagle nei wiedział co ma robić i nuty mu sie popieprzyły koleżanka nagle mi mówi "Ty on gra w murowanej piwnicy" ja się patrze miał grać "Przybieżeli do Betlejem " Nom to ja w śmiech nikt tylko koleżanka nie wie o co biega ja cała w łzach czerwona wszycy mówią "wariatka " lub "ty ona się robi czerwona jak burak" Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia66 Re: czy popłakałyście się kiedyś ze śmiechu ? 29.01.10, 21:52 Hehe wiele razy z moja klasą to na każdej lekcji ;dd Jak tylko gruby coś palnie to cała klasa w rechot Odpowiedz Link Zgłoś
selena_257 Re: czy popłakałyście się kiedyś ze śmiechu ? 29.01.10, 21:53 ` Hahaha . ;p ja może raz dwa nie pamiętam .; p Odpowiedz Link Zgłoś
colaxdd Re: czy popłakałyście się kiedyś ze śmiechu ? 29.01.10, 21:58 Jak tu nie płakać ze śmichu jak się ma takie przyjaciółki? xDD Odpowiedz Link Zgłoś