dosia321 Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 24.11.10, 15:31 daj zdjęcie, ja tak nie miałam jeszcze;/ Odpowiedz Link Zgłoś
badcat. Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 24.11.10, 15:43 często ^^. ja mam w sql brata Fabiańskiego z Lecha Poznań i on przyjażni się z 'Ronhaldinhem' ;D Odpowiedz Link Zgłoś
serduchowo Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 24.11.10, 15:48 OMG! to ile już tych bieberków chodzi po świecie?? jeden jest w mojej sql, identyczny, dosłownie. I ja się mu podobam...... Odpowiedz Link Zgłoś
serduchowo Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 24.11.10, 15:50 a no i jeszcze ministrant z mojej parafii jest strasznie podobny do jednego z chirurgów Odpowiedz Link Zgłoś
madi.97 Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 24.11.10, 16:02 Ja kiedyś w jakimś sklepie widziałam chłopaka, który był bardzo podobny do Nicka Jonasa, ta burza loków i w ogóle, a i moje siostra cioteczna wygląda jak Dakota Fanning(przepraszam, jeśli źle napisałam). Odpowiedz Link Zgłoś
ladybird14 Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 24.11.10, 16:09 tez tak mam taki jeden gosciu przypomina mi krzysztofa krawczyka Odpowiedz Link Zgłoś
xicaughtmyselfx Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 24.11.10, 16:19 w tamtym roku jak szłam do szkoły to dokładnie o 7:20 codziennie mijałam się z takim podobnym cholernie do pattinsona xD zawsze jak miałyśmy przejść z koleżanką to było " o , pattinson idzie " Odpowiedz Link Zgłoś
jade Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 24.11.10, 16:19 Oczywiście. Ostatnio na targu w mieście zobaczyłam sobowtóra Majli Sajrus. Odpowiedz Link Zgłoś
selenka89 Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 24.11.10, 16:31 Jak wysiadałam z autobusu to myślałam że to Justin Bieber.. Odpowiedz Link Zgłoś
szalona_fanka46 Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 24.11.10, 16:43 Ja znam sobowtóra Schlieriego (dla nieczających: Gregora Schlierenzauera). < 33 Odpowiedz Link Zgłoś
kara16 biber....;/ 24.11.10, 17:00 zaal prawie każdy teraz wygląda jak biber wiec sory ;/ ja też widziałam podobnego kolesia do Taylora Odpowiedz Link Zgłoś
szatan94 Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 24.11.10, 17:11 Jasne że tak.Moja kuzynka zna kolesia który wygląda identycznie jak Pattinson.Czasami się tak zdarza to nic dziwnego moim zdaniem Odpowiedz Link Zgłoś
owad tak;D 18.12.10, 11:04 na obozie był chłopak straasznie podobny do J.Biebera,tylko,że o niebo ładniejszy! wszystkie dziewczyny się w nim kochały. Odpowiedz Link Zgłoś
magy10041996 Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 18.12.10, 11:13 czyli nie był identyczny skoro miał bląd włosy Odpowiedz Link Zgłoś
wercia12 Miley Cyrus . !!! ; DD 18.12.10, 19:31 mi wszyscy mówią że jestem strasznie podobna do Miley Cyrus. Często mówią do mnie Miley i Hannah ; DD Odpowiedz Link Zgłoś
moniss_ Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 18.12.10, 19:44 łoł, rzadko się to zdarza ,ale czasami też widzę ludzi podobnych do siebie O.O Odpowiedz Link Zgłoś
miley124 Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 18.12.10, 19:55 WOW - PRZYGODA ! Odpowiedz Link Zgłoś
slimey Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 18.12.10, 19:59 U mnie w szkole jest chłopak, który jest STRASZNIE podobny do Justina Biebera xd Odpowiedz Link Zgłoś
mileyselfan Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 01.02.11, 15:36 Raz mi się tak zdarzyło. Nie pamiętam kogo to był sobowtór, ale wiem, że chciałam podejść po autograf, a potem pani dyrektor przedstawiła nam jakąś facetkę od inspekcji czy coś takiego. Miałam wtedy 8 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
star_is_best Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 01.02.11, 15:52 U nas w szkole też jest autentycznie podobny do Pattinsona i do Bibera Odpowiedz Link Zgłoś
star_is_best Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 01.02.11, 15:53 Normalnie jak moja jedna koleżanka zobaczyła tego sobowtóra Robercika Pattinsona to nogi jej zmiękły i się zakochała XD tak samo moja druga koleżanka chwaliła się ,że jej Justin Biber naprawił pedał od roweru a to był sobowtór Odpowiedz Link Zgłoś
myslicielka123 Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 01.02.11, 20:55 o, to musiało być fajnie w wakacje jak byłam w warszawie odwoziłam moją kuzynkę na lotnisku i jak wracałam szłam w okularach i miałam lekko włosy przyciemnione to taka "hot" 2nastka podeszła do mnie ze zdziwioną miną i bełkocze czy ja aby nie jestem M.Cyrus. Z 15 minut jej tłumaczyłam. Głupia jakaś. Odpowiedz Link Zgłoś
caughtupinyou Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 02.02.11, 12:25 cóż, nie dziwię Ci się. ;D U mnie w szkole na konkursie piosenki angielskiej rok temu był chłopak, który wyglądał identycznie jak Nick Jonas. Myślałam, że zejdę na miejscu jak go zobaczyłam. : o Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel483 Re: Sobowtór Taylora Lautnera- zawał na miejscu.. 03.02.11, 13:04 sorry ale dla mnie to chore Odpowiedz Link Zgłoś