losers Re: Kogo płyty macie w domu? 15.02.10, 16:18 od kilku lat mam manię płytową. jak tylko spodoba mi się jakaś gwiazda, to kupuję jej płyty i najlepiej wszystkie. mam płytę : britney spears, paramore, kings of leon, the beatels, bullet for my valentine, jonas brothers, eminema, metro station, ewa farna, avril lavigne, alicia keys, justin bieber, jay - z, rihanna, pei, pezeta, edyty bartosiewicz, demi lovato, ac/dc, katty perry, the veronicas, madonny i lily allen. ha, prawdziwa kolekcja. XD niektórych gwiazd mam po kilka. tak, że w sumie mam równe 30. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
kreatyvna Re: Kogo płyty macie w domu? 15.02.10, 16:22 Płyty ściągam na iPoda, więc nie kupuję płyt oryginalnych... Mam w domu jedynie MJ, Tokio Hotel "Humanoid" (wygrałam w jakimś konkursie, nawet jej nie odpakuję, mam zamiar dać ją komuś kto słucha ich) itd. A płyt na iPodzie mam strasznie dużo... Od wspomnianej Miley Cyrus "Breakout", Lila Wayna, Madonnę, Muse, soundtracki Twilight, New Moon, Titanic czy Avatar po Jonas Brothers 2 płyty (wyobraźcie sobie że kiedyś słuchałam GD), wszystkie płyty Lifehouse, The Rasmus czy Within Temptation itd. itp. Ogólnie jest tego duuuużo Odpowiedz Link Zgłoś
squash . 15.02.10, 16:32 Nie słucham już płyt, chociaż wieżę nadal mam. ; > Dużo ich mam, niektóre nawet jeszcze w folii, głównie nietrafione prezenty - zwłaszcza płyty Blog 27 bałam się dotknąć. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
kasiuunia_11 Re: Kogo płyty macie w domu? 15.02.10, 16:34 Mam płyty: Britney Spears, Rihanny, Miley Cyrus i Lady GaGi. Odpowiedz Link Zgłoś
szalona_fanka46 Re: Kogo płyty macie w domu? 15.02.10, 16:44 Paramore Bravo (x2) Top Kids 6 Alexander Rybak Agnieszka Chylińska High School Musical 2 (ale już nie słucham) Hannah Montana ft. Miley Cyrus (ale już nie słucham) Demi Lovato (ale już nie słucham) Soundtrack Harry Potter i Książę Półkrwii RBD Blog 27 Kate Ryan (x2) Taylor Swift Amy MacDonald Gosia Andrzejewicz & Radio Eska Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: Kogo płyty macie w domu? 15.02.10, 16:42 tego jest tak dużo, że nie chce mi się wymieniać. można powiedzieć, że je zbieram, średnio dwie nowe w miesiącu kupuję. Odpowiedz Link Zgłoś
olkalalala Re: Kogo płyty macie w domu? 24.02.10, 14:59 ja mam pokaźną kolekcje(ok.100), ale większośc z nich opiera się na rock'u. ale takie które sama sobię kupiłam to jest: Eldo - Nie Pytaj o Nią. T.Love - The Very best t.love, love, love. Lady Gaga - The Fame Monster Pitbull - The Boatlif i teraz poluję na Justina - My World Odpowiedz Link Zgłoś
mileey_1ooo Re: Kogo płyty macie w domu? 24.02.10, 19:43 Arka Noego - kolędy... Ale ja nie słuchaaam płyt , neet lepszy xd Odpowiedz Link Zgłoś
kararock Re: Kogo płyty macie w domu? 24.02.10, 18:16 avril LG, UMS, TBDT gd american idiot dookie warning 21... sum41 mam 2 nirvana nevermind nightwish nie pamietam tytulu paramore brand new eyes nevada tan 2 z twilight piosenki z serialu gwiazda od zaraz i jeszcze tam kilka, ale beznadziejnych wiem malutko ale za to orginalne Odpowiedz Link Zgłoś
monia.x3 Re: Kogo płyty macie w domu? 24.02.10, 18:26 Moonlight Paramore : RIOT! , Bran New Eyes i jakieś tam inne ... napisałam najlepsze Odpowiedz Link Zgłoś
hipiska.xd Re: Kogo płyty macie w domu? 24.02.10, 18:48 RBD, Doda, Lady GaGa, Camp Rock, Miley Cyrus, Gosia Andrzejewicz, Rihanna, Fergie, Ewa Farna, Britney Spears, itd. ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
karola__ Re: Kogo płyty macie w domu? 24.02.10, 18:49 Jonasów. i jedną Tokio Hotel. ; o Odpowiedz Link Zgłoś
lexi55 Re: Kogo płyty macie w domu? 24.02.10, 18:50 wszystkie możliwe płyty metalliki janis joplin dżem emilie autumn gaba kulka coldplay apocaliptica dir en grey marlin manson eric clapton i wiele wieeeeele innych. a tytułów nie chce mi sie pisać ;D Odpowiedz Link Zgłoś
pattie. Re: Kogo płyty macie w domu? 24.02.10, 18:58 HSM 1 i 2, Hannah montana (dawno kupiłam już nie słucham, Avril LAvigne, Paramore, mam jeszcze linkina ale to mojego taty. A zamierzam kupić biebera ;p Odpowiedz Link Zgłoś
metal Re: Kogo płyty macie w domu? 24.02.10, 18:58 -Metallicy -Nirvany -rage against the machine Ogólnie różne płyty i kasety zespołów rockowych i metalowych Odpowiedz Link Zgłoś
jonasofanka Re: Kogo płyty macie w domu? 24.02.10, 19:05 Blog 27-Lol Jonas Brothers -Jonas Brothers JB - A little Bit Longer JB - Lines Vines And Trying times JB - Music From koncert 3D Experience Nick Jonas & The Administration - Who I Am Top Kids 14 Tokio Hotel -Schrei Ich Troje(Oo) -2CD Niedługo dojdzie: Taylor Swift -Fearless Demi Lovato- Here We go Again Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: Kogo płyty macie w domu? 24.02.10, 19:02 ac/dc - flick of the switch; ac/dc blow up your video; george michael - best ballads; deep purple - gold colection, the best; u2 - the very best. wymieniłam te płyty, których słucham najczęściej. nie chce mi się wypisywać wszystkich, które posiadam, strata czasu & brak czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
twista Re: Kogo płyty macie w domu? 24.02.10, 19:02 Ja mam : Michael Jackson- Bad (winylowa) Robie Williams Madonna - Like a Virgin (winylowa) Eska (pełno różnych składanek) Andrzej Piaseczny Odpowiedz Link Zgłoś
itsumademo. Re: Kogo płyty macie w domu? 24.02.10, 19:16 z orginalnych to tylko Jonasów - A little bit longer. jestem zła i resztę ściągam z neta, brr. Odpowiedz Link Zgłoś
tynne Re: Kogo płyty macie w domu? 24.02.10, 19:22 Paramore - All we know i falling, Brand New Eyes Fall Out Boy - Folie a deux, Live in Phoenix The Offspring - Americana, Rise and fall, rage and grace Green Day - Dookie wiele Pink Floyd, wiele The Beatles +składanki: hity na czasie, now 68, top kids 11, rmf fm Odpowiedz Link Zgłoś
kakaowezycie Re: Kogo płyty macie w domu? 24.02.10, 19:09 Happysad'u ( wszystkie) Ze zmierzchu i Księżyca w nowiu Paramore - Brand New Eyes Norah Jones - The Fall Miley Cyrus - Breakout (hahaha) xdd Hey - Miłość, Uwaga, Ratunku, Pomocy! Odpowiedz Link Zgłoś
madziek67 : D 24.02.10, 19:21 Miley Cyrus - Breakout , The Time of our lives Rihanna - Good girl gone bad i jeszcze jakieś xdd nie pamiętam ;D Odpowiedz Link Zgłoś
natka41 Re: Kogo płyty macie w domu? 24.02.10, 19:35 omg!! nie chce mi się wymieniać mojej kolekcji c( ; Odpowiedz Link Zgłoś
tizz Dosyć sporo!! 24.02.10, 20:03 Najważniejsze : Ashley Tisdale - Guilty Pleasure Ashley Tisdale - Headstrong Pozostałe : Queensberry - Volume One Demi Lovato - Here We Go Again Lady GaGa - The Fame Monster Carrie Underwood - Play On Carrie Underwood - Carnival Ride Danity Kane - Welcome To The Doll House Cheryl Cole - 3 Words Taylor Swift - Fearless Selena Gomez - Kiss & Tell Jay Sean - All Or Nothing i inne... Odpowiedz Link Zgłoś
nettle Re: Kogo płyty macie w domu? 24.02.10, 20:30 ooo, jakby tam zebrać wszystkie płyty moich rodziców, mojego brata i moje to wyszłaby na pewno ponad setka no ale na pewno dużo u mnie w domu jest płyt poezji śpiewanej, mnóóstwo jazzu, folku wszelkiego rodzaju, szczególnie Irlandzkiego, klasyki, rocka, różnego popu, rocka, bluesa (soulu), r'n'b, metalu, poza tym różne kabarety i składanki, ogólnie ciężko nie znaleźć czegoś dla siebie ;p ze swoich własnych mogę się pochwalić Arctic Monkeys - Favourite Worst Nightmare; The Kooks - Inside In/Inside Out; Coldplay - Parachutes reszta to jakieś starocie, których prawie w ogóle nie słucham (np. Green Day - American Idiot albo jakś płyta staraaa Avril Lavigne ;p) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_romance Re: Kogo płyty macie w domu? 25.02.10, 12:22 The Beatles- 1 Enrique Iglesias-Enrique Iglesias The Black Eyed Peas-The E.N.D. Lady GaGa-The Fame ; ** Abba-Golden Hits Eiffel 65-Europop . ; )) . Odpowiedz Link Zgłoś
bananowa94 Re: Kogo płyty macie w domu? 25.02.10, 18:55 CD: Muse - Showbiz Muse - Origin Of Symmetry Muse - Hullabaloo Muse - Absolution Muse - Black Holes & Revelations Muse - The Resistance (Straszna ze mnie fanka muse dalej.... Linkin Park - Hybrid Theory Linkin Park - Meteora Linkin Park - Reanimation Linkin Park - Minutes to Midnight (i LP fanka ze mnie też The Beatles - Revolver Coldplay - Parachutes Coldplay - A rush of blood to the head OneRepublic - Dreaming out loud Queen - Queen II DVD: Muse - HAARP Muse - Absolution Tour Linkin Park - Road to Revolution Coldplay - Live 2003 I wiele więcej : ) Bardzo lubię kupować płyty Mam obsesję Odpowiedz Link Zgłoś
gitarzystka_ Re: Kogo płyty macie w domu? 25.02.10, 19:01 1. Czyje - nie kogo. 2. Wiesz ile ja mam w domu płyt? Nie wymienię Ci wszystkich, bo nie pamiętam tych, których słuchają moi rodzice czy rodzeństwo. 3. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Kogo płyty macie w domu? 25.02.10, 19:08 niestety żadnych nie posiadam, jakoś zawsze mam sobie kupić ale jednak nie kupuję Ale teraz planuję zakup jakiejś The Veronicas. Odpowiedz Link Zgłoś
roxanne nie powiem ci za bardzo 25.02.10, 19:10 bo u mnie w domu jest ok 1000 płyt więc trudno by było wymienić wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
olen_cja Re: Kogo płyty macie w domu? 26.02.10, 15:14 ouućć . nie pamiętam tytułów ale m. in . płyty w domu mam : Iron Meiden [ czy jak to się tam pisze , sorxx , ale to nie moje płyty , tylko taty .. ] Nirvana [ 1 płyta ] Bon Jovi , chyba to bd. Crush .. ale pewna nie jestem Dream Theater [ mojego taty ] Saxon - Killing Ground [ i jeszcze kilka innych ] i jeszcze kilka takich wielkich , czarnych płyt , ale za cholerę nie mogę zapamiętać nazw . ^^ i duużo innych . XD . Odpowiedz Link Zgłoś
papson_ave Re: Kogo płyty macie w domu? 26.02.10, 15:29 Jeśli chodzi o oryginalne płyty ot ja mam wszystkie płyty Metallici, U2, Depeche Mode. Reszta też oryginalnych to: Guns'n' Roses - Use Your Illusion II , Iron Maiden - Flight 666, Queen - Made in heaven, Nirvana - MTV Unplugged in New York i wiele,wiele innych płyt (należących do mojego taty) innych wykonawców których znam,cenię ale nie słucham Odpowiedz Link Zgłoś
meg_cullen Re: Kogo płyty macie w domu? 24.03.10, 21:27 New Moon(soundtrack) Paramore(Brand new eyes,Riot) Tokio Hotel(Humanoid,Scream) Muse(The Resistance,Black Holes and Revelations) Tatu Avril Lavigne(Let go) Jonas Brothers(Jonas Brothers,A little bit longer) Camp Rock(muzyka z filmu) Radio Zet Zima 2008/09 Top Kids 12 Cinema Bizarre i pare innych Odpowiedz Link Zgłoś