Dodaj do ulubionych

tona makijazu = tandeta? co myslicie? fotyy xd

• collage Re: tona makijazu = tandeta? co myslicie? fotyy x 06.02.10, 20:56
      hmm masakra ;3 z czasem będą musiały coraz więcej makijażu nakładać z powodu
      zniszczonej cery. plastiki ;c
    • lika94 masakra! 07.02.10, 17:49
      najgorsze sa solary ktore klada jeszcze na ryja podklad, fluid i puder .. ble!! i jeszcze te blade
      usta... załamka wink
    • decapriopregal Re: tona makijazu = tandeta? co myslicie? fotyy x 07.02.10, 17:54
      Żal...Łe Łe fuj
      nie ma nic gorszego od plastikowych lasek..sciana
      KOSZMAR. Mi wystarczy błyszczyk
    • poconacokomuto shit . ;x 07.02.10, 17:56
      Jak patrzę na takie dziewczyny, to mam ochotę wziąć skrobaczkę i zedzreć tą tapetę ;PP

wtedy już takie ''piękne'' nie były by!
    • zcziluj tapeciary nie są fajne ! 08.02.10, 21:57
      ojej, tapeciary nie są fajne crying
    • good_thing Re: tona makijazu = tandeta? co myslicie? fotyy x 08.02.10, 22:04
      To wygląda okropnie. Ble uncertain
    • piratka13 Re: tona makijazu = tandeta? co myslicie? fotyy x 09.02.10, 17:57
      TO sa ku... zywe lalki brbie albo cos takiego ! XD
      • ellacolvey Re: tona makijazu = tandeta? co myslicie? fotyy x 09.02.10, 18:04
        one są jak z plastiku!!! okropne
        ja tam się wogóle nie maluję chociaż mam 16 lat. mogłabym... ale nie jestem tak pusta jak
        te lale ze zdjęć - nie mówię oczywiście o dziewczynach które ładniej i naturalnie wyglądają
        w delikatnym makijażu
    • verberka. Re: tona makijazu = tandeta? co myslicie? fotyy x 09.02.10, 18:02
      TO wcale nie jest piękne : 0 . . .
    • asia27 Re: tona makijazu = tandeta? co myslicie? fotyy x 09.02.10, 18:04
      typowy plastik! widze to codziennie w szkole jestem do tego widoku
      przyzwyczajonatongue_out ale wygląda to okropnie!smirk
    • naomi_neko Re: tona makijazu = tandeta? co myslicie? fotyy x 09.02.10, 18:09
      Ja tam nie mam nic przeciwko jak dziewczyna się maluje sama to robie puder tusz cien itd. ale
      no bez przesady tam troche ok ale az tyle i po co to? No ale w sumie tu też jest dużo
      photoshopu.... ;/ ;P
    • basia1994 makeup 09.02.10, 18:36
      wg mnie dziewczyna jeśli już chce się malować to ok ale musi umieć to robić...
      nie umie jeśli stoisz 5 m od niej i widzisz ile ma tapety
    • blah___rock Re: tona makijazu = tandeta? co myslicie? fotyy x 09.02.10, 18:40
      Haha allegro xd
    • funnygirl Re: tona makijazu = tandeta? co myslicie? fotyy x 09.02.10, 18:43
      boże te zdjecia sa tragiczne i przerazajace. nienawidze takich dziewczyn, bo
      wygladaja jak nienormalne.
      • rathbone Re: tona makijazu = tandeta? co myslicie? fotyy x 09.02.10, 22:00
        okropne no i oczywiście pomijając ze ktoś przepuścił te foty przez niezły
        retusz... dzieki czemu sa jeszcze bardziej sztuczne...
    • paulinusia4 Re: tona makijazu = tandeta? co myslicie? fotyy x 10.02.10, 16:44
      same sobie szkodzą.
    • ostrypazurek Re: tona makijazu = tandeta? co myslicie? fotyy x 11.02.10, 11:40
      Na pierwszych zdjęciach ten makijaż jest chociaż profesjonalnie wykonany, ale
      ta ostatnia ma koszmarny. Co nie zmienia faktu że wszystkie wyglądają sztucznie.
      Poza tym na pierwszy rzu oka widać że te zdjęcia są poprawiane w programie
      graficznym uncertain
    • myszkaa Re: tona makijazu = tandeta? co myslicie? fotyy x 11.02.10, 11:43
      ` właśnie , delikatny makijaż by wystarczył . : /
    • violet_ . 11.02.10, 11:44
      rzygi z majonezem.
    • butterfly3689 Re: tona makijazu = tandeta? co myslicie? fotyy x 11.02.10, 11:47
      w ogóle mi sie to nie podoba uncertain
      po co dawać tyle makijażu sciana
    • olenkax31 Re: tona makijazu = tandeta? co myslicie? fotyy x 11.02.10, 11:53
      tandeta . - . - ' '
      • b_lestrange Re: tona makijazu = tandeta? co myslicie? fotyy x 11.02.10, 15:17
        Te laski pewnie miały reklamowac ubrania a reklamują photoshopa xD
        masakrycznie.
    • orbit Re: tona makijazu = tandeta? co myslicie? fotyy x 11.02.10, 15:19
      saam puudeer,, bllee. ; D
      już widac jak sie tej przed ostatniej dziewczynei twarz różni od innych części
      ciała. ; dd
    • patoo_x3 Re: tona makijazu = tandeta? co myslicie? fotyy x 11.02.10, 15:21
      masakraa jakaś . xdd
      • gaba97 Re: tona makijazu = tandeta? co myslicie? fotyy x 11.02.10, 15:27
        Przecież one są robione photo shopem (nie pamiętam jek się pisze) Widać gołym okiem.
        Oczywiście make-up trochę przesadzony ale to nie od nas zależy.Jak chcą niech
        się tak malują ja tak nie będę na pewno.
    • nastolatkak93 Re: tona makijazu = tandeta? co myslicie? fotyy x 11.02.10, 15:24
      photo shop
    • ooonutellaooo Re: tona makijazu = tandeta? co myslicie? fotyy x 11.02.10, 15:29
      yhh, zgadzam się.! Poza tym widać że wali od nich na km. Photoshopem indifferent
    • mady_ Re: tona makijazu = tandeta? co myslicie? fotyy x 11.02.10, 15:44
      fuj.
      chociaż, już nawet w gimnazjum dziewczyny tak się malują, że twarz jest o wiele
      ciemniejsza, niż szyja...
    • temptation Re: tona makijazu = tandeta? co myslicie? fotyy x 11.02.10, 16:19
      Niektóre makijaże są na prawdę b. fajne nawet takie mocne i gdzie jest go dużo wink ale
      niektóre... na niektóre nie mogę patrzeć tak się pindżą big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka