collage Re: tona makijazu = tandeta? co myslicie? fotyy x 06.02.10, 20:56 hmm masakra ;3 z czasem będą musiały coraz więcej makijażu nakładać z powodu zniszczonej cery. plastiki ;c Odpowiedz Link Zgłoś
lika94 masakra! 07.02.10, 17:49 najgorsze sa solary ktore klada jeszcze na ryja podklad, fluid i puder .. ble!! i jeszcze te blade usta... załamka Odpowiedz Link Zgłoś
decapriopregal Re: tona makijazu = tandeta? co myslicie? fotyy x 07.02.10, 17:54 Żal...Łe Łe fuj nie ma nic gorszego od plastikowych lasek.. KOSZMAR. Mi wystarczy błyszczyk Odpowiedz Link Zgłoś
poconacokomuto shit . ;x 07.02.10, 17:56 Jak patrzę na takie dziewczyny, to mam ochotę wziąć skrobaczkę i zedzreć tą tapetę ;PP wtedy już takie ''piękne'' nie były by! Odpowiedz Link Zgłoś
good_thing Re: tona makijazu = tandeta? co myslicie? fotyy x 08.02.10, 22:04 To wygląda okropnie. Ble Odpowiedz Link Zgłoś
piratka13 Re: tona makijazu = tandeta? co myslicie? fotyy x 09.02.10, 17:57 TO sa ku... zywe lalki brbie albo cos takiego ! XD Odpowiedz Link Zgłoś
ellacolvey Re: tona makijazu = tandeta? co myslicie? fotyy x 09.02.10, 18:04 one są jak z plastiku!!! okropne ja tam się wogóle nie maluję chociaż mam 16 lat. mogłabym... ale nie jestem tak pusta jak te lale ze zdjęć - nie mówię oczywiście o dziewczynach które ładniej i naturalnie wyglądają w delikatnym makijażu Odpowiedz Link Zgłoś
verberka. Re: tona makijazu = tandeta? co myslicie? fotyy x 09.02.10, 18:02 TO wcale nie jest piękne : 0 . . . Odpowiedz Link Zgłoś
asia27 Re: tona makijazu = tandeta? co myslicie? fotyy x 09.02.10, 18:04 typowy plastik! widze to codziennie w szkole jestem do tego widoku przyzwyczajona ale wygląda to okropnie! Odpowiedz Link Zgłoś
naomi_neko Re: tona makijazu = tandeta? co myslicie? fotyy x 09.02.10, 18:09 Ja tam nie mam nic przeciwko jak dziewczyna się maluje sama to robie puder tusz cien itd. ale no bez przesady tam troche ok ale az tyle i po co to? No ale w sumie tu też jest dużo photoshopu.... ;/ ;P Odpowiedz Link Zgłoś
basia1994 makeup 09.02.10, 18:36 wg mnie dziewczyna jeśli już chce się malować to ok ale musi umieć to robić... nie umie jeśli stoisz 5 m od niej i widzisz ile ma tapety Odpowiedz Link Zgłoś
blah___rock Re: tona makijazu = tandeta? co myslicie? fotyy x 09.02.10, 18:40 Haha allegro xd Odpowiedz Link Zgłoś
funnygirl Re: tona makijazu = tandeta? co myslicie? fotyy x 09.02.10, 18:43 boże te zdjecia sa tragiczne i przerazajace. nienawidze takich dziewczyn, bo wygladaja jak nienormalne. Odpowiedz Link Zgłoś
rathbone Re: tona makijazu = tandeta? co myslicie? fotyy x 09.02.10, 22:00 okropne no i oczywiście pomijając ze ktoś przepuścił te foty przez niezły retusz... dzieki czemu sa jeszcze bardziej sztuczne... Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Re: tona makijazu = tandeta? co myslicie? fotyy x 10.02.10, 16:44 same sobie szkodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
ostrypazurek Re: tona makijazu = tandeta? co myslicie? fotyy x 11.02.10, 11:40 Na pierwszych zdjęciach ten makijaż jest chociaż profesjonalnie wykonany, ale ta ostatnia ma koszmarny. Co nie zmienia faktu że wszystkie wyglądają sztucznie. Poza tym na pierwszy rzu oka widać że te zdjęcia są poprawiane w programie graficznym Odpowiedz Link Zgłoś
myszkaa Re: tona makijazu = tandeta? co myslicie? fotyy x 11.02.10, 11:43 ` właśnie , delikatny makijaż by wystarczył . : / Odpowiedz Link Zgłoś
butterfly3689 Re: tona makijazu = tandeta? co myslicie? fotyy x 11.02.10, 11:47 w ogóle mi sie to nie podoba po co dawać tyle makijażu Odpowiedz Link Zgłoś
olenkax31 Re: tona makijazu = tandeta? co myslicie? fotyy x 11.02.10, 11:53 tandeta . - . - ' ' Odpowiedz Link Zgłoś
b_lestrange Re: tona makijazu = tandeta? co myslicie? fotyy x 11.02.10, 15:17 Te laski pewnie miały reklamowac ubrania a reklamują photoshopa xD masakrycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
orbit Re: tona makijazu = tandeta? co myslicie? fotyy x 11.02.10, 15:19 saam puudeer,, bllee. ; D już widac jak sie tej przed ostatniej dziewczynei twarz różni od innych części ciała. ; dd Odpowiedz Link Zgłoś
patoo_x3 Re: tona makijazu = tandeta? co myslicie? fotyy x 11.02.10, 15:21 masakraa jakaś . xdd Odpowiedz Link Zgłoś
gaba97 Re: tona makijazu = tandeta? co myslicie? fotyy x 11.02.10, 15:27 Przecież one są robione photo shopem (nie pamiętam jek się pisze) Widać gołym okiem. Oczywiście make-up trochę przesadzony ale to nie od nas zależy.Jak chcą niech się tak malują ja tak nie będę na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
nastolatkak93 Re: tona makijazu = tandeta? co myslicie? fotyy x 11.02.10, 15:24 photo shop Odpowiedz Link Zgłoś
ooonutellaooo Re: tona makijazu = tandeta? co myslicie? fotyy x 11.02.10, 15:29 yhh, zgadzam się.! Poza tym widać że wali od nich na km. Photoshopem Odpowiedz Link Zgłoś
mady_ Re: tona makijazu = tandeta? co myslicie? fotyy x 11.02.10, 15:44 fuj. chociaż, już nawet w gimnazjum dziewczyny tak się malują, że twarz jest o wiele ciemniejsza, niż szyja... Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Re: tona makijazu = tandeta? co myslicie? fotyy x 11.02.10, 16:19 Niektóre makijaże są na prawdę b. fajne nawet takie mocne i gdzie jest go dużo ale niektóre... na niektóre nie mogę patrzeć tak się pindżą Odpowiedz Link Zgłoś