xxmilaaaaxx Re: Aktorzy z dawnych lat 06.02.10, 13:20 Kocham stare filmy !!! Szczególnie Polskie Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_fan Re: Aktorzy z dawnych lat 06.02.10, 15:08 omg, kocham stare filmy!!!!! I Audrey Hepburn! Odpowiedz Link Zgłoś
aliensea Re: Aktorzy z dawnych lat 06.02.10, 15:45 Moją ulubioną aktorką z dawnych lat jest Audrey Hepburn, Odpowiedz Link Zgłoś
w_paski Re: Aktorzy z dawnych lat 06.02.10, 21:10 odrazu mówie że nie czytałam innych wypowiedzi. mój nazwsze ukochany aktor to-johny deep uwielbiam go zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
malinowa_mamba Re: Aktorzy z dawnych lat 06.02.10, 22:56 moją ulubioną aktorką dawnych lat jest zdecydowanie Audrey Hepburn. ma klasę, styl i rewelacyjnie gra ;] jako Holly Golightly w "Śniadaniu u Tiffany'ego" podbiła moje serce . Odpowiedz Link Zgłoś
justaga Re: Aktorzy z dawnych lat 06.02.10, 23:05 pamiętam , że lubiłam kiedyś Jeama Carreya ! śmiechowy ziomek . xd nie jest on zbyt 'starym' aktorem , ale nie oglądam filmów z lat 70 czy tam 80 . moooże czasami jak coś mi najdzie , ale bardzo rzadko . ;] i jeżeli Brad Pitt się zalicza to go naajbardziej lubiłam , ale 'przeniosłam się' na Roba P . . . . nie zgadzam się z tym , że Rob P . to nowy James D . ! Rob P . jest jedyny w swoim rodzaju ! xd Jamesa D . też nikt nie zastąpi . ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
jazzy Re: Aktorzy z dawnych lat 07.02.10, 11:19 Jednak Audrey Hepburn i Marylin Monroe rządzą. Odpowiedz Link Zgłoś
vivi2kiwi Re: Aktorzy z dawnych lat 08.02.10, 21:28 MM. mam ją na ścianie, w łóżku, na półkach, na kubkach, na zeszytach i w ogóleseks. kocham jej głos.;3 Odpowiedz Link Zgłoś
oluskakociek Re: Aktorzy z dawnych lat 08.02.10, 21:44 ja ostatnio zakochalam sie w audrey hepburn! jest świetna w śniadaniu u tiffany'ego i w rzymskich wakacjach! kocham ją! Odpowiedz Link Zgłoś
yelyaheromarap Re: Aktorzy z dawnych lat 10.02.10, 18:04 nie nie zgadzam się. Kalafior nie umywa się do Jamesa Deana. ja bardzo lubię Audrey Hepburn i oczywiście Marilyn Monroe. <br /> <br /> Odpowiedz Link Zgłoś