asiuniaxd 06.02.10, 11:13 hej zakladam blog na one.pl i zastanawiam sie jaki moze miec adres. Pomozecie mi najlepiej jak by byl zwiazany ze smutkiem np.www.smutna.blog.onet.pl (taki blog juz istnieje) moze wymyslicie jakis inny . dzieki wielkie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naarysowanaa. Re: wchodzie-blog. 06.02.10, 11:18 www.MELANCHOLY. .... noi coś tam dalej patrzyłam w słowniku tłumachenie na angielski słowa smutek no i MELANCHOLY bylło jednym z nich Odpowiedz Link Zgłoś
asiuniaxd Re: wchodzie-blog. 06.02.10, 11:37 ok mam juz dzieki naarysowanaa. teraz tylko jak nazwac nagluwek niewiem cos ze smutkiem np smutek to radosc.... nw. Odpowiedz Link Zgłoś
aluminiowa Re: wchodzie-blog. 06.02.10, 11:44 motto : o kurna , ale jestem smutna . Odpowiedz Link Zgłoś
naarysowanaa. Re: wchodzie-blog. 06.02.10, 14:59 nie wiem jaki napis może być na nagłówku ale jak chcesz to będe mogła zrobić ci nagłówek ale dopiero po niedzieli po narazie mam usunięty program Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: wchodzie-blog. 06.02.10, 11:52 yy . ? zycie smutku . czy jakoś tak . ? x d. a może smutek po jakims innym języku [pewnie ang. jest zajęty, a może hipszański . ? ] Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: wchodzie-blog. 06.02.10, 15:04 www.psychical-defect.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowo_mi Re: wchodzie-blog. 07.02.10, 17:41 może www.I-kill-everone ? i-can-do-anything.blog.onet.pl/ polecam ;D Odpowiedz Link Zgłoś