wiki_xdd 14.02.10, 20:55 czekam na wasze propozycje!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olusia... Re: cytat z ulubionej polskiej piosenki 14.02.10, 20:57 Nic mi nie przychodzi do głowy Odpowiedz Link Zgłoś
siem_sciem Re: cytat z ulubionej polskiej piosenki 14.02.10, 20:59 I can't go any further than this^^ You can't play on broken strings^^ What if God was one of us^^ wiecej nie pamietam;p Odpowiedz Link Zgłoś
igusiaaa Re: cytat z ulubionej polskiej piosenki 14.02.10, 21:03 When you look me in the eyes... And tell me that you love me. Everything alright... When you right here by my side. Odpowiedz Link Zgłoś
siem_sciem Re: cytat z ulubionej polskiej piosenki 14.02.10, 21:04 oj sory nie doczytałam że polskiej xd Odpowiedz Link Zgłoś
wiki_xdd Re: cytat z ulubionej polskiej piosenki 14.02.10, 21:10 no własnie... dziewczyny, przeczytajcie tytuł.... POLSKIEJ!!!! nie zagranicznej... ale dobra niech już wam będzie ; dd Odpowiedz Link Zgłoś
sims Re: cytat z ulubionej polskiej piosenki 15.02.10, 11:38 ""There's always be another mountain "" Odpowiedz Link Zgłoś
mystic4space Re: cytat z ulubionej polskiej piosenki 15.02.10, 11:47 'Miłość to nie pluszowy miś ani kwiaty To też nie diabeł rogaty Ani miłość kiedy jedno płacze A drugie po nim skacze 'Bo miłość to żaden film w żadnym kinie Ani róże ani całusy małe duże Ale miłość kiedy jedno spada w dół Drugie ciągnie je ku górze ' <Happysad> 'Gdy patrze w Twoje oczy, wiem Że nie chce już niczego szukać, Że nie chce nigdzie iść, Chce mieć Cię tutaj dziś..' <Pezet> Odpowiedz Link Zgłoś
misia_twilight Re: cytat z ulubionej polskiej piosenki 14.02.10, 21:13 " ma szacunek do prawdziwych mam pogardę dla fałszywych " Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaplyta Re: cytat z ulubionej polskiej piosenki 14.02.10, 21:13 It all becomes so clear, when i see your face. And it’s only when you’re near, I feel i’m safe. mam dużo ulu. cytatów , ale tej piosenki w tym momencie słucham ; 333 Odpowiedz Link Zgłoś
delicious Re: cytat z ulubionej polskiej piosenki 14.02.10, 21:23 "Dla niej oddałbym żebro i bym k***a nie miał żebra" :p "Dobrze wiem, że czasem bardzo trudno mnie kochać Ale chyba łatwo zobaczyć miłość w moich oczach Mam ją tylko dla ciebie, całe serce dla ciebie mam (...) Mam dla ciebie mały prezent, znów mam cię w sercu" - Trudno mnie kochać "A ja kocham cię,wiesz? Jeszcze nieraz to powtórzę" - nie wiem z czego Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: cytat z ulubionej polskiej piosenki 14.02.10, 23:43 1) ja wolę życe łykać, jak suchą bułę pelikan, wolę wierzyć w dobre sny i naiwnie ciagle ufać, że większość ludzi dobrze życzy mi, w to bardzo mocno wierzę- chociaż się nie raz jeszcze sparzę, z niejedną ścianą zderzę. zanim obrosnę, tak jak większość w grubą skórę, chcę żeby wiara i emocje brały górę. chcę się życiem cieszyć, nigdzie się nie śmieszyć, śmiać się z tych, co zamiast zyć nonsensów rzędami zapisują notesy i świadomie decydować jak chcę żyć i kim chcę być [...] i cała piosenka mariki, juniora, luty- pochwała naiwności . 2) ja włożę sukienkę- te przenajlepszą. i makijażem ubiorę oczy. a w ciało wetrę słodkie balsamy- dla ciebie będę królową nocy. marika- moje serce 3) ale to nie wszystko. wydrylujesz śliną mnie, otoczysz sprężystą łydką : D happysda- łydka c(: i w ogóle dużo tego : D Odpowiedz Link Zgłoś
pluszbezpluszu Re: cytat z ulubionej polskiej piosenki 15.02.10, 00:02 1)"CZASAMI WOLĘ BYĆ ZUPEŁNIE SAM NIEZDARNIE TAŃCZYĆ NA GRANICY ZŁA I NAWET STOCZYĆ SIĘ NA SAMO DNO CZASAMI WOLĘ TO NIŻ CZUŁOŚĆ WASZYCH OBCYCH RĄK POSIADAM WIARĘ W NIEMOŻLIWĄ MOC POTRAFIĘ JEŚLI CHCĘ ROZŚWIETLIĆ MROK MOGĘ PORUSZYĆ WAS NA KILKA CHWIL TYLKO ZROZUMCIE KIEDY ZECHCĘ ZNOWU Z SOBĄ BYĆ NA PEWNO CZUŁEŚ KIEDYŚ WIELKI STRACH ŻE OTO MIJA TWÓJ NAJLEPSZY CZAS BEZRADNOŚĆ ZNIOSŁA CIĘ NA DRUGI PLAN CZEKANIE SPRAWIA ŻE GORZKNIEJE CAŁA SŁODYCZ W NAS OGROMNY ZGRZYT ZNIECZULA NAS NA SZEPT TAK TRUDNO ZNALEŹĆ DROGĘ W CIEPŁY SEN SŁOWA ZLEWAJĄ SIĘ W FAŁSZYWY TON GDY NADWRAŻLIWOŚĆ JEST JAK BILET W JEDNĄ STRONĘ STĄD OKŁAMALI MNIE Z NADZIEJĄ ŻE UWIERZYŁEM I PRZESTANĘ CHCIEĆ MUSZĘ LECZYĆ SIĘ NA BÓL I STRACH GDZIE JEST CZŁOWIEK KTÓRY Z SIEBIE SAM POKAŻE MI JAK KTO POKAŻE MI JAK ?" 2)Chcę znów wierzyć w miłość Mieć siłę by wstrzymać łzy Mieć prawo do walki Znowu dotknąć gwiazd Zatrzymać czas... 3)Srebrną igłą znaczysz swoje małe sny W kieliszku marzeń topisz dni Twoich gniewnych bogów dawno pokrył kurz Ogień w twym sercu nie płonie już Jeszcze jedna pusta noc Jeszcze jeden w lustro gest Twój cały świat - mała popiołu garść Twój cały świat - trochę dat Twój cały świat - kilka fałszywych prawd Twój cały świat - Twój! Odpowiedz Link Zgłoś
mileey_1ooo Re: cytat z ulubionej polskiej piosenki 15.02.10, 08:43 ` Zaczaruj mnie , ostatni raz .! ` Odpowiedz Link Zgłoś
shelly97 Re: cytat z ulubionej polskiej piosenki 15.02.10, 00:28 "Jesteś sam, oko demona w tobie płonie, jesteś sam, na gardle nóż zaciskasz dłonie, jesteś sam, oko demona w tobie płonie, jesteś sam, na gardle nóż zaciskasz dłonie, jesteś sam" ;D Odpowiedz Link Zgłoś
selena94 Re: cytat z ulubionej polskiej piosenki 15.02.10, 08:07 To był zwykły dzień jak każdy zaczynał sie od poranka. Nikt nie wiedział co sie zdarzy ten dzień był jak niespodzianka pełna zaskoczenia zadawanych pytań w sobie bólu rozpaczy cierpienia co sie działo w jego głowie chłopak 18 lat pozornie był szczęśliwy nawet jego własny brat dla niego był złośliwy mimo to że był wrażliwy nie potrafił się otworzyć wykreował własny świat i w nim do marzeń dążył. Pragnął spełnić swe marzenia, lecz nikt go nie doceniał, przez brak zrozumienia, więc charakter mu się zmieniał. Nikt do niego nie docierał czuł się wyobcowany zamiast być wspierany, to przez swoich wszystkich bliskich wciąż oszukiwany, ale w końcu zauważył, znów bity po twarzy i kolejny raz się sparzył. Nikt nie wiedział, co się zdarzy przestał marzyć, miał wszystkiego dość, chciał inny świat zobaczyć. Nie potrafił se poradzić nawet w prostej sytuacji. Ucieczkę stanowił w parku braci przy libacji skłonny do wariacji mocno zdesperowany, chciał samobójczej akcji, lecz nie był przygotowany. Lecz jutro było wczoraj nie doczekał go dziś. Wyciągnijcie z tego morał czy warto jest żyć. Na pewno nie łatwo, ale warto iść przed siebie wszystko to co zrobisz zależy tylko od ciebie. Jego życie toczyło się skrycie, jak uczucia nie opowiadał o nich bo nie nauczony ufać w samotności w domu w swym pokoju godzinami rozmyślał o swoim życiu, pochłonięty problemami przestał wierzyć. Stracił sens istnienia, wmówił sobie, że nie che żyć. W niebie będzie lepiej, gdy chciał się pocieszyć bo w tym świecie nie mógł już wytrzymać. Przestał wierzyć w swoje szczęście i nikt nie mógł go zatrzymać choć za drzwiami jest rodzina on samotny w bieli ścian, to była przyczyna tak jak i jego stan, zawsze był sam i czuł się nie potrzebnie jego każdy dzień był szary, pochmurny i ulewny. Już był pewny na 100%, gotów przejść na drugą stronę, bo wszystko o czym marzył pozostało niespełnione. Jego serce zawiedzione zakochane platonicznie, nie wytrzymał tego i załamał sie psychicznie. To był koniec, a wszystko było piękne, jako chłopiec zawsze miał pomocną rękę, teraz chciał zakończyć mękę i zrobił to głupstwo, napisał ostatni list i popełnił samobójstwo. Lecz jutro było wczoraj nie doczekał go dziś. Wyciągnijcie z tego morał czy warto jest żyć. Na pewno nie łatwo, ale warto iść przed siebie wszystko to co zrobisz zależy tylko od ciebie. Pisze ten ostatni list, nie mam do stracenia nic. Zerwana nadziei nić, pozbawiła mnie radości. W życiu byłem tylko widz, w samotności, w bólu, smutku bez zrozumienia, bo nikt nie chciał poznać skutku mego wizerunku, który nie pasował do natury, bo ja mogłem tylko marzyć, a ty zdobywać góry. Ja przeżywałem tortury, kiedy los ostrzył pazury. W mojej duszy ciągle chmury, u ciebie słonce świeci. Cieszysz się jak małe dzieci, a u mnie tylko płacz. Po raz trzeci ci tłumacze : doceniaj to co masz, w końcu przerażeniu w twarz, bo w rzeczywistość nie mogłem. Nie pie... że to znasz. Przecież to nie jest twój problem. To mój obłęd. Mam powody, no to co, że jestem młody. Skończył się mój rozdział, ale los spotkał się ploty, zresztą w dupie mam dowody na to czy szczęście istnieje. Już czuję dotyk śmierci, skończyło się utrapienie. hip-hop - samobójstwo I can almost see it, The dream I'm dreamin' But theres a voice inside my head sayin' You'll never reach it Every step I'm taking Every move I'm making Lost with no direction My fate is shaking But I gotta keep tryin' Gotta keep my head held high Theres always gonna be another mountain I'm always gonna wanna make it move Always gonna be a up-hill battle Sometimes were gonna have to lose Ain't about how fast I get there Ain't about whats waiting on the other side Its the climb The struggles I'm facing The chances I'm taking Sometimes it might knock me down But, No, I'm not breaking I may not know it But these are the moments that I'm gonna remember Most, yeah Just gotta keep goin' And, I, I got to be Strong Just Keep pushing, oh 'Cause theres always gonna be another mountain Were always gonna wanna make it through Always gonna be a up-hill battle Sometimes were gonna have to lose Ain't about how fast I get there Ain't about whats waiting on the other side Its The Climb Yeah Theres always gonna be another mountain I'm always gonna wanna make it move Always gonna be a up-hill battle Sometimes were gonna have to lose Ain't about how fast I get there Ain't about whats waiting on the other side Its the climb Keep on movin' Keep climbin' Keep the faith baby Its all about Its all about The climb Keep the faith, keep your faith woah the climb - miley cyrus Odpowiedz Link Zgłoś
akademia_stylu Re: cytat z ulubionej polskiej piosenki 15.02.10, 08:33 Bo gdy jedno słowo kocham , przestaje coś znaczyć , psychika ci się sypie a ty toniesz w rozpaczy . kiedy dłonie masz spuchnięte od ocierania łez , myślisz sobie : czy to ma jakiś sens . serce złamane , dusza skaleczona , w ręku żyletka w głowie tylko ona . nie masz chęci już na zabawe z kolegami , próbujesz skleić serce które ciągle krwawi . myślisz sobie : jaki ja byłem głupi . rozsypane myśli , sam już się gubisz . los z ciebie zadrwił , teraz sam widzisz . zamiast kochać próbujesz nienawidzić . sam w sobie zabijasz resztki człowieczeństwa , nie masz pojęcia to sprowadza do szaleństwa . już nie wspominasz cudownego spotkania w maju . myślisz o tym aby jak najszybciej znaleźć się w raju . upadłeś , powstań , nie daj się zabić . pamiętaj , nie kochaj , nienawidź . Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: cytat z ulubionej polskiej piosenki 15.02.10, 08:20 enemy of mine, i'll fuck you like a devil Odpowiedz Link Zgłoś
olkalalala Re: cytat z ulubionej polskiej piosenki 15.02.10, 10:57 być zagadką, której nikt nie może zgadnąć nim minie czas.. Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: cytat z ulubionej polskiej piosenki 15.02.10, 11:30 no to juniora jeszcze podsunę c(: znam ten stan: znam ten stan, kiedy Ciebie mam- Ciebie mam ja z Tobą się spotykam, spotykam, sam na sam- sam na sam : D rozpoczęty wielki bieg dla najtwardszego zawodnika, w moim sercu bezustannie gra mi ta sama muzyka [...] niedziela też może być bardzo miła, wczoraj upalna noc, a dzisiaj wspólny, długi chillout. wspólny odpoczynek, żeby powróciła siła. tak właśnie razem cały tydzień mija sound system: cenne jest to co masz, ważne to czego chcesz, z jaką energią grasz i co o sobie wiesz. [...] mijają lata, dorastamy, ale nic nie zmienia się- prawdziwi ludzie, moi przyjaciele. [...] niech każda dziewczynka i każdy chłopiec poprosi o reggae, ja też reggae poproszę bo bez reggae życia mego chyba nie zniosę nie po to by łapac słońce: nie da się wybrac kawałka, bo cały tekst trzyma się bardzo kupy, nie będę tutaj wstawiała, bo za długi ;x miłość jedna: ona nie ma końca, zrozumiesz to kiedy wzmocni ją rozłąka ona jest nieustająca, czasami zimna a czasami wrząca ona jest jak promień słońca, który dociera i sprawia, że umierasz z gorąca czasami bywa niebezpieczna, tak jak granat u stóp, w którym zgubiła się zawleczka jest nieprzewidywalna, jak rozlana pod nogami substancja łatwopalna wybucha bez ostrzeżenia, poglądy zmienia, dzięki niej trwają pokolenia jeśli chcesz być kochanym pokaż innym to, bądź fair dla innych i odpieraj wszelkie zło wszyscy tacy mądrzy, a śmieją się wciąż, że piosenki o miłości już przeżytkiem są a ona jest ciepła, jak promień słońca, który daje siłę do końca życia ona niezbędna, jak każdy rześki deszcz, który daje wodę niezbędną do przeżycia kroki: całe <3 miasta wdzięk: nie ma szans żebyś dłużej mógł spać: Twoje osiedle wstało, Ty też musisz wstać! I wszystko jedno czy chcesz mieć czy chcesz brać miasto daje o sobie znać, ejj miasta wdzięk to miasta dźwięki, dzień to oddźwięk tej piosenki, nie mylę się to songi z pierwszej ręki dzięki za dźwięk pięknej muzyki : D Odpowiedz Link Zgłoś
myszkaa Re: cytat z ulubionej polskiej piosenki 15.02.10, 11:42 " gdy zbudzi nas dźwięk potłuczonego szkła , gdy przejdą fose i dorwą sie do bram , mamy coś czego nie zabiorą nam , gdy wzrok przesłoni gęsta mgła , mamy swoje SKARBY , mamy coś czego nie zabiorą nam ." : d hehe . : qq Odpowiedz Link Zgłoś
miles11 Re: cytat z ulubionej polskiej piosenki 15.02.10, 11:53 Nie musisz kochać mnie tylko po to Abyś był moim ukochanym, każdy zrozumie Ja po prostu wiem, że kocham kiedy jesteśmy razem I nigdy nie chcę widzieć jak się smucisz Bądź szczęśliwy A ja nie chcę cię trzymać Jeśli nie chcesz powidzieć że mnie kochasz Wtedy zrozumiem, że muszę odejść Będę wystarczająco silna za nas dwoje, aby powiedzieć Bądź szczęśliwy Odpowiedz Link Zgłoś
anieluska myslovitz;> 15.02.10, 12:28 Myslovitz ma extra teksty 'nie poddaj sie , bierz zycie jakie jest i pomysl ze na drugie nie masz szans' tu wstawie cala piosenke bo ona jest cala genialna ;] Dla Ciebie mógłbym zrobić wszystko Co zechcesz powiedz tylko Naprawdę na dużo mnie stać Dla Ciebie mógłbym wszystko zmienić Mógłbym nawet uwierzyć Naprawdę na dużo mnie stać Dla Ciebie zrywam polne kwiaty Szukam tych najrzadszych Naprawdę na dużo mnie stać Najchętniej zamknąłbym cię w klatce, Bo kocham na Ciebie patrzeć Naprawdę na dużo mnie stać To wszystko czego chcę To wszystko czego mi brak To wszystko czego ja nigdy nie będę miał To wszystko czego chcę To wszystko czego mi brak To wszystko czego ja nigdy nie będę miał Otwórz oczy zobacz sam Przed nami mgła Dla Ciebie mógłbym zrobić wszystko Co zechcesz powiedz tylko Naprawdę na dużo mnie stać Przez Ciebie wpadłem w głęboką depresję Już teraz nie wiem kim jestem, Bo naprawdę na dużo mnie stać To wszystko czego chcę To wszystko czego mi brak To wszystko czego ja nigdy nie będę miał Otwórz oczy, zobacz sam Przed nami mgła Zamykam oczy Nie chcę widzieć, nie chcę czuć Czy to koniec już? To koniec już...' 'nie moge zrobic nic , sterowany jestem wciaz..' genialne a tu avril tekst, wiem ze nie polski ale caly czas za mna chodzi.: 'I think about the little things that make life greattttt' ;] 'żyj z calych sił i usmiechaj sie do ludzi bo nie jestes sam ' Odpowiedz Link Zgłoś
natka41 Re: cytat z ulubionej polskiej piosenki 15.02.10, 12:41 " ... To co dajesz mi, płynie w mojej krwi. Wszystkie szare dni, zmieniasz właśnie ty. W moim życiu chwile te zapisane gdzieś. Nielegalne jest, kochać tak jak ja, kocham ciebie. { Tłoku, Jula & Kama - Nadal Kocham} napisałam ten cytat na laurce dla mojego chłopaka XD Odpowiedz Link Zgłoś
dark_candy_ Re: cytat z ulubionej polskiej piosenki 15.02.10, 12:42 Find your freedom in the music - Lady GaGa 'Dancing in the dark' Odpowiedz Link Zgłoś
karola__ Re: cytat z ulubionej polskiej piosenki 15.02.10, 15:30 "We found out nothing comes without a cost Life was just a game we lost Do you have an another thought.?" Nick Jonas and The Administration - Vesper's Goodbye Odpowiedz Link Zgłoś