happy_girl27 17.02.10, 18:17 Podążacie slepo za modą, czy może staracie się być oryginalne i macie swój styl? Ja staram się tworzyć swój styl, a zarazem staram się być modna ;d A jak jest z wami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziek67 Re: Podążacie ślepo za modą? 17.02.10, 18:30 nigdynigdynigdy ! nie będę slepo podążać za modą ! ; ) ubieram się w to co chcę , i nikt mi nie będzie mówić co jest modne , a szczególnie trendy. Fakt , gdy coś jest modne i mi się podoba - noszę to , ale gdyby modne byłyby białe , długie kozaczki..... <hahaahahha> o niee , nigdy ! Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Podążacie ślepo za modą? 17.02.10, 18:33 Metki i moda? Nie, nie ciągnie mnie do tego. Ubieram się jak chcę, nikt nie będzie mi dyktował mody. Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 Re: Podążacie ślepo za modą? 17.02.10, 18:36 mieszam. czasem dodaję coś, co jest modne, czasem nie. Odpowiedz Link Zgłoś
mileczka19 Re: Podążacie ślepo za modą? 17.02.10, 18:37 zależy czy coś mi sie podoba nie wszystko mi sie podoba i nie wszystko bym włożyła ,gdy jest modne Odpowiedz Link Zgłoś
hehehe Re: Podążacie ślepo za modą? 17.02.10, 18:42 Ze mną jest dosyć podobnie. MAm swój styl którego sie trzymam i wykorzystuje niektore modne elementy. Przede wszystkim ubieram sie wygodnie. Chustka, t-shirt albo jakas oryginalna bluzka, wieeeele dzinow....wiec jesli modne sa kobiece sukienki w kwiatki raczej ich nie wloze. po prostu wiem co moge czerpac z mody a czego nie Odpowiedz Link Zgłoś
kitty Re: Podążacie ślepo za modą? 17.02.10, 18:44 Nie. Ubieram tylko to, co mi się podoba. Modą się tylko inspiruję. Odpowiedz Link Zgłoś
norris13 Re: Podążacie ślepo za modą? 17.02.10, 18:46 ja tak samo jak ty ;d nigdy nnie zaloze czegos co mi sie nie podoba tylko dlatygo ze jest modne ;] Odpowiedz Link Zgłoś
siem_sciem Re: Podążacie ślepo za modą? 17.02.10, 18:50 niee , raczej niee mam wiele cud. rzeczy z ciuchlandów , ale kupuję też ciuchy w takich sklepach jak np. Cropp ale rzadziej. a później wszystko łączę xd i wychodzi według mnie naprawdę super xd ostatnio były modne takie wielkie okulary i w mojej szkole każda takie miała xd Odpowiedz Link Zgłoś
happysad1 omg 17.02.10, 18:48 ja mam swoj styl ale ubieram sie modne ;p. u nas w szkole jest taka jedna lasak co sie ubiera tylko modnie , i to wyglada koszmarnie ! ,. moim zdaniem jak ktos ma za duzo na sobie rzeczy modnych to wyglada tandetnie i kiczowato Odpowiedz Link Zgłoś
ironic_ Re: Podążacie ślepo za modą? 17.02.10, 18:48 nie mam pojęcia co jest aktualnie modne, jakie kolory, etc. nie ciągnie mnie to. Odpowiedz Link Zgłoś
ciapolka Re: Podążacie ślepo za modą? 17.02.10, 18:50 to co jest fajne to zakładam a jak mi sie nie podoba to do kosza : -d Odpowiedz Link Zgłoś
vanell. Podążacie ślepo za modą? 17.02.10, 18:51 nigdy. sama jestem dla siebie dyktatorem mody. Odpowiedz Link Zgłoś
hepsio Re: Podążacie ślepo za modą? 17.02.10, 18:56 raczej nie. ogólnie mam bardzo różnorodny styl. czasami lubię na sportowo, czasami na punkowo coś w tym rodzaju ;d Odpowiedz Link Zgłoś
amatorka_ Re: Podążacie ślepo za modą? 17.02.10, 18:59 Ubieram się po swojemu, jednak dodatki staram się utrzymywać według istniejących trendów. Odpowiedz Link Zgłoś
euforia_ Re: Podążacie ślepo za modą? 17.02.10, 19:01 Staram się kupować modne rzeczy, ale nie przesadzam. Noszę to w czym jest mi wygodnie, ale czasami staram się coś wymyślić, tak żeby wyglądać troszeczkę inaczej. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kuku_ Podążacie ślepo za modą? 17.02.10, 20:21 czasami, aczkolwiek nie ubiorę czegoś co mi się nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
alkoholova ślepo za modą? *q* 18.02.10, 12:08 niee. ja preferuję własny styl z domieszką nowienek rynkowych/modowych xd. to moim zdaniem najbezpieczniejsze rozwiązanie. nikt mi nie powie, że ze mnie totalne bezguście albo plastikowa lala Odpowiedz Link Zgłoś
pauuli . 18.02.10, 12:14 Mam swój styl..oryginalny ale podążam za modą w 100 % . ; - )) Odpowiedz Link Zgłoś