Dodaj do ulubionych

Jak schować ściąge aby nauczyciel nie zobaczył?

20.02.10, 13:13
witajcie!
Napewno niektórzy z was mają problem z jakims przedmotem, krutko mówiąc nic nie
czaicie. Na sprawdzianie pustka, jedyne wyjście to ściąga, no właśnie gdzie ją schować aby
nikt nie zobaczył?
podzielcie się swoimi pomysłami na schowanie ściągibig_grin
Obserwuj wątek
    • rosaliee. Re: Jak schować ściąge aby nauczyciel nie zobaczy 20.02.10, 13:16
      zależy jaki nauczyciel -.-
      • nicka1995 Re: Jak schować ściąge aby nauczyciel nie zobaczy 26.02.10, 20:47
        Na ręce albo pod kartką wink
        • kiniuleczka12 Re: Jak schować ściąge aby nauczyciel nie zobaczy 26.02.10, 20:50
          Na bucie ściąga przyklejona taśmą klejącą i noga na drugą !!tongue_out
        • kitka0303 Re: Jak schować ściąge aby nauczyciel nie zobaczy 26.02.10, 20:58
          Na kostce ,
          Mi się udaje wink
        • mycha_xd Re: Jak schować ściąge aby nauczyciel nie zobaczy 26.02.10, 21:03
          Jaa to różnie chowam do rękawa mam piórnik i z tyłu ma siatke wkladam tam karke
          i wszystko fajnie widac a nauczycie nic nie wie... ja kiedyś na matmie sciągałam
          za mną siedział qumpel a ja w rękawie mam baaardzo dlugą ściąge i tak sobie
          wywijam ją wszyscy się lampią i sie śmieją a matematyca nic xDsurprised
      • virginkaa $ 26.02.10, 21:35
        Rękaw, pod kartkę, noga, jeśli masz możliwość to do piórnika.

PS Masz fajne podejście. ; )

Pozdrawiam
        Virginkaa ; *
      • kocham99 Re: Jak schować ściąge aby nauczyciel nie zobaczy 01.03.10, 15:59
        ja ma taki extra dlugopis w ktorym jest specjalny dlugi rulonik a na sprawdzianie sobie
        rozkladam i mam sciagesmirksmirksmirksmirk
    • princessm Re: Jak schować ściąge aby nauczyciel nie zobaczy 20.02.10, 13:17
      w piórniku, rękawie albo napisać na dłoni
      • aszken Re: Jak schować ściąge aby nauczyciel nie zobaczy 26.02.10, 20:50
        ja na historii, jak mam spr , to zawsze mam z teori i mapy. do mapy - dostajemy atlasy. tam wkładam ściągi.

albo do piórnika.

albo.. kupuję najtańszy długopis, byle było iwdać wkład. piszę ściagę , zwijam w rulonik i wkładam do tego `opakowania`. xd

alboo.. drewniany ołówek - i na nim pisze ściągę. ;P

róóóóóóóóżnie .! big_grin
    • xdkinusiaxd Re: Jak schować ściąge aby nauczyciel nie zobaczy 20.02.10, 13:22
      Jeżeli mozesz mieć piórnik na sprawdzianie to w piórniku trzymaj a jezeli nie masz takiej
      opcji to połuż sobie na lawce sciąge kiedy nuczyciel nie patrzy smile
      • weronika98 Re: Jak schować ściąge aby nauczyciel nie zobaczy 20.02.10, 13:38
        Ja tam nie używam, ale czasem np: na histori czy na angielskim my se normalnie gadamy i
        pytamy jak to bedzie to czy tamto a nauczycielka udaje ze nie widzi, ale osobiście nie radze
        bo jak cie przylapia bedzie...krucho sciana
    • anja_ Re: Jak schować ściąge aby nauczyciel nie zobaczy 20.02.10, 13:22
      W piórniku mi się zawsze udaje. Pod kartką, np. jak piszesz sprawdzian to możesz pod prace włożyć, ale to dość ryzykowne.
      • taylorfan Re: Jak schować ściąge aby nauczyciel nie zobaczy 20.02.10, 13:23
        anja_ napisał(a):

> W piórniku mi się zawsze udaje. Pod kartką, np. jak piszesz sprawdzian to możes
        > z pod prace włożyć, ale to dość ryzykowne.
        ja tak robie ;d i jeszcze w ręce czasami trzymam . . albo za okładką w zeszycie . . ;d
        • bieberkaxdd Re: Jak schować ściąge aby nauczyciel nie zobaczy 20.02.10, 13:30
          jaa mam , taakie bardzieej pood proofeske podchodzące : dd
          tzn , mam z zegarkuu , : dd
          i w długopisie : dd
      • thuskawka Re: Jak schować ściąge aby nauczyciel nie zobaczy 20.02.10, 14:02
        anja_ napisał(a):

> W piórniku mi się zawsze udaje. Pod kartką, np. jak piszesz sprawdzian to możes
        > z pod prace włożyć, ale to dość ryzykowne.

oj nieładnie Aniu !!
        coż ja też tak postępuję ;x
      • candie Re: Jak schować ściąge aby nauczyciel nie zobaczy 21.02.10, 15:50
        jesli np. masz kartkowke i wiesz co na niej bedzie ze np. trzeba napisac jakies tajemnice
        rozanca np. xD to napisz wczesniej i podmien kartke albo jak masz mundurek to przyklej
        od srodka ... napisz na nodze i potem sobie kolanko na kolanko xD naklej na zeszyt i
        odwroc ... u nas sie nabieraja na to xD w piorniku tez ale nauczyciele sie kapna..chyba ze
        jakies nieograniete xD mozesz przykleisc do krzesla tego co przed toba siedzi albo dac
        temu komus zeby ci podal czy cos..u nas tak kiedys chlopak zrobil jak odpowiadal na
        muzyce..czytal doklandie z kartki xD .... niech kolezanka ci napisze na swojej rece i potem
        da zobaczyc .. xD wiesz nie kapna sie ... ;D na rece tez mozna..ale to sie czesto nie
        sprawdza przy tych zaznajomionych nauczycielach xD
    • karolcia741 Re: Jak schować ściąge aby nauczyciel nie zobaczy 20.02.10, 13:25
      Przyklej sobie ściągę do szalika lub czegoś innego. Gdy nikt nie będzie patrzył
      to odwrócisz stronę szalika i tyle. Odwracaj odwrót szalika w stronę odwrotną od
      pozycji nauczyciela. smile
    • pariska65 Re: Jak schować ściąge aby nauczyciel nie zobaczy 20.02.10, 13:29
      haha w bucie jak mój kolega na matmie xd baba chodziła a on udawał że wiąże buta
      winktongue_out
      • mweezy hehe :P 20.02.10, 13:37
        noga na nogę, bluza na kolana, a w kieszeni bluzy schowana ściąga devil
    • mpj Kaptur ;) 20.02.10, 13:38
      W klasie mojego brata dużo osób tak nieczai z różnych przedmiotów więc na jakiś sprawdzian koleś który siedział za miom bratem schował mu ściąge do kaptura bluzy xd A na przykład moja koleżanka pisze podstawowe wiadomości w piórnikutongue_out Nic dziwnego że co tydzień ma nowy xd
      • kasiekk2 Re: Kaptur ;) 20.02.10, 13:42
        Najlepiej w głowe . ; d
      • limelight Re: Kaptur ;) 20.02.10, 13:43
        eee, ja pisze albo drukuje i przyklejam na korektor tongue_out najlepsze ^^
      • makabra Re: Kaptur ;) 20.02.10, 13:47
        oglądaj nastologię na zig zap lub napisz na youtube
    • klakierzyca Re: Jak schować ściąge aby nauczyciel nie zobaczy 20.02.10, 13:42
      najlepiej do piórnika... ale ta taka tubka, czy jak to się nazywa. udawaj, że coś szukasz czy coś... jak miałam ostatnio sprawdzian z ang. Nie wiedziałam jednej rzeczy, to koleżanka siedząca dalej napisała wielkimi literami w zeszyscie co to jest XD bo miała ten sam sprawdzian. trza tylko wyczaić moment. albo "pomagać" sobie z osobą z ławki. ty jak czegoś nie wiesz to druga osoba ci powie. a jak ona nie wie, to ty powiesz jeśli wiesz. zazwyczaj piszemy ołówkiem po ławce lub na kartce i potem zmazujemy :d
    • coca. Re: Jak schować ściąge aby nauczyciel nie zobaczy 20.02.10, 13:43
      teraz akurat zima i w kozakach pewnie chodzisz więc ;
      noga na nogę i w bucie schowaj sprawdziło się nie raz . ;- )
    • elisss92 najprostrza metoda: 20.02.10, 13:43
      ściągnąć z głowy xD nauczyć się ; )
      • czolginia11 Re: najprostrza metoda: 20.02.10, 13:47
        najlepiej napisz sobie na małej kartce i schowaj do pióórnika. Albo pomagajcie sobie w
        ławceee =D<br />
        <br />
        Moja najlepszą metodą jest wyjście na sprawdzianie do kibla i dzonić do np. taty albo
        zostawić tam ksiażke z tego przedmiotu , z którego jest spr.
        xDbrawobrawobrawobrawosmilesmilesmilesmilesmilebrawobrawobrawobrawo
      • dark_angel. Re: najprostrza metoda: 20.02.10, 13:48
        Na linijce naklejam
        Pisze na ręce
        albo wsadzam do kieszeni bluzy i jak nauczyciel nie patrzy to wyciągam, albo też
        do piórnika wsadzam xd
    • makabra Re: Jak schować ściąge aby nauczyciel nie zobaczy 20.02.10, 13:46
      schowaj książjkę na przerwie do wc a na kartkówce zapytaj czy możesz wyjść i wtedy
      sciągasz. czaisz??
      • vivienne. Re: Jak schować ściąge aby nauczyciel nie zobaczy 20.02.10, 13:57
        kiedyś na historii ściągałam prosto z książki .. typa była chyba chora czy coś. : d

hymmm , moja koleżanka wkłada czasem do arafatki , botka lub kieszeni .

ja jeśli mam taką potrzebę przychodzę do szkoły w luźniejszej bluzie , wkładam w
        jej wnętrze kartkę ze ściągą , rozpinam do połowy i wszystko da się spisać. :d
        a nauczyciel się nie kapnie , bo to wygląda tak jakbyś patrzyła się na swoją
        kartkę .
    • makabra Re: Jak schować ściąge aby nauczyciel nie zobaczy 20.02.10, 13:54
      albo do włosów lub pod kartką lub dobrym długopisem napisać ściągę i odbić na oknie
      albo włoż do długopisa lub zakoduj ją w telefonie
    • bomboladaada. Prostee Kieckaa 20.02.10, 13:56
      Prostee big_grin
      Zakładasz kiecke i kleisz na taśmę wink
      a zwłaszcza działą jak masz faceta od przedmiotusurprised
      jak mi kiedyś kazał pokazać co tam mam to nakablowałam dyrze i już nie pracujeedevil
    • loveash rękaw 20.02.10, 14:01
      w rękawie, temperówce, pod linijką, na podeszwie od buta itd...
    • hilary_fanka Re: Jak schować ściąge aby nauczyciel nie zobaczy 20.02.10, 14:04
      Ja mam problemy tylko i wyłącznie z biologią. Nasza pani siedzi w wielkim biurku. Ja zwykle
      zajmuje pierwszą ławkę i mogę nawet wyciągnąc książkę, a ona niczego nei widzi ! tongue_out
      • hepsio Re: Jak schować ściąge aby nauczyciel nie zobaczy 20.02.10, 14:08
        ja mam zawsze pod kartką, nigdy mnie nie łapią ;.p
    • green_color Re: Jak schować ściąge aby nauczyciel nie zobaczy 20.02.10, 14:07
      Kiedy mam jakiś spr to przeważnie zakładam bluzy z kieszeniami i najczęsciej
      wyciągam na ławkę i przepisuję ;}
    • queen_of_world Re: Jak schować ściąge aby nauczyciel nie zobaczy 20.02.10, 14:10
      na przykład do rękawa piórnika pod linijkę albo jakiś inny przedmiot
      można też napisać ołówkiem na ławce ale to dość ryzykowne bo jakiś nauczyciel może
      zobaczyć
      ja i moje koleżanki wsadzamy pod pierścionek piszemy na rękach a jak mamy rybaczki albo
      jakieś inne krótkie spodenki albo spudnice to piszemy na nogach big_grin
      • miley22333 Re: Jak schować ściąge aby nauczyciel nie zobaczy 20.02.10, 14:12
        tak serio to nie wiem , ale wydaje mi się najlepsze schowanie do rękawa.

www.kotek.pl/forum/02,3001,103988557,107591829,Re_Jesse_McCartney_vs_Justin_Bieber.html
      • queen_of_world Re: Jak schować ściąge aby nauczyciel nie zobaczy 20.02.10, 14:14
        można też zwiniętą przyczepić taśmą pod ławką a jak nikt nie patrzy to ją wziąć a potem
        znów przykleić

a wg to szczęścia w ściąganiu wszystkim i żeby was nikt nie przyłapał smile
    • olkalalala Re: Jak schować ściąge aby nauczyciel nie zobaczy 20.02.10, 14:10
      kiedyś przyklejałam do podeszwy buta
      ale standardowo piszę po rękach albo male karteczki w piórniku, mundurku
      • miley22333 Re: Jak schować ściąge aby nauczyciel nie zobaczy 20.02.10, 14:13
        www.kotek.pl/forum/02,3001,103988557,107591829,Re_Jesse_McCartney_vs_Justin_Bieber.html
        • leanne Re: Jak schować ściąge aby nauczyciel nie zobaczy 20.02.10, 14:26
          Postaw na ławce butelkę czy puszkę od napoju. Tak, puszka albo kartonik będą
          najlepsze. Dlaczego? Bo jak nauczyciel każe schować usprawiedliwiz się tym, ze
          się rozleje. No. W każdym razie, jak piszą bzdety o składnikach i w ogóle...
          Przyklej tam ściągę. Zawsze możesz napisac też na gumce, przykleić na linijkę... ; p
      • mileyandnick :> 20.02.10, 14:15
        w piurniku, na rece, w rekawie, pod sprawdzianem, w kieszeni w bluzie,

• butterfly3689 Re: Jak schować ściąge aby nauczyciel nie zobaczy 20.02.10, 14:15
      np. na niemieckim zawsze wkładam ściage pod kartke i jak facet nie widzi to
      zagladam pod kartke i spisuje.
      albo trzymam karteczke w rękawie...w ręce... w kieszeni.... sposobów jest
      mnóstwo ^^ zalezy od przedmiotu big_grin
      • 7_things Re: Jak schować ściąge aby nauczyciel nie zobaczy 20.02.10, 14:24
        Cóż , ja nie ściągam więc nie mam takiego problemu .
      • monisia_xd Re: Jak schować ściąge aby nauczyciel nie zobaczy 20.02.10, 14:25
        pisze taka mała i w reke wkladam albo do identyfikatora wsadzam
    • chmurka_ przeczytajcie ! ;) 20.02.10, 14:31
      ja nagrywam materiał z danego przedmiotu na MP3, a na kartkówce czy też
      sprawdzianie wkładam słuchawki do uszu, przykrywam swoimi długimi włosami i
      słucham materiału ^_^
      robię tak już 2 rok i nikt mnie nie przyłapał. a siedzę w 2 ławce wink
      mam nadzieję, że komuś się przyda.

a jak wiem, że u niektórych nauczycieli coś takiego nie przejdzie, to korzystam
      z pomocy koleżanki, np. podkreślam pytanie, na które nie znam odpowiedzi i jej
      pokazuję. a ona ołówkiem mi odpowiada, jeśli oczywiście wie smile a potem zmazujemy
      to gumką.
      sposobów jest mnóstwo, trzeba tylko znaleźć ten odpowiedni.

pozdrawiam, chmurka_
    • yellow Re: Jak schować ściąge aby nauczyciel nie zobaczy 20.02.10, 14:33
      hmm
      ostatnio miałam taki pomysł, że kupiłam sobie taśmę, napisałam ściągi i
      przykleiłam do piórnikabig_grin udało się. buahaha!wink
      Tylko wtedy piórnik wyjmujesz po rozdaniu prac, poza tym zależy jaki masz
      piórnik i na której ławce siedzisz no i oczywiście typ nauczyciela;p
      także to nie jest dobry sposób.
      ja tam się raczej uczę, to najlepszy sposób.
    • mandy_jonas Jak schować ściąge aby nauczyciel nie zobaczył 20.02.10, 14:35
      Ja rzadko ściągam, ale jak już to zazwyczaj zaraz po wejściu do klasy piszę
      szybko na ławce. Potem jak rozdaje sprawdziany to kładę na to kartkę i jak
      czegoś nie wiem to odsuwam ją;p

Albo tradycyjnie na karteczce do piórnika.
    • vikaa Hmm... 21.02.10, 10:42
      długi rękaw, ostatnia ławka, daleko od biurka nauczyciela suspicious
      Ja nigdy nie ściągałam no "prawidłowo"tongue_out
    • blondzia Re: Jak schować ściąge aby nauczyciel nie zobaczy 21.02.10, 10:53
      Ja to różnie ściągam chyba jestem specjalistką w jednej dziedzinie ściąganie ha
      ha ! tongue_out

Nieraz książkę otworze na kartkówce tak zrobiłam na geografii wszystko z
      podręcznika spisałam i 5 dostałam !
      Na fizyce tam wyjęłam zeszyt z plecaka i ściągałam tongue_out

Ale najczęściej robię ściągi które chowam do kieszeni a potem wyjmuję na
      klasówce czy na kartkówce chowam je pod kartkę i trochę ją unoszę i spisuję albo
      normalnie ściąga leży przy klasówce czy kartkówce a ja ręką zasłaniam i spisuje
      różnie biorę nawet od koleżanki ściągę biorę jak czegoś mam nie dopisane na
      swojej u mnie jest łatwo ściągać na fizyce i chemii nauczycielka tam raz się
      spojrzy na klasę a tak to coś robi w dzienniku albo obcina listki kwiatków !
      Można ściągę schować też do piórnika albo włożyć w rękaw też tak robiłam
      ściągam jak się tylko da nawet w piątek zeszyt na fizyce otworzyłam bo musiałam
      coś sprawdzić tongue_outtongue_outtongue_out Powodzenia w ściąganiu ! shock

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka