ziba96 21.02.10, 19:34 Kto z was jeździ konno??? A kto ma jakieś pytania z tym związane czy może problemy??? Tutaj będziemy wszystko pisać! Jak wam się nie podoba to... y... nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elliot Re: Jazda konna :) 21.02.10, 19:39 a jak się nie podoba to kosz xd ja nie jeżdżę, nie mam zamiaru ;p koleżanka tyle o tym gada, że już mnie mdli ;d Odpowiedz Link Zgłoś
ziba96 Re: Jazda konna :) 21.02.10, 19:42 elliot napisał(a): > a jak się nie podoba to kosz xd > ja nie jeżdżę, nie mam zamiaru ;p > koleżanka tyle o tym gada, że już mnie mdli ;d no właśnie( z tym koszem) ja kocham jeździć , ale rozumiem cię że jak ktoś ci ciągle papla o tym to to się męczące robi. mam tak na codzień ale o czym innym. Odpowiedz Link Zgłoś
skierkawmroku Re: Jazda konna :) 21.02.10, 19:39 ja jeżdże i baaaaardzo to lubię Odpowiedz Link Zgłoś
nightmaree Re: Jazda konna :) 21.02.10, 19:45 Ja jeżdżę konno , i bardzo to kocham ! nie wyobrażam sobie że mogłabym robić coś innego ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
aileen Re: Jazda konna :) 22.02.10, 12:31 jeżdżę odkąd skończyłam 9 lat. obecnie z braku czasu trzyletnia przerwa. Odpowiedz Link Zgłoś