Dodaj do ulubionych

Słuchacie muzyki, która jest w innym języku niż..

• fryzura_mamy Re: tylko angielski ,troche Polskiego i Francuski 08.10.10, 11:44
      surprised
    • loffciambilla Re: Słuchacie muzyki, która jest w innym języku 08.10.10, 14:04
      No jasneee, laski! Tokio Hotel rzondzi! <333 A kto uważa inaczej ten się nie
      znaa! xD <3
    • mila13 Re: Słuchacie muzyki, która jest w innym języku 08.10.10, 17:07
      Nelly Furtado-Hiszpański,Juanes-Hiszpński,Ewa Farna-Czeski
      • mila13 Re: Słuchacie muzyki, która jest w innym języku 08.10.10, 17:07
        Hiszpański*
    • szalona_fanka46 tiaa ... 08.10.10, 17:35
      Ja słucham po hiszpańsku i niemiecku. Po angielsku oczywiście najwięcej, ale te dwa
      języki to takie wyjątki.
    • buszujaca Re: Słuchacie muzyki, która jest w innym języku 24.10.10, 20:13
      Czasami słucham japońskich zespołów rockowych (One Ok Rock, Flow) albo
      Miyaviego. Swego czasu było też koreańskie F.T Island i jedna piosenka chyba po
      indonezyjsku (XD) Wahai Sahabat, albo coś ten desertongue_out
    • aiko4985 Re: Słuchacie muzyki, która jest w innym języku 25.10.10, 23:52
      Mongolska
    • bombon Re: Słuchacie muzyki, która jest w innym języku 26.10.10, 00:51
      osobiscie jestem uzalezniona od jezyka hiszpanskiego pod kazda postacia, a
      zaczelo sie wlasnie od muzyki. uwielbiam ten jezyk i artystow latino. co latino
      to nie znaczy, ze syf. oni naprawde robia dobra muze, ktorej warto posluchac.
      jest wielu artystow godnych uwagi, ktorzy moim zdaniem mogliby spokojnie sie
      wybic u nas gdyby nasz rynek nie byl nastawiony tak anty do wszystkiego co
      latino. enrique iglesias?? no prosze was... moze ostatnia jego plyta
      rzeczywiscie jest fajna, ale nie oszukujmy sie to jest burak i w porownaniu z
      innymi nie dorasta im tak naprawde do piet. czemu on moze a inni nie?? to jest
      smieszne.
      artysci latino (ci naprawde dobrzy) na koncertach daja maximum z siebie i warto
      zobaczyc cos takiego jak np ostani koncert bisbala, ktory mozna bylo ogladac on
      line na jego stronie. u nas sie tego nie doceni...
      u nas teraz przyszla moda na piosenki typu... bede bral cie w aucie... no ten
      tekst jest naparwde "przemawia" albo non stoper sieczka i laska spiewa "come on
      lets go to tthe party" to caly tekst?? no rzeczywiscie odpowiedni poziom. ja
      rozumiem mozna tego posluchac ale nie non stop.

co do innych jezykow, jesli spodoba mi sie piosenka moge nawet sluchac muzy
      spiewanej po chinsku... ostatnio mialm wkret na piosenke z indii haha rumunski
      tez jest spoko hahai slawetne numa numa jeeeej hahaha to byl hit.

osobiscie nie przepadam za niemieckim, co nie oznacza, ze nie mialam stycznosci
      z piosenkami w tym jezyku.

wloski francuski?? czemu nie =)
      jak juz napisalam jak mi sie cos podoba nie ma znaczenia czy po finsku czy nie
      wiem serbsku.
    • razorlina yhy:) 26.10.10, 10:28
      taaa np po japońskusmile czasem mają naprawdę fajne kawałki rockowesmile
    • donottouchme Re: Słuchacie muzyki, która jest w innym języku 26.10.10, 10:53
      tak włoskiej muzyki ;p
      w szczególności fabri fibra - in italia
    • lady_dark_angel Re: Słuchacie muzyki, która jest w innym języku 26.10.10, 11:03
      ja słucham muzyki niemieckiej smile)
      TH się kłania ;*
    • miley8888 Re: Słuchacie muzyki, która jest w innym języku 15.11.10, 15:04
      Ja jeszcze po hiszpańsku ;D i czasami po niemiecku ;]
    • jade Re: Słuchacie muzyki, która jest w innym języku 15.11.10, 15:05
      może czasem po francusku, czesku i niemiecku wink ale głównie polski i ang. ;P
    • chochliczka Re: Słuchacie muzyki, która jest w innym języku 15.11.10, 16:30
      Oczywiście! Słucham zespołów fińskich, japońskich, niemieckich też takich (nie wiem jaki to język/ kraj) ale śpiewają tak no... jak w indiach. Ogólnie różnych słucham i w ogóle mi to nie przeszkadza, ba uważam że to nawet lepiej. Takie miłe zróżnicowanie.
    • dosia321 Re: Słuchacie muzyki, która jest w innym języku 15.11.10, 16:37
      ja słucham też w Hiszpanskim i japońskim hehe;p
    • muse_fan Re: Słuchacie muzyki, która jest w innym języku 15.11.10, 21:19
      jrock po japońsku ;]
    • ravenhatred Fiński. 16.11.10, 16:22
      • arriane_ Re:A 16.11.10, 16:30
        Arabski.
      • doma9100 Re: Fiński. 18.11.10, 20:09
        jestem ZA kwiatbig_grin
        • ravenhatred Re: Fiński. 21.11.10, 23:51
          To mój drugi język, więc nie ma w tym nic dziwnego smile dobrze wiedzieć że są tu ludzie, którzy popierają wink
          • doma9100 Re: Fiński. 26.11.10, 22:13
            xD
    • mileymandy Od czasu do czasu 16.11.10, 16:38
      Lubię słuchać niektórych piosenek po hiszpańsku i włosku.Oprócz tego,że te języki są fantastyczne do śpiewania to do tego w tych językach śpiewa naprawdę wiele utalentowanych osóbbig_grin.
    • frau_jonas Re: Słuchacie muzyki, która jest w innym języku 16.11.10, 16:39
      Kiedyś słuchałam Rammsteina, ale przestała mi się podobać muzyka, którą tworzą.
    • nora. Re: Słuchacie muzyki, która jest w innym języku 16.11.10, 16:42
      czasami słucham piosenek po hiszpańsku, albo po francusku. Rzadko po niemiecku.
    • lily53 Re: Słuchacie muzyki, która jest w innym języku 16.11.10, 16:47
      poza angielskimi artystami (jeśli już polscy, to tylko starzy, nowych nie trawiętongue_out) słucham jeszcze fińskichserce i japońskichserce. =3
    • ann_rock ja słucham Shakiry 16.11.10, 16:55
    • aviaire_ Re: Słuchacie muzyki, która jest w innym języku 16.11.10, 17:33
      czasem słucham po francusku, ale i tak wolę po angielsku.
      • molinka Re: Słuchacie muzyki, która jest w innym języku 16.11.10, 17:38
        po hiszpańsku i portugalsku są ładne piosenki .
    • fantvd Re: Słuchacie muzyki, która jest w innym języku 20.11.10, 18:43
      Ja słucham meksykańskiego zespołu RBD
    • asia.xx Korenski :) 22.11.10, 00:14
      Koreanski wink
      Nawet Fajny jets koreanski zespol BEAST i SNSD wink
    • rememberina Re: Słuchacie muzyki, która jest w innym języku 26.11.10, 22:22
      Garou - francja ;d

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka