23.02.10, 13:41
Macie jakieś lęki? Boicie się czegoś? Jesteście do jakiś lęków przyzwyczajone ale nie możecie
się odzwyczaić? Gdy jesteście same ogarnia Was strach? Macie jakieś śmieszne i zabawne
historie?

Ja boję się w nocy komputera wink wiem głupie heh Gdy byłam mała to oglądałam
Cartoon Network i emitowany był jeden z odcinków Chojraka a w tym odcinku komputer
przejął najpierw ciało Eustachego a potem jak jej tam... Muriel.
Od tego czasu boję się, że np. komputer zacznie gadać, chodzić itp.

Gdy wychodzę z salonu jestem na korytarzu a on aż do końca prowadzi do mojego
pokoju i całkiem prosto jest komputer. Od razu gdy tylko wyjdę z pokoju to przez cały
korytarz widzę komputer tzw. widzę go oko w oko. Boję się, że gdy na przykład wyjdę z
pokoju to komputer mnie wciągnie i będę zaczynała uciekać a on mnie gonić itp. wink Wiem,
że to nie realne i w dzień wydaje mi się to głupie ale w nocy to mi odbija i zaczynam się
bać ;].

---------------

Albo jeszcze gdy na przykład w nocy idę tym korytarzem od końca to myślę, że za
drzwiami ktoś jest i mnie złapie :]

Znacie jakiś sposób na tą pierwszą historię? Wiem głupia %-) heh Macie lub znacie
jakieś ciekawe i zabawne historie oraz przypadki o lękach? Podawajcie!
Obserwuj wątek
    • ziuuta Re: Lęki... 23.02.10, 13:42
      jeśli jest już taki temat to sorry! wink
      • lilii_95 Re: Lęki... 23.02.10, 13:45
        jak byłam mała bałam się klamek u drzwi.
        kojarzyły mi się ze strasznymi twarzami... brr.

a do dziś mam arachnofobię (lęk przed pająkami).
        • selina...gomez Re: Lęki... 23.02.10, 13:50
          `Ja tam jestem happy bo sie niczego nie boje....
    • klakierzyca Re: Lęki... 23.02.10, 13:46
      aj, nie mogę powiedzieć ^^
    • olusia133 Re: Lęki... 23.02.10, 13:48
      Mi śniło sie kiedyś że z Kotłowni wyszła Mumia tongue_out
      I od tej pory wieczorem gdy schodze po schodach i ide do wc to za schodami są drzwi do
      kotłowni i zawsze świece wszędzie światło żeby Mumia mnie nie dopadła big_grin
    • nothing... Re: Lęki... 23.02.10, 13:56
      Ja się strasznie boje pająków. Gdy widzę małego pajączka uciekam z krzykiem, a
      wszyscy w śmiech....
    • aileen Re: Lęki... 23.02.10, 15:24
      mam arachnofobię.
    • iwonaa_ Re: Lęki... 23.02.10, 16:06
      Ja sie strasznie węży boje xd
      Kiedyś jak byłam mniejsza to w nocy specjalnie zakrywałam sie cała kołdrą bo
      myślałam ze jak bd odkryta to przyjdzie wąż i mnie udusi ^^ grr to było straszne ..
    • zuza_12_ Re: Lęki... 23.02.10, 16:20
      ja to jak jest ciemno (wieczorem oczywiście) to jak wchodze po schodach to mam takie
      wrażenie jakby potwory chciały mnie zjeźć 0_o

tongue_outtongue_outtongue_out
    • zuza_12_ Re: Lęki... 23.02.10, 16:22
      no i jeszcze te pająki wiem że nic mi nie zrobią a boję sie ich panicznie uncertain
    • slodkiporanek Re: Lęki... 23.02.10, 16:23
      Ja się strasznie boję duchów i demonów.
      Słyszę w nocy dźwieki, i mam wrazenie, ze zaraz dadzą mi znak, ze tu sa, i
      patrza sie na mnie.
      • dio223 Re: Lęki... 23.02.10, 16:26
        jak byłam mała to potwornie bałam się odkurzacza i do tej pory mam do niego uraz ;p
        poza tym boję się chodzić w nocy sama po mieście.
      • sysiek4444 Re: Lęki... 23.02.10, 16:27
        Ciemności , pająków , koników polnych .
        x c

• violet_ Lęki... 23.02.10, 16:26
      boję się dresów i takich wysokich, potężnych, blond dziewczyn z biodrówkami, krótkimi
      bluzkami, przeklinające i bijące jak ktoś się na nich źle spojrzy. są straszne. a dresi w sumie
      też. zawsze mam wrażenie, że zaraz jakiś wyjmie mnie z samochodu, hahaha. za dużo
      wiadomości się naoglądałam o znerwicowanych kierowcach-dresach.
    • butterfly3689 Re: Lęki... 23.02.10, 16:35
      jedynie ciemności xD
      • hello_music Re: Lęki... 23.02.10, 16:37
        gdy jestem sama- boje sie wszystkiego ..xd
        jak byłam mała to w nocy sb wyobrazalam takie straszne twarze i nie mogłam spac xd
        • drama_queen Re: Lęki... 23.02.10, 16:43
          ja się boję pijaków co krążą u mnie w mieście. któregoś dnia czekałam na mamę
          przy szkole i taka jedna baba szła, nachlana, ledwo stała na nogach, no i ja się
          trochę przestraszyłam, że coś mi zrobić, a ona powiedziała do mnie "nie bój się,
          nic Ci nie zrobię".
    • denessa Re: Lęki... 23.02.10, 16:51
      panicznie się boje trumny i tego że mnie ktoś zakopie żywcem . masakra jakaś . no a po za tym to się gwiazdorów boje takich co po wsi łażą w wigillie . xD zawsze jak jest ciemno i idę na góre to okej ale jak wracam to biegne żeby czasem żaden mnie nie złapał . : D no i jeszcze pająków , psów [ wiem żaal ale mi sie każdej nocy śni że mnie psy zagryzają więc psów unikam jak ogień wody ] no i ciemności , bo ciemność jest zuaaa .. x D
      • siem_sciem Re: Lęki... 23.02.10, 16:58
        boję się ciemności xd
        zostawać samej w domu.
        zawsze mam przeczucie ze ktoś chce mnie złapać
        a i boje się w nocy schodzić na dół.big_grin
    • monik4 Re: Lęki... 23.02.10, 16:55
      nigdy ;DDDDDDDDDD
    • gwiazdka_14 Lęki... 23.02.10, 17:01
      Ja bo je się że jak wychodze z jakiegoś pomieszczenia to że za drzwiami kto jest
      przeważnie z horroru.! Oglądam horrory i nie mogę przestać a na to leku nie znam. uncertain
    • alice_cullen08 Re: Lęki... 23.02.10, 17:04
      A ja się boję ciemności. Na krześle wisiała biała koszulka, przy moim łóżku.
      Obudziłam się w środku nocy i zaczęłam piszczeć, że coś nade mną stoi, a to było
      tylko to krzesło z koszulką. Wiem, beznadzejne xD ; )
    • delicious Re: Lęki... 23.02.10, 17:05
      Nieraz boję się obudzić.
      Nieraz śni mi się rzeka. Rzeka w jakimś lesie w środku nocy. Wtedy wiem, że na
      następny dzień coś się wydarzy. To jest naprawde straszne ale rzadkie na szczęście.
    • ewelinusssss Re: Lęki... 23.02.10, 17:15
      Ja boje sie drutow. Boje sie ich dotykac a na sam ich widok ciarki przechodza mi
      po plecach. Boje sie tez gniazdek. Czasem boje sie nawet ladowarke od telefonu
      podlaczyc. To taki strach przed pradem. Nigdy prad mnie nie porazil tak mocno
      ale i tak sie boje.
    • delicious Re: Lęki... 23.02.10, 17:20
      Po tym jak śniło mi się że na schodach u mnie stała jakaś kobieta (byc może
      duch) boję się w nocy chodzić po domu. A nieraz muszę sad Boję się też lasu
      niedaleko mojego domu. Jest tam stary niemiecki cmentarz i panicznie się go
      boję.sciana

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka