zouza_ 25.02.10, 11:26 gitarę ? xd wiem, że to trochę głupie, ale mam gitarę i chcę ją nazwać. bo jak coś sobie nazwę to się bardziej do tego przywiązuję . x3 możecie mówić, że żal, ale ja tylko proszę o pomoc bo nie mam żadnego pomysłu . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
charlotte__ Re: jak nazwać .. 25.02.10, 11:30 troche dziwne... no ale każdy jest inny .. no hmm. nie wiem, nie mam żadnego pomysłu. Odpowiedz Link Zgłoś
zouza_ Re: jak nazwać .. 25.02.10, 11:47 wiem, że dziwne .. to pewnie przez moje dziwactwo . x3 Odpowiedz Link Zgłoś
zajc. najs. 22.03.10, 20:35 haha, nie tylko ty xd ja nazwałam moją imieniem mojego ulubionego wokalisty - OLIVER SYKES <3 (bring me the horizon) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaliusz Re: jak nazwać .. 27.04.10, 19:16 Ha nie jestem sama na tym świecie , która nazywa rzeczy po imieniu Inni uznają to za dziwactwo ale ja to lubie nazwij gitarę swoim ulubionym imieniem Zalezy też czy uznasz jaka to płeć: według mnie to : Net , Felix , Max lub Nika , Emka Odpowiedz Link Zgłoś
gienia.powraca Re: jak nazwać .. 25.02.10, 11:46 Może... Gitara? Gigi? Tak nazywała się dziewczyna z Czarodzieji z Waverly Place. Buźka. Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: jak nazwać .. 25.02.10, 11:59 no własnie nazwij ją gitara takie orygalne imie Odpowiedz Link Zgłoś
aniulkaa Re: jak nazwać .. 25.02.10, 12:03 Boguś. Haah. Ja Cię wyśmiewać nie będe. Ja sama telefon nazwałam , plecak etc. Odpowiedz Link Zgłoś
virginkaa Re: jak nazwać .. 25.02.10, 12:07 Moja się nazywa GiGi , osoba troche wyżej Ci tak zaproponowała ;p Ale się nie dziwie też nazywam rzeczy , plecak też , nazywa się świnka xd Odpowiedz Link Zgłoś
klek Re: jak nazwać .. 26.02.10, 00:03 powinnaś sama wymyślić `imię `dla gitary do ona est woja i ty jej będziesz używać a imiona się nadaje bo coś oznaczają dajmy na to nazwiesz gitarę xxx ktoś cię zapyta czemu tak a ty odpowiesz `No wiesz nie wiedziałam jak ją nazwać i na forum Kotek.pl tak ktoś napisał ` total żal! Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: jak nazwać .. 25.02.10, 12:03 Jeżeli chcesz nazwać gitarę to sama nazwę wymyśl. Będziesz miała satysfakcję. Hardkorowa gitara. Odpowiedz Link Zgłoś
blender Re: jak nazwać .. 25.02.10, 12:05 moja się nazywa Madlen. nie wiem naprawdę. może Ariel? Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: jak nazwać .. 25.02.10, 12:12 albo nazwij ja swoim nickiem z kotka ;p Odpowiedz Link Zgłoś
katrinnnka Re: jak nazwać .. 25.02.10, 16:09 może....eeeeee.....nonooooo...........hmmmm......miki Odpowiedz Link Zgłoś
xprincess Re: jak nazwać .. 25.02.10, 16:23 ja nie uważam , że to głupie moje koleżanki też mają gitary i nazwały je xd możesz np. nazwać ją imieniem chłopaka , który Ci się podoba , lub jesteś z nim Odpowiedz Link Zgłoś
annie__ Re: jak nazwać .. 25.02.10, 16:30 nie wiem zalezy czy to chłopak czy dziewczyna x DD tak to Maxxie ( podoba mi się ) Kida ( ulu postac z bajki x DD ) Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: jak nazwać .. 25.02.10, 22:07 Chyba najlepiej będzie jeśli to ty sama nadasz jej nazwę;DD Wtedy znacznie bardziej się do niej przywiążesz C= Odpowiedz Link Zgłoś
panna_muminkowa Re: jak nazwać .. 26.02.10, 00:09 ja nazwalam moja ' zuzanna ' ;d sprobuj sama wymyslec , wtedy barziej sie do niej przywiazesz Odpowiedz Link Zgłoś
andxz Re: jak nazwać .. 26.02.10, 00:10 # Pulpecik # Stefcia # Muniek # Mirosława # Jadzia # Kazia # Gienia # Klementynka # Eustachy # Bronek # Hiacynta # Bożydar Odpowiedz Link Zgłoś
klakierzyca Re: jak nazwać .. 26.02.10, 00:23 ha. a moja gitara nazywa się Boogie. (x bo ładnie brzmi. powinnaś sama wymyślić, zastanów się chwilę. :d nie wiem, może Śmierdząca Skarpeta, Dziurawe Gacie... ;d Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: jak nazwać .. 23.03.10, 16:30 Dlaczego niby paranoja? Co, gitary nie można nazwać niby? O,o Odpowiedz Link Zgłoś
charme ;P 22.03.10, 20:47 najlepiej,żeby CI o czymś miłym przypomniała ta nazwa , ja podaję rzykładowe nazwy ; Focaccia [fokaczja] , Bella , Fille {Fij} , adorable [adorabl] , jolie [żoli] , jouer [żu] Faire [fer] - to są słówka z włoskiego i francuskiego Focaccia to takie danie,bella to wiesz,fille to po fr. dziewczyna,adorable to po fr. kochana , jolie po fr. ładna , jouer po fr. grać , faire po fr. robić xD To co mi na myślś przyszło jeszcze mam Charme (czyt. szarm) po francusku czarująca,magiczna xP , żabcia , grogonzola, godzilla Mam nadzieję,że ocś wybierzesz ;] Sama gram na gitarze akustycznej , ale ja tam nie potrzebuje nazwy Buziaki<33 Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: jak nazwać .. 23.03.10, 16:29 A może nazwij ją imieniem swojego idola? (; Odpowiedz Link Zgłoś
czekolaka_123 Re: jak nazwać .. 23.03.10, 17:47 moja się nazywa. Billie Joe. Prosze nie zgapiac. Odpowiedz Link Zgłoś
prosiak_ Re: jak nazwać .. 23.03.10, 19:05 Alfons. bo gitara ma coś w sobie z alfonsa... Odpowiedz Link Zgłoś
jonas_lover Haha, też mam gitarę! ^^ 27.04.10, 19:12 Mam gitarę i próbowałam ją nazwać Lola, ale jakoś nie wyszło. Po prostu mówię zdrobniale: "moja gitarka" itp. i jest dobrze Odpowiedz Link Zgłoś