mroweczka_xxx 26.02.10, 17:33 Macie takiego pieska? Co o nich myślicie i jak się zachowują (szczekają w nocy, dużo jedzą, sikają na dywanie, niszczą rzeczy??) I czy dużo ważą? Da się je podnieść? Śliczne są, nie? ;>xdd Proszę, napiszcie coś ;D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiwi Re: York ;D 26.02.10, 17:42 są wredne, bo są wredne... sama mam Yorka i jest wredny. Każdego kogo znam, kto ma yorka mówi, że są to wredne psy... szczekają o byle co i wgl x-d Odpowiedz Link Zgłoś
klakierzyca Re: York ;D 26.02.10, 17:44 kiedyś mi się podobały. ale wydają się zbyt wredne. chyba wole beagle. Odpowiedz Link Zgłoś
ania357_ Re: York ;D 08.03.10, 18:52 Mam yorka Kubę Szczeka tylko jak ktoś idzie na klatce Mało je, nie sika na dywanie i nie niszczy rzeczy Waży ok. 3 kg, da się go podnieść I jest śliczny Odpowiedz Link Zgłoś
crazygirl2302 Re: York ;D 08.03.10, 18:54 nie mam psa i uwazam ze yorki sa ladne i slodkie Odpowiedz Link Zgłoś
orbit x3 08.03.10, 19:35 te psy są sliczne, ale wreednee. :q mi to nie przeszkadza i tak go chche. :3333 Odpowiedz Link Zgłoś
happiness. york. 08.03.10, 20:11 ' yorki są kochane. wiesz, to tez zależy. każdy ma inny charakter. mój na przykład nie szczeka, mało je, nic nie zniszczył i ogólnie jest kochany. tylko przez cały dzień śpi. xd a z resztą czegoś tak ślicznego nie da się nie kochać. ;33 Odpowiedz Link Zgłoś
wercia12 Re: York ;D 08.03.10, 21:02 Tak mam yorka , nazywa się Tila i jest najukochańszym pieskiem świata.;* Czasem szczeka w nocy ( kilka razy mnie obudziła) , nie je dużo ( uwielbia szyneczke ale nie może jesc tego dużo) , kilka razy zdarzyło jej się zesikac na dywan, nie zniszczyła jeszcze żadnej rzeczy Waży 2 kg jest leciutka.;* Jest poprostu śliczna.;* Kocham ją < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekk2 Re: York ;D 09.03.10, 13:35 Mam Yorka. ; D I prawie wszyscy mowią ze są wredne . ;c A to nie prawda. To zależy . Mój nie jest . ; 33 Odpowiedz Link Zgłoś