karolcia741 27.02.10, 17:10 Jesteście czy może nie? Osobiście jestem przeciwko rasizmowi i rasistą. Tak tylko pytam, jeśli wątek był to wiecie co robić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
selena94 Re: Rasizm 27.02.10, 18:02 Ja nie wiem, co mam o tym wszystkim myśleć... U mnie w gim wszyscy są przeciwko rasizmowi, bo uwielbiają ten klub piłkarski ,,Motor Lublin''. Jestem trochę od nich inna, ale sądzę, że nie powinniśmy dyskryminować kogoś, kto ma inny kolor skóry. Odpowiedz Link Zgłoś
elliot Re: Rasizm 27.02.10, 18:06 nie, nie oceniam po kolorze skóry. to żałosne, dowodzi o głupocie i nietolerancji człowieka. afroamerykanin, azjata... człowiek jak człowiek. zresztą tyczy się to w obie strony, czarni ludzie też czasem nas dyskryminują. Odpowiedz Link Zgłoś
adusia_cullen Re: Rasizm 27.02.10, 18:12 Nie lubię rasistów, ani tak owym nie jestem. A najbardziej wkurzają mnie skini (skin head) oni są jeszcze gorsi ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
fanka96 Re: Rasizm 27.02.10, 18:25 mnie to tam wisi czy ktoś jest biały czarny żółty czy różowy.. ..każdy jest taki sam wg mnie Odpowiedz Link Zgłoś
anna.j Re: Rasizm 27.02.10, 18:36 nie, nie jestem sama nie jetem polką, więc wiem na ten temat sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Rasizm 27.02.10, 18:48 Myślę, że teraz wszyscy twierdzą, że nie są rasistami. No ja też nie jestem. Ale w praktyce czasem jest inaczej, zdarza się, że twierdzą, że nie są rasistami a wyśmiewają się. Ale takie zdarzenia mają miejsce nawet w gronie osób o takim samym kolorze. Naśmiewają sie z wyglądu bo ten ma to a ten nie. Ten jest ładny a ten brzydki. Może to nie jest rasizm w postaci podziału na kolor skóry. To jest tak jakby inna tego odmiana, ale co nie zmienia faktu, że to i to powinno być tak samo traktowane. Odpowiedz Link Zgłoś
leanne Re: Rasizm 27.02.10, 18:51 Gardzę narodem niemieckim. To się chyba wlicza, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: Rasizm 27.02.10, 18:45 oglądałam ostatnio south park i tematem przewodnim był rasizm, hihi słoddziutko : ) ja nie jestem, absolutnie i gardzę rasistami, bo to leszcze i egoiści. Odpowiedz Link Zgłoś
monikajb Re: Rasizm 27.02.10, 18:50 U nas w szkole jest jeden murzyn. Na początku miał przerąbane. Ale potem wszystko się ustatkowało i nie wytykają go już palcami Sama jestem przeciwna temu świństwu. Odpowiedz Link Zgłoś
taewunia8 Re: Rasizm 27.02.10, 18:55 monikajb napisał(a): > U nas w szkole jest jeden murzyn. Na początku miał przerąbane. Ale potem > wszystko się ustatkowało i nie wytykają go już palcami > Sama jestem przeciwna temu świństwu. jesteś przeciwna "temu świństwu", a sama nazwałaś Go murzynem ... najpierw poczytajcie co to jest rasizm i na czym polega, a potem komentujcie proszę . [i]i ja w tym momencie nikogo nie obrażam .[/i] Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: Rasizm 27.02.10, 18:53 nie jestem. ale pamiętajcie, że rasizm działa w obie strony. niektórzy czarni są o wiele większymi rasistami niż niektórzy biali. Odpowiedz Link Zgłoś
olkalalala Re: Rasizm 27.02.10, 18:54 nie jestem rasitką, właśnie przeciwnie, uwielbiam ciemnych facetów. Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Rasizm 27.02.10, 18:58 Ostatnio na WOSie mówiliśmy o tym xD Nie nie jestem i nie zamierzam być Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cliqua nieee 27.02.10, 19:01 nie jestem rasistą ! wkurza mnie jak ludzie widza na uliczy czarnego człowieka i sie gapią Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Rasizm 28.02.10, 09:43 Teoretycznie nie popieram tego, ale myślę, że po to czarni mają swój kraj, by w nim mieszkac. Odpowiedz Link Zgłoś