prosiak_ Re: Najlepszy film - II etap 11.03.10, 12:40 Księżyc w Nowiu? em... przepraszam ale czym on zasłużył na miano najlepszego filmu? Fabuła? oklepana, gra aktorska? dno,jedyne co było godne uwagi to to że Taylor ma niezłą klatę. Avatar? ha. Gdyby nie efekty ten film nawet dolara by nie zarobił. No przepraszam ale co w tym filmie było ciekawego? Owszem efekty były świetne ale nic po za tym. 2012? wykorzystali to ze sprawa z końcem świata jest nagłośniona.Nic specjalnego w tym filmie nie widziałam. Walentynki ? Raz sie na nim uśmiechnęłam.A to chyba miała być komedia prawda? nie głosuje na zaden film z tych wymienionych gdyż żaden nie zasługuje na miano najlepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
wachniczka Re: Najlepszy film - II etap 21.03.10, 19:15 avatar i 2012 ale jak jeden to avatar Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.selena Re: Najlepszy film - II etap 21.03.10, 19:18 Nie podobał mi się Księżyc W Nowiu.Był nudny. Oddaję głos na Avatar. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysia111 Re: Najlepszy film - II etap 21.03.10, 19:46 Avatar i Księżyc w Nowiu Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: Najlepszy film - II etap 22.03.10, 16:28 nie oglądałam żadnych z tych filmów ;p Odpowiedz Link Zgłoś
sweetbella17 Re: Najlepszy film - II etap 22.03.10, 16:35 Avatar................widziałam jest super!^^ Odpowiedz Link Zgłoś