heyyeah 01.03.10, 17:59 Zastanawia mnie, czy mamy wśród kotkowiczów osoby, które odniosły jakieś poważne sukcesy w nauce, czy sporcie? Dawać! Pochwalcie nam się!!! Jeśli chodzi o mnie, to ja jestem laureatką w wojewódzkim konkursie humanistycznym Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niebieskaa Re: Sukcesy… 01.03.10, 18:04 w sporcie kilka razy , nie będę wypisywac skromna jestem dosc ; p Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah Re: Sukcesy… 01.03.10, 18:06 Tsaa… Fakt, ja też nie musiałam tego pisać… Wyszłam na próżną. Odpowiedz Link Zgłoś
give Re: Sukcesy… 01.03.10, 18:15 a ja się pochwale że 6 miejsce { ostatnie xd } w woj. pomorskim w piłce ręcznej . ale to była podstawówka , 3 lata temu . xd ale i tak nie weszłam na boisko, nie umiem grać . xd a tak to nic .xd a nie , sry . dostałam sie do II etapu wiedzy o patronie { ale tylko dlatego , że pisaliśmy I etap z klasą na religii i wszyscy razem robiliśmy i sie pani pytaliśmy . ale zawsze coś ! xd } i koniec . fujara jestem , i tyle. xd Odpowiedz Link Zgłoś
leanne Re: Sukcesy… 01.03.10, 18:22 Nie odniosłam żadnych większych. xd Ale pozwolę sobie powieziec (trochę za kolegę.) że jest on wicemistrzem Polski w szachach. I to jest dopiero wow. xd Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: Sukcesy… 01.03.10, 18:18 Czy ja wiem jak dla mnie to jest osiągnięcie, zdobyłam biały pas w sztukach walki bo 3 lata trenowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
dorr Re: Sukcesy… 01.03.10, 18:27 ja tam nigdy nic nie wygrałam, taka ze mnie łamaga. Moja przyjaciółka też brała udział w tym konkursie humanistycznym, jest finalistką, a jutro się dowie czy została laureatką. Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah Re: Sukcesy… 01.03.10, 18:30 Jutro? Ale gimnazjum, liceum, czy podstawówka? Bo ja na stronie internetowej miałam wyniki już dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
m.i.l.e.y. Re: Sukcesy… 01.03.10, 18:30 Ja dwa lata z rzędu dostałam statuetkę nalepszego ucznia (teraz staram się o trzecią) i od dwóch lat dostaję Stypendium Jana Pawła II. Jest jeszcze wiele innych sukcesów, jakie osiągnęłam, ale te są chyba najważniejsze xD Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Sukcesy… 01.03.10, 18:33 gdybym nie zachorowała, przeszłabym do wojewódzkiego konkursu polonistycznego. choroba nie wybiera, niestety. poza tym w trzeciej klasie zdobyłam drugie miejsce w konkursie ortograficznym. w tym roku też trzecie miejsce w recytatorskim. nic wielkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
alive_ sukcesy. 01.03.10, 18:36 w podstawówce zawsze byłam najlepszą uczennicą, teraz jestem tak gdzieś na czwartym miejscu w klasie, no cóż. żadnych wielkich sukcesów, moim zdaniem, nie osiągnęłam. nie żal mi. Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: Sukcesy… 01.03.10, 18:34 różne konkursy z angielskiego, polskiego, matmy. kiedyś zawody pływackie, siatkarskie. Odpowiedz Link Zgłoś
messalina No ba ^^ 01.03.10, 18:37 W 6 klasie podstawowki byla laureatka konkursu matematycznego, ktory zwalnial mnie z testu kompetencji. Z polskiego i przyrody - finalistka. Po drodze jeszcze jakes szkolne matematyczne, fizyczne, jezykowe, ortograficzne etc... Nie chce sie chwalic, ale jestem skromna xD Ave. Odpowiedz Link Zgłoś
mariposa_21 . 01.03.10, 18:50 Sport niee. Zajęłam 1 miejsce w szkolnej szansie na sukces wśród wszystkich szkół podstawowych i gimnazjalnych w moim mieście ;P. I na koloniach 1 miejsce w konkursie talentów ( śpiew ) hehe... 3 miejsce w konkursie piosenki w mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
pink_xd ;l 01.03.10, 18:43 ja w sporcie kilka razy... siatka, biegi w podstawówce i takie tam... głównie sport... jeśli chodzi o naukę to 2 razy tytuł "uczeń z klasą" no i chyba tyle... ;p Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek.. Re: Sukcesy… 01.03.10, 18:46 heh... w 3 klasie 1 miejsce na bieg 300 m od 1-5 (bo teraz chodze do 6 klasy ) sportowiec roku <szpan> xD co tam jeszcze...hmm... tyle chyba no jak szkolne zawody czy tam coś się liczy to nie mogę wszystkich wymienić za dużo ich , ale zazwyczaj pierwsze miejsca Odpowiedz Link Zgłoś
asska95 Re: Sukcesy… 01.03.10, 18:47 2 miejsce w konkursie ortograficznym, wyróżnienie w międzywojewódzkim konkursie o UE , i 2 nagrody w zawodach cheerleaderek , ale niewiem które miejsca bo zgubiłam nagrody to chyba tyle ... a i jeszcze konkurs recytatorski Odpowiedz Link Zgłoś
asska95 Re: Sukcesy… 01.03.10, 18:50 aaa .. też miałam w podstawówce 'uczeń z klasą' 3 razy i 3 razy świadectwo z paskiem ( raz się nie udało, bo brakowało mi jednej oceny) Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah Re: Sukcesy… 01.03.10, 18:49 A tak jeszcze tylko dodam: nikt u mnie w szkole jeszcze z humanistycznego nie przeszedł nawet do finału. Bardzo się cieszę, bo właśnie nie muszę pisać Spr. Szóstoklasisty. Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 Re: Sukcesy… 01.03.10, 19:01 w uni - hokeja II i III miejsce wśród szkół . Odpowiedz Link Zgłoś
dominisiaa_ Re: Sukcesy… 01.03.10, 19:04 ja zajęłam 4 miejsce w pływaniu... i jeszcze w konkursie plastycznym 1, jeśli się liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
lucky109 xd 01.03.10, 19:17 Zajęłam drugie miejsce w konkursie czytelniczymi w małopolsce Odpowiedz Link Zgłoś
madziek67 Re: xd 02.03.10, 00:02 yy I miejsce tzn. Mistrzostwa Opola w siatkówce (oczywiscie drużyną , nie sama) xD Tylko ten pamiętam , choć coś w klasach I-III było z ortografii ; D jakie sukcesy ;D Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Sukcesy… 02.03.10, 10:42 bo ja wiem, mam takie troche małe i pokręcone. :d z tego roku, to: wygrałam konkurs na 'list do przyjaciela' u nas w szkolejn bibliotece, bo nikt inny nie napisał, i byłam wściekła lol. :q dostałam się na drugim miejscu do gminnego z wosu, ale cośtam byłam chora i stwierdziłam, że nie idę, poza tym wysyłali nas tam na odwal. pisałam z polskiego humanistyczny, zabrakło mi trzech punktów do przejścia dalej, bo posypałam się na gramatyce, z historii zabrakło mi bodajże dwóch. ;/ i wygrałam szkolnego mistza ortografii, oraz gminny konkurs z angielskiego, dalej niestety nie przeszłam, nie miałam tylu procent. a teraz miałam pisać na konkurs do jakiegoś liceum, reportaż, ale już drugi tydzień siedzę w domu i nie wiem, czy to wyjdzie, bo do końca marca trzeba napisać, a ja się jeszcze nie dogadałam o czym, a mi to jest potrzebne, żeby coś wreszcie porządnego wygrać. noale, zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
paramore98 Re: Sukcesy… 02.03.10, 14:08 trzy razy trzecie miejsce w gminie w siatkówce trzecie i pierwsze miejsce w gminie w piłkę nożną drugie miejsce w powiecie w piłkę nożną trzecie albo drugie (nie wiem bo były dzisiaj zawody i my pojechałyśmy a dziewczyny jeszcze grały) w piłkę ręczną hahahahahahahahahahahaha wielkie mi sukcesy ale dobra gratki lauteatko Odpowiedz Link Zgłoś
theblackone. Re: Sukcesy… 02.03.10, 15:17 Trochę tego mało, ale tak: Wojewódzki konkurs matematyczny, ale jednak nie pojechałam, bo rozchorowałam się. Czerwony pasek + nagroda za średnią powyżej 5.75. Wygrana na minikonkursie filmowym w domu kultury. Nie że się chwalę, ale byłam jedną z najmłodszych tam ludzi - starsi mieli ok. 15-16 lat. Międzyszkolny konkurs na opowiadanie/list/wiersz - napisałam wiersz. Pierwsze miejsce. Rola w przedstawieniu 'Alicja w Krainie Czarów' (mała, ale Alicję grała o 2 lata ode mnie starsza córka znanej aktorki, więc uważam to za sukces. Poza tym z chyba 50 osób do przedstawienia wybrano jedynie 17.) Wygrana w szkolnym konkursie ortograficznym. To tyle. :} Niedużo, ale jestem z tych rzeczy dość dumna. Odpowiedz Link Zgłoś
elf97 Re: Sukcesy… 02.03.10, 15:24 2 miejsce w hokeju ;>>> łah 1 miejsce w 2 klasie podst. w konkursie jakimś tam chyba ortograficznym ;pp nie no pamiętam bo dyplom wisi na korytarzu przed moją klasą ;pp a więcej nie pamiętam ale trochę było Odpowiedz Link Zgłoś
kaila. Re: Sukcesy… 02.03.10, 15:28 omg. ; oo czuję się przy Was nikim xD hmm sukcesy w nauce... jedynka na półrocze z matmy. ;/ a ze sportu to wgl. łamaga jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
lorente Re: Sukcesy… 02.03.10, 15:27 Wygrałam 'festiwal piosenki" w mojej dzielnicy.. ; D Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah Re: Sukcesy… 02.03.10, 15:56 Ah cudnie, cudnie. Wy piszecie wszystko, więc ja też Pierwsze miejsce w recytatorskim (szkolny i gminnym 3 razy) Dwie główne role w przedstawieniach (z czego moją scenę oklaskiwano osobno około pięciu minut, nie mogliśmy zacząć kolejnej) Pierwsze miejsce w konkursie piosenki obcojęzycznej. Ha, ha… Teraz dziwne: moja wypowiedź ukazała się w miejskiej gazecie. Pierwsze miejsce w szkolnym konkursie na opowiadanie. Trzecie miejsce w pływaniu motylem XDD (były trzy osoby, ale nic) Ims.: Recytatorski z angielskiego Laureat w Oxfordzie z angielskiego. I jeszcze kilkanaście konkursików. Nie chce mi się wszystkiego pisać Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Sukcesy… 02.03.10, 15:59 a tak teraz sobie myślę, że poza tą nauką, to sukcesem jest to, ze piszę do kotka, czy wygrałam kiedyś konkurs na recenzje książki na epulsie, czy screenagers w pewnej recenzji zamieścili link do mojego artykułu, ale nie wiem, czy się z tego ostatniego śmiać, czy płakać, czy cieszyć. :q Odpowiedz Link Zgłoś
vivienne. Re: Sukcesy… 02.03.10, 16:29 hymm , stypendium naukowe za wysoką średnią na koniec podstawówki , stypendium za reprezentowanie miasta i powiatu na wojewódzkim konkursie recytatorskim , pierwsze miejsca w konkursach recytatorskich ( szkolnych i miastowych ) , to twe główne typy. Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 02.03.10, 21:17 było kilka konkursów ale to tylko na poziomie międzyszkolnym więc nie warto nawet wspominać. no i z grupą teatralną pierwsze miejsce w międzynarodowym festiwalu Baltic Satelid, no i wyróżnienie w Pacanowie, bo tych mniejszych osiągnięć nie chce mi się wypisywać. no i teraz będzie konkurs ekonomiczny, trzymajcie kciuki O,o wiem, mało. ale nie jestem zdolna. Odpowiedz Link Zgłoś