karmel_ 06.03.10, 22:58 A więc według Was , na szacunek zasługuje ten , kto sobie zasłuży , czy wręcz przeciwnie - każdy na niego zasługuje. Wypowiadajcie się. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drama_queen Re: szacunek. 06.03.10, 23:04 każdemu powinno się okazywać szacunek, jednak nie każdy na ten szacunek zasługuje. Odpowiedz Link Zgłoś
elen Re: szacunek. 06.03.10, 23:11 każdy zasługuje na szacunek tylko pytanie ile tego szacunku mu się należy? Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: szacunek. 07.03.10, 09:37 ja ponoć w ogóle szacunku nie okazuje, no ta. :q każdy zasługuje, ale w różnym stopniu. Odpowiedz Link Zgłoś
esme Re: szacunek. 07.03.10, 10:02 szacunek należy się ludziom którzy okazują szacunek.... nie szanuję ludzi którzy nie szanują mnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
losers Re: szacunek. 07.03.10, 10:08 ja powiem inaczej; na szacunek zasługuje ten, kto darzy nas szacunkiem. niestety to działa w dwie strony. nie będę darzyć kogoś szacunkiem, jeśli on nie szanuje mnie, prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ szacunek. 07.03.10, 10:12 na szacunek zasługuje ten, kto sam mnie szanuje. jeśli tego nie robi, nie zasługuje na szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: szacunek. 07.03.10, 10:12 Każdy zasługuje, ale nie zawsze go otrzymuje...;p Odpowiedz Link Zgłoś
cocomaroko Re: szacunek. 07.03.10, 10:18 a szacunek zasługuje ten , kto sobie zasłuży . ja tak uważam . c; Odpowiedz Link Zgłoś
dream_ Re: szacunek. 07.03.10, 10:17 Myślę, że większość osób zasługuje na szacunek, ale nie każdy. Nie miałabym szacunku dla kogoś, kto wyrządził krzywdę innemu człowiekowi, nie mówiąc już o morderstwie. Ale jest bardzo dużo osób, które zasługują na szacunek, a szanowane nie są, na przykład dlatego, że są brzydkie, grube etc. Uważam, że takie traktowanie jest dziecinne, ale niektórzy patrzą tylko na wygląd zewnętrzny. -. - Odpowiedz Link Zgłoś
vanella Re: szacunek. 07.03.10, 10:44 Na szacunek zasługuje ten, kto sam go okazuje. Jeśli ta osoba nie liczy się z innymi, to niech nie ma nadzieji, że będzie to działało w odwrotną stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: szacunek. 07.03.10, 10:46 Tylko osoby, które sami go okazują. Jak mogę darzyć szacunkiem mordercę, dla którego życie innych jest nic nie warte? Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: szacunek. 07.03.10, 13:58 na szacunek zasługuje każdy ale w różnych stopniach. w największym stopniu ten co sam go okazuje Odpowiedz Link Zgłoś
werka197 Re: szacunek. 07.03.10, 18:27 kazdy zasluguje, na inny szacunek ale kazdy zasluguje . maly szacuneczek dla lumpa ale duzy dla starszej babki tak ? kumasz ?.? Odpowiedz Link Zgłoś
nie_taka_slodka Re: szacunek. 07.03.10, 19:19 każdy zasługuje na szacunek, ale może też stracić do niego prawo. to zależy od osoby Odpowiedz Link Zgłoś
prosiak_ Re: szacunek. 07.03.10, 19:30 szanuję bardzo mało osób. niestety w moim otoczeniu żyją prawie same plastiki albo ' oh pokaże cycki,dam dupy i będę fajna' nie szanuje takich osób które także dają się obmacywać ,w młodym wieku już się puszczają , na słit fotkach na nk fotka pl lub gdziekolwiek widac im całe piersi albo robią zdjęcia w samej bieliznie. Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: szacunek. 07.03.10, 20:20 @werka197 - tak , kumam. :d @prosiak_ - dokładnie już mam dość 12. , które wystawią cycki i dadzą na nk. Lub powypisują wszędzie jp i myślą , że są super. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: szacunek. 07.03.10, 22:37 powiem krótko. na szacunek zasługują osoby które : + szanują mnie + zrobią coś, co jest warte uwagi, i/lub szacunku właśnie. jednak, są i takie osoby, które na szacunek raczej nie zasługują, bo: + śmieją się z kogoś i myślą, że dlatego są lepsze + wstawiają głupie fotki i komentarze na portale typu nasza-klasa czy fotka.pl + nie szanują nas. tak więc zdania są podzielone. c : Odpowiedz Link Zgłoś
secrets Re: szacunek. 07.03.10, 22:41 każdy zasługuje na szacunek. ale czasem go 'rujnuje'. Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: szacunek. 08.03.10, 15:02 Szanuję tych, którzy szanują mnie - w większości. Ale jeśli ktoś szanuje mnie, a innych nie, jego szacunkiem też nie darzę. Na szacunek trzeba zapracować. Odpowiedz Link Zgłoś
anne05 Re: szacunek. 20.03.10, 23:52 slodkiporanek napisał(a): > Szanuję tych, którzy szanują mnie - w większości. Ale jeśli ktoś szanuje mnie, > a > innych nie, jego szacunkiem też nie darzę. > Na szacunek trzeba zapracować. Dokładnie tak. Trzeba szanować każdego, kto na to zasługuje. A nie tylko dlatego, że jest starszy, lepiej mu płacą i że ma fajniejszy samochód. Na szacunek zasługuje każdy człowiek, który ma w sobie choć odrobinę współczucia, tolerancji, cierpliwości i wysłucha twojego zdania, nawet jeśli ma inne. Odpowiedz Link Zgłoś
momo. Re: szacunek. 11.04.10, 13:47 Każdy zasługuje. Niektórzy bardziej, niektórzy mniej, ale wszyscy jesteśmy ludźmi. Odpowiedz Link Zgłoś
martyniuuk Re: szacunek. 11.04.10, 14:13 Każdemu trzeba okazać chociaż odrobinę szacunku. Ale niektórzy na niego nie zasługują .. Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: szacunek. 13.04.10, 16:16 Każdy zasługuje na szacunek. Nie każdy potrafi go tylko okazać... Odpowiedz Link Zgłoś