dakota_ 12.03.10, 16:07 nudzi mi się , więc założyłam ten wątek . jak znacie jakieś to podawajcie ; dd Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sel_dem Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 12.03.10, 16:10 ta. Nie pamiętam tytułu ale leciało to tak . Guziki są ważne , Guziki są mądre , Bez Guzików świat byłby nudny , Dalej nie pamiętam . To polska piosenka .! Odpowiedz Link Zgłoś
isabell Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 21.03.10, 19:01 Sidney Polak - Skuter xD za każdym razem jak to słysze nie moge ze śmiechu, Koleś kupił se skuter i sie tym podnieca xD Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdeczka36 Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 28.04.10, 16:46 isabell napisał(a): > Sidney Polak - Skuter xD za każdym razem jak to słysze nie moge ze śmiechu, Kol > eś kupił se skuter i sie tym podnieca xD Tekst piosenki ; [intro] A więc kto ma największy skuter w mieście ? (Sidney Ty ,Sidney Ty) Jaki to skuter model i typ ? (Suzuki Burgman Executive) Jaka pojemność ile ma mocy? (650, 55 koni ) Czy ktoś w tym mieście mnie dogoni ? (Nie Sidney ! Nikt Cię nie dogoni) 1.Jeżdżę po mieście królem skuterów, mój skuter kapie od bajerów gdy wokół Ciebie Trzęsie się ziemia , bądź pewien jestem obok, nie peniaj ! Srebrny lakier połyskuje w słońcu Srebrny kask książę szczękowców, moje radio odkręcone na full , wszyscy słyszą gdy podjeżdża król Ref:. To jest moje miasto. Podaj swoje hasło, rozsuńcie się samochody oddajcie cześć Bergmanowi Nastała nowa dynastia, zrodziła się nowa kasta Suzuki Bergman i basta ! Nowy król tego miasta 2. 260 kilogramów pode mną błyszczy nawet gdy zrobi się ciemno ruchoma szyba osłania od wiatru dostojnie przyglądam się miastu mijam wieżowce, parki, skwery pozdrawiają mnie ścigacze i choppery dziewczyny machają na pasach, małolaty podziwiają na światłach Ref:. To jest moje miasto. Podaj swoje hasło, rozsuńcie się samochody oddajcie cześć Bergmanowi Nastała nowa dynastia, zrodziła się nowa kasta Suzuki Bergman i basta ! Nowy król tego miasta (x2) A więc kto ma największy skuter w mieście ? (Sidney Ty ,Sidney Ty) Jaki to skuter model i typ ? (Suzuki Burgman Executive) Jaka pojemność ile ma mocy? (650, 55 koni ) Czy ktoś w tym mieście mnie dogoni ? (Nie Sidney ! Nikt Cię nie dogoni) 3.Skuter to wolność skuter to blask, skuter to zaoszczędzony czas gdy chowam kask Pod siedzenie wiem że dla wielu jest to marzenie Suzuki Burgman miasta król cesarz dwóch niewielkich kół pegaz, rekordzista póz, poeta asfaltowych dróg Ref:. To jest moje miasto. Podaj swoje hasło, rozsuńcie się samochody oddajcie cześć Bergmanowi Nastała nowa dynastia, zrodziła się nowa kasta Suzuki Bergman i basta ! Nowy król tego miasta (x3) Masz rację isabell głupie i dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
starlight_ Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 29.04.10, 19:11 Formacja Nieżywych Schabuff-"Kibel" <- rozje*ało mnie to.xd Kibel,Kibel,Kibel Kibel roznosi zarazki Kibel,Kibel,Kibel Kibel wylęgarnia muszek Kibel,Kibel,Kibel Kibel A z kiblem obrazki Kibel,Kibel,Kibel Kibel zaraz się uduszę Kibel,Kibel,Kibel Kibel Kibel,Kibel,Kibel Kibel roznosi zarazki Kibel,Kibel,Kibel Kibel wylęgarnia muszek Kibel,Kibel,Kibel Kibel A z kiblem obrazki Kibel,Kibel,Kibel Kibel zaraz się uduszę Kibel,Kibel,Kibel Kibel roznosi zarazki Kibel,Kibel,Kibel Kibel wylęgarnia muszek Kibel,Kibel,Kibel Kibel A z kiblem obrazki Kibel,Kibel,Kibel Kibel zaraz się uduszę Odpowiedz Link Zgłoś
lidzia894 Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 09.05.10, 19:50 zdecydowanie "Skuter" Sydneya Polaka jak to leciało....... hmmmm... ...o chyba wiem..... ....Kto ma najlepszy skuter w mieście??-Sydney ty, Sydney ty. pffffff żalowe to jest a teledysk jeszcze gorszy Odpowiedz Link Zgłoś
pollyanna. Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 29.04.10, 19:37 1. Wszystkie Feela. 2. Doda - Dżaga 3. Ricky Martin - she bangs I wiele innych Odpowiedz Link Zgłoś
anicca Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 06.05.10, 22:16 "aint got care in the world, but got plenty of beer,aint got no money in my pocket but im already here" kesha tik tok. Uwielbiam ta piosenke no ale text jest beznadziejnyyy... xd "nie troszcze sie o swiat, ale mam dużo piwa, nie mam żadnej kasy w portfelu ale juz jestem tutaj" xddd Odpowiedz Link Zgłoś
ulka1000 Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 03.07.10, 10:47 lady gaga - bad romance , chcę twojego romansu [...] chcę twojej brzydoty - a fuj Odpowiedz Link Zgłoś
jovitt Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 12.03.10, 16:11 Eee , rozumiem Twój problem ;D Fell - Jak anioła głos . Uwaga cytujee ! : ' W pustej szklance pomarańcze to dobytek mój ' Alboo jestem głupia , albo to nie ma żadnego sensu xD Odpowiedz Link Zgłoś
lady_dark_angel Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 08.05.10, 11:02 spójrz na to ze strony autora... wielki indywidualista , którego nie jest w stanie nic zrozumiec hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa_zelka Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 12.03.10, 16:14 Tekst Katerine "Ayo technology" Popracuj nad tym dziewczyno, popracuj żeby to postawić Przełamuje się bardzo łatwo Jest dobra jak diabli, jestem jak ciasto w jej rękach Robi swoje na podłodze Jej pieniądze, pieniądze, ona to robi, robi Popatrz w jaki sposób tym potrząsa, potrząsa Sprawia, że chcesz dotknąć, że chcesz spróbować Czy już jej pożądasz, szalejesz, stań z tym twarzą w twarz Teraz nie przestawaj, bierz to, bierz Sposób w jaki tym potrząsa sprawia że chcesz w nią wejść Myślisz o miejscu podwójnego złączenia, które chcesz rozdzielić Głowę ci rozpierdala przez to jak ona to robi Ona jest o wiele lepsza niż te do których przywykłeś Ona po prostu wie jak cię uwieźć Wie jak zrobić ci dobrze, gdzie dotknąć Tańczy na twoich kolanach, póki nie eksplodujesz Zawsze jest gotowa, kiedy ty chcesz, ona chce też Jak nimfa, dam ci info gdzie możesz ją znaleźć Późną nocą, dopóki słońce nie wzejdzie, tańczy w clubie Jeśli chcesz miło spędzić czas, ona da ci to, czego pragniesz Refren Skarbie, to nowy wiek, spodoba ci się moje nowe szaleństwo Chodźmy razem, może uda nam się zacząć nową fazę Dym sprawia, że club jest zamglony, punktowe światła sprawiają, że jesteś niegrzeczna, kochanie Dlaczego tu nie podejdziesz i nie sprawisz bym powiedział Hej ty! Jestem już zmęczony wymyślaniem różnych sztuczek, czemu po prostu na mnie nie usiądziesz Hej ty! Jestem już zmęczony wymyślaniem różnych sztuczek, czemu po prostu na mnie nie usiądziesz Och, ona tego chce, och, chce tego Och, ona tego chce, och, więc jej to dam Da ci to co ma Sposób w jaki się porusza, w jaki sprawia, że eksplodujesz Sprawia, że deszcz zaczyna padać, nie przestaje Nie mogę się ruszać, mogę tylko siedzieć i patrzeć Na jej fantazje, tak oczywiste Po prostu jakby to było na mnie, od tyłu, słodko przemoczona Położę cię na moich prześcieradłach Kiedy ona jest gotowa do jazdy, ja jestem gotowy do kołysania Będę w tej zdzirze dopóki nie zamkną clubu Co powinienem zrobić, jedną rzecz na cztery Przede wszystkim to gówno jest niezgodne z prawem Z jednej strony na drugą, pozwól jeździć, złam ją Wiesz, że lubię te wycieczki kiedy zrzucasz wszystko z siebie Inny styl, inne ruchy, cholera, podoba mi się sposób w jaki się poruszasz; Sprawiasz, że myślę o tym wszystkim co ci robię Dojdźmy szybko i zmieńmy pozycję Z kanapy na ladę w mojej kuchni Refren Skarbie, to nowy wiek, spodoba ci się moje nowe szaleństwo Chodźmy razem, może uda nam się zacząć nową fazę Dym sprawia, że club jest zamglony, punktowe światła sprawiają, że jesteś niegrzeczna, kochanie Dlaczego tu nie podejdziesz i nie sprawisz bym powiedział Hej ty! Jestem już zmęczony wymyślaniem różnych sztuczek, czemu po prostu na mnie nie usiądziesz Hej ty! Jestem już zmęczony wymyślaniem różnych sztuczek, czemu po prostu na mnie nie usiądziesz Och, ona tego chce, och, chce tego Och, ona tego chce, och, więc jej to dam żal.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dakota_ Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 12.03.10, 16:24 o lol . Odpowiedz Link Zgłoś
mejd_in_czajna Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 16.04.10, 20:17 Sidney polak- Skuter. Matko, to jest takie chore ze uwielbiam sluchac tej piosenki Odpowiedz Link Zgłoś
ja_xd Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 28.04.10, 22:04 Ashley ft Nowator Bulisz xDD zajebiste ale bez sensu... ref: szpilki, jeansy, znana bluzka dolce gabana biżuteria nie jest tania nie kupuję tego sama bulisz,bulisz,bulisz,bulisz mam go od tego mówię bulisz bulisz bulisz bulisz lol xDD Odpowiedz Link Zgłoś
lidzia894 Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 09.05.10, 19:53 otóż kolorowa_żelka - nie win za to Katerine bo ona tylko przerobiła ta piosenkę a to nie jej tekst Odpowiedz Link Zgłoś
dakota_ Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 12.03.10, 16:28 to ja mam to : mezo - po robocie . Po robocie nie gadamy o robocie Po robocie idziemy w jednym korowodzie Po robocie zarywamy noce alkoholem wale w szale Stary nalej dalej nalej ej totalnie bezsensu . Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 12.03.10, 16:36 afromental - radio song. [...] Przepraszam, że napisałem taka okropną piosenkę Próbowałem tak mocno, tak długo Kochanie, nie płacz, mówiąc "nie" Nie napiszę więcej takich piosenek. bez sensu -___-'' Odpowiedz Link Zgłoś
miley347 Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 12.03.10, 16:43 Kesha Tik Tok (chyba tak się to pisze) Odpowiedz Link Zgłoś
cumeel. najgłupszy z najgłupszych. 21.03.10, 18:34 oczywiście... METALLICA - SO WHAT! omg, to jest straszne, choć melodia chwytliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
papson_ave Re: najgłupszy z najgłupszych. 07.05.10, 19:40 'so what' jest własnie zajebiste. 'I byłem tu I byłem tam Byłem, kurwa, wszędzie I co z tego I co z tego, ty nudna mała piczko.' 'Pieprzyłem to Pieprzyłem tamto Pieprzyłem nawet uczennice I co z tego I co, kurwa, z tego!?' haha,zawsze mam polew z tej piosenki i spiewam ją babce na angielskim ^^. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 21.03.10, 21:02 im_rebel napisał(a): > Zodiak na melanżu (?) . Coś takiego. > Gdy to słyszę mam ochotę wyrzucić telewizor przez balkon. Przeszkodą jest to, ż > e ejst > ciężki ORAZ imperativ napisał(a): > afromental - radio song. > > [...] Przepraszam, że napisałem taka okropną piosenkę > Próbowałem tak mocno, tak długo > Kochanie, nie płacz, mówiąc "nie" > Nie napiszę więcej takich piosenek. > > > bez sensu -___-'' ORAZ karmel_ napisał(a): > 5O cent - candy shop. > fragment : > > Daj mi to Mała ładnie i powoli > Wspinaj się na szczyt, jeździj jak na rodeo > Nigdy nie słyszałaś jeszcze takich dzwięków > Bo jeszcze nigdy nie robiłem tego w ten sposób > Od razu jak wejdę ona dobiera się do mojego rozporka > To jest jak wyścig "Kto rozbierze się szybciej" > Czy to nie ironia jakim erotyzmem jest oglądanie ich w bieliźnie > Myślę o tym tyłeczku po tym jak wyjdę > Dotykam właściwego miejsca we właściwym czasie > Ze światłami czy bez ona lubi to od tyłu > Tak uwodzicielskie, zobaczyłbyś jak ona się wije > Jej pośladki w zwolnionym tempie na podłodze kiedy jedziemy ostro > Tak długo jak ona nie przestaje, Ziomus, ja nie przestaję > Cały mokry od potu, to jest i się dzieje > Cała moja szampanowa kampania, butelka za butelką jest opróżniana > I my będziemy to sączyć aż do ostatniego bąbelka w butelce > > > > Zabiorę Cię do cukierni > Pozwolę Ci wylizać lizaka > Dawaj dziewczyno, nie przestawaj > Kotynuuj póki nie dojdziesz końca(woah) > Zabiorę Cię do cukierni > Chłopaczku jeden łyk tego co mam > Sprawię że pozbędziesz się wszystkiego co masz > Kotynuuj póki nie dojdziesz końca(woah) > > - . - przykładowo. c: Odpowiedz Link Zgłoś
dio223 Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 12.03.10, 16:40 Jonas Brothers-Pizza Girl cytuję " I feel in love with the Pizza girl Now I eat pizza everyday" Sokół- W aucie chyba nie trzeba cytować. xd Gary Moore - If you be my baby tytuł mówi sam za siebie Feel- jak anioła głos "W pustej szklance pomarańcze to dobytek mój" Sokół feat Pono - Lubisz hardcore xd itd.... Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel483 Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 09.05.10, 14:08 jak anioła głos Odpowiedz Link Zgłoś
oktuu Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 12.03.10, 16:41 „right birds can fly so high or they can shit on your head they can almost fly into your eye and make you feel so scared... (...)” cóż ... ;q mimo to, i tak Kejt Nasz rządzi. ; D Odpowiedz Link Zgłoś
oktuu Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 12.03.10, 16:43 Kate Nash - Birds zapomniałam podać tytułu. :3 Odpowiedz Link Zgłoś
zwariowany_xd Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 12.03.10, 16:43 Bah Bah Bah ;p Odpowiedz Link Zgłoś
delicious Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 12.03.10, 16:45 "I know you want me" "Bd brał cię" "I'm 30, I'm lonely and I'm horny" - posłuchajcie tragedia "Herbata" I piosenki Lecha Rocha Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 12.03.10, 16:53 5O cent - candy shop. fragment : Daj mi to Mała ładnie i powoli Wspinaj się na szczyt, jeździj jak na rodeo Nigdy nie słyszałaś jeszcze takich dzwięków Bo jeszcze nigdy nie robiłem tego w ten sposób Od razu jak wejdę ona dobiera się do mojego rozporka To jest jak wyścig "Kto rozbierze się szybciej" Czy to nie ironia jakim erotyzmem jest oglądanie ich w bieliźnie Myślę o tym tyłeczku po tym jak wyjdę Dotykam właściwego miejsca we właściwym czasie Ze światłami czy bez ona lubi to od tyłu Tak uwodzicielskie, zobaczyłbyś jak ona się wije Jej pośladki w zwolnionym tempie na podłodze kiedy jedziemy ostro Tak długo jak ona nie przestaje, Ziomus, ja nie przestaję Cały mokry od potu, to jest i się dzieje Cała moja szampanowa kampania, butelka za butelką jest opróżniana I my będziemy to sączyć aż do ostatniego bąbelka w butelce Zabiorę Cię do cukierni Pozwolę Ci wylizać lizaka Dawaj dziewczyno, nie przestawaj Kotynuuj póki nie dojdziesz końca(woah) Zabiorę Cię do cukierni Chłopaczku jeden łyk tego co mam Sprawię że pozbędziesz się wszystkiego co masz Kotynuuj póki nie dojdziesz końca(woah) - . - Odpowiedz Link Zgłoś
kradzieejka_ Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 12.03.10, 17:01 Miley Cyrus i Timbaland - We belong to the music Fragment : Zamierzam nałożyć moje buty do tańca I znaleźć szalone ubranie Bo dzisiaj chodzi o ciebie Nie mogę się doczekać aż pokażę ci wszystkie moje nowe kroki Mam całkiem nowe 2 kroki Spodoba ci się to ubranie Mam was wszystkich właśnie tutaj Nie chcę żebyś gdzieś szedł Podkręć to zanim nie będziesz już mógł się kołysać Panie DJ - spójrz na to, co spowodowałeś, że robię na parkiecie To co mówimy Odpowiedz Link Zgłoś
simpson Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 12.03.10, 19:43 do kradzieejka_: Miley ma właśnie takie teksty. Puste i bezsensowne. Odpowiedz Link Zgłoś
patimari22 Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 07.05.10, 14:16 feel jak aniola glos cytuje w pustej szklance pomarancze to dobytek moj Odpowiedz Link Zgłoś
dulce12_rbd Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 12.03.10, 16:53 " Part in the USA " Jest tam tylko jedno słowo, które mogę znieść czyli pod koniec zwrotki : " Wtedy leciała piosenka Jay-Z " Ogólnie strasznie go lubię więc mogę ją przeżyć. Odpowiedz Link Zgłoś
gorka333 mrozu-miliony monet 12.03.10, 17:03 to nie ma sensu .. ten tekst jest beznadziejny xD Odpowiedz Link Zgłoś
airam Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 12.03.10, 17:39 All songs Miley Cyrus Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat . 12.03.10, 18:20 sokół feat pono - w aucie i . . . łona - konewka [ ' kiedy deszcz nie spada . . . ' ] Odpowiedz Link Zgłoś
dakota_ Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 12.03.10, 18:25 Zejdź mi z drogi.......ty wiesz, zniknąłeś z mojej głowy Skończyłam już z tobą.......uderzyłeś w me podstawy, nie dostaję wyżej do mojej głowy Żyję dzisiejszym dniem......nigdy więcej, już to widziałam To, kochanie, przepadło już po całości......jesteś wykopany, wykopany, wykopany, chciałam tego! blog 27 / stay outta my way Odpowiedz Link Zgłoś
losers Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 12.03.10, 18:31 etna - dziadek . XD Odpowiedz Link Zgłoś
kuku_ Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 12.03.10, 19:02 wake up in the morning feeling like P Diddy. Odpowiedz Link Zgłoś
olggita Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 12.03.10, 19:07 feel ma najgłupsze teksty. Co to ma być "W pustej szklance pomarańczy to dobytek mój" czy jakoś tak Odpowiedz Link Zgłoś
magnuum Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 12.03.10, 19:13 lady gaga - poker face. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
zp.my Czinkłaczento. 12.03.10, 19:15 To jest chyba najdurniejsza piosenka jaką słyszałam. Mam czinkłaczento w holenderskim gazie , siadaj na kanapie jak nie no to narazie. Wiesz o tym bejbe ! Nie wchodź mi tu ej z brudną podeszwą bo mam nowe dywaniki kupione w tesco Mam czinkłaczento w holenderskim gazie , będziemy się całować za moim garażem. Wiesz o tym bejbe ! Wsiadaj mała ej będzie dobra faza mam homologacje na butle do listopada Jak ktos tego nie słyszałał to niech posłucha. Nie no Letni, Chamski Podryw wymiata . Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie FFFF 12.03.10, 19:27 jakaś piosenka candy girl: wybacz chłopcze, że cos tam cos tam.. nie mogę znaleźć tej piosenki xd i oczywiście wszystkie feela, ej bez jaj przecież pomarańcza się nie zmieści do szklanki! i oczywiście mrozu- miliony monet (2 zeta) Odpowiedz Link Zgłoś
twilight_6 yyy...najgłupszy? 12.03.10, 19:42 to wszytskie piosenki justina biebera xdd plus jeszcze polskie piosenki które nie posiadają żadnego sensu ich śpiewania ;p Odpowiedz Link Zgłoś
zjemcibabcie Re: yyy...najgłupszy? 08.04.10, 16:57 twilight_6 : biebereq jest faajny . C ; Odpowiedz Link Zgłoś
quelle Re: yyy...najgłupszy? 17.04.10, 13:00 zjemcibabcie a ty co ?? to jej zdanie.. więc nie masz nic tu do gadania .. Odpowiedz Link Zgłoś
lolisia_xdd Re: yyy...najgłupszy? 05.05.10, 21:50 mezo - po robocie, Rh+ - Po prostu miłość, sidney polak - skuter, kesha- tik tok, blah blah czy coś. Odpowiedz Link Zgłoś
rosaliee. ffff, 07.05.10, 10:29 czekaj , jak to leciało ? coś tam coś i... zima , zima , ostatnia kilowato godzina , elektrownia nie wytrzyma . no żal kropka pe el . Odpowiedz Link Zgłoś
kitek14 Re: Czinkłaczento. 07.05.10, 20:12 zacytuję zp.my ''Mam czinkłaczento w holenderskim gazie , siadaj na kanapie jak nie no to narazie. Wiesz o tym bejbe ! Nie wchodź mi tu ej z brudną podeszwą bo mam nowe dywaniki kupione w tesco Mam czinkłaczento w holenderskim gazie , będziemy się całować za moim garażem. Wiesz o tym bejbe ! Wsiadaj mała ej będzie dobra faza mam homologacje na butle do listopada Jak ktos tego nie słyszałał to niech posłucha. Nie no Letni, Chamski Podryw wymiata . '' Po prostu mnieto rozbroiło, tak się z tego brechtałam Odpowiedz Link Zgłoś
kitek14 Re: Najdurniejsze teksty xD 07.05.10, 20:24 1.Feel ''jak anioła głos'' W pustej szklance pomarańcze, to dobytek mój -no jak w PUSTEJ szklance mogą być POMARAŃCZE?? 2.Sean Kingston feat. Justin Bieber "Eenie Meenie" Eenie meenie miney mo Catch a bad chick by her toe If she holla’ (if, if, if she holla) let her go TŁUMACZENIE: Ele, mele, dudki Złap złą laskę za palec Jeśli krzyczy(jeśli, jeśli, jeśli krzyczy) Daj jej odejść -hehe Jeszcze nie na temat: Cover Tik Tok www.tekstowo.pl/piosenka,varsity_fanclub,tik_tok.html Odpowiedz Link Zgłoś
miahania Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 12.03.10, 19:20 one less lonely girl Odpowiedz Link Zgłoś
lidzia894 Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 09.05.10, 20:14 miahania napisał(a): > one less lonely girl miahania- "One less lonely girl" jest fajne zobaczymy czy byś w takim wieku napisała lepszą piosenkę co?? a pozatym to była jedna z pierwszych piosenek Justina i napisał ją w wieku 14 czy 15 lat wiec nie ma co sie dziwić Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 po robocie nie gadamy o robocie. 12.03.10, 19:27 XD ejj, co macie do 'czinkłaczento'? ... Odpowiedz Link Zgłoś
zp.my Re: po robocie nie gadamy o robocie. 12.03.10, 19:30 julka_18 napisał(a): > XD > ejj, co macie do 'czinkłaczento'? > ... noo , wez przeciez to w ogóle była piosenka pisana dla żartów.Tak jak kręcony teledsk.Ale mimo wszystko mnie rozwala ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
emova.007 Brudny dress ;] 08.05.10, 11:09 Ref. Nie mogę siedzieć już tu każdy gest, każdy ruch jest jak ogień, jest jak zimny browiec w moich rękach patrzysz, lubię to, gubię wzrok, ona musi wiedzieć, że ja widzę że ma dziś brudny dres bo ona ma brudny dres powinna go uprać i ty wiesz o tym że ma dziś brudny dres bo ona ma brudny dres powinna go uprać jee. 1. Ona musi go uprać, chociaż jest taka słodka jak cukierek krówka to dobra dupka, wciąż patrzę na nią piłka jest krótka jak krótki kabanos. Jest taka piękna jak Kleopatra buja się tak jak majtki na statkach. Apropo majtek to zagadka temat, bo ta gagatka, ich po prostu nie ma! Może to przypadek, że siedzi tuż obok, a ja mam gadane tak jak Konon. Mam kieszenie napchane, jest ciekawie Ale ona ma plamę na prawym rękawie! Ref. Nie mogę siedzieć już tu, każdy gest, każdy ruch… 2. Ona ma dobry fason, trzeba ją tylko częstować kasą. Zerka w lusterka za to ma dropsy piękna raperka – jak Foxy. Ma bluzę adidasa ze starym znaczkiem pierwsza klasa, oldschool, jak grand master. Z jednym paskiem, drugim paskiem, z trzecim paskiem wchodzi na parkiet. Bierze koleżankę tańcem Freestyle, ale bluza koleżanki jest całkiem czysta. Kup sobie pralkę bejbe aha Kup sobie pralkę! Ref. Nie mogę siedzieć już tu, każdy gest, każdy ruch… 3. Nie wiedziałem o tym, że można tańczyć tu w brudnym dresie a ona robi to ot tak. Prócz ciebie nie ma żadnych innych fajnych dup na parkiecie, lecz żadna inna nie ma plam. Już chyba piąty raz mijam ją wzrokiem, przechodzę koło niej moim wolnym krokiem. Ma plamę na prawym rękawie i wygląda mi to na atrament. Już chyba zaschnięty na amen, ale kupię jej Vanish i wywabię plamę. Hej bejbe jesteś słodka, ale w tym brudnym dresie jak słodka idiotka. Bujasz się po tym klubie, bujasz się bo wiedz że to lubię, ale proszę cię zdejmij tą bluzę bo nie mogę znieść jak patrzą na nas ludzie. Ref. Nie mogę siedzieć już tu, każdy gest, każdy ruch… Za każdym razem mam z tego polew xDD boo onaa maa brudny dress.... xD Odpowiedz Link Zgłoś
lotte Re: Czinkłaczento xDDD 03.07.10, 14:11 Mam czinkłaczento w holenderskim gaaazie,siadaj na kanapie,jak nie no to na razie,wiesz o tym bejbe! Kretyńskie,ale uwielbiam tą piosenkę ;p Odpowiedz Link Zgłoś
simpson Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 12.03.10, 19:42 Coś w tym stylu: "prawy do lewego, wypij kolego, kto z nami nie wypije TEMU WE DWA KIJE bez sensu. Albo źle słyszałam. Odpowiedz Link Zgłoś
simpson Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 12.03.10, 19:46 albo Monopol-Zodiak na melanżu. To było na melanżu brat było tak - monopol zodiak! ja przy tej płycie ubaw mam... itd. Ha ha śmieszny teledysk :3 ogólnie spoko xD Odpowiedz Link Zgłoś
dakota_ Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 12.03.10, 20:07 haha racje ;dd ten teledysk jest mega . Odpowiedz Link Zgłoś
martunia1 ... 12.03.10, 19:53 Feel - "Urodziny" "Codziennie na świat przychodzimy Nadziei czas zmienia nas Miłość ma dziś urodziny {...}" i coś tam jeszcze leci bez sensu. Feel - "Jak anioła głos" "W pustej szklance pomarańcze to dobytek mój" Spears - "3" - nie pamiętam dokładnie ale jakaś zwrotka jest dziwna i bez sensu - Wiele jest jeszcze takich które mnie dziwią ale nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
lidzia894 Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 09.05.10, 20:18 Hannah Montana-Ice cream freeze ................................. Czy lody zamarzają Zrób właściwą pozę Możesz wziąść sobie shakea Wstrząśnij nim Trząś tym co masz ............................. totalnie durne i bez sensu z resztą jak wszystkie jej piosenki Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 12.03.10, 20:02 kesha tik tok el mudo chacaron makaron, hahahahahahahaha no i ogólnie to wiele Odpowiedz Link Zgłoś
jula__ Re: Czinkleczento jest super !!! 28.04.10, 08:32 xD fajna piosenka mozne sie posmiac. Odpowiedz Link Zgłoś
caterina97 Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 12.03.10, 20:08 Ramona Ray - skarb . boshe, total badziewie x-D Odpowiedz Link Zgłoś
xxlilyxx Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 20.03.10, 19:40 piosenki Feel. matko. zupełnie bez sensu. : p i nie wiem co to za zespół ` Kasia ma dziś urodziny. jakoś tak. xd i piosenki disco polo. oo losie. xd Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx tutaj ! ;) 20.03.10, 19:45 www.tekstowo.pl/piosenka,skinny_patrini,ysmf___you_suck_my_face__.html przebijecie ? Odpowiedz Link Zgłoś
nusiaaaa Re: tutaj ! ;) 07.05.10, 14:36 mezo po robocie i will love you monday nawet nie wiem kto to śpiewa sydey polak skuter Odpowiedz Link Zgłoś
grammarnazi Re: tutaj ! ;) 08.05.10, 23:26 Mentor, Golden Showers Przebije ktoś mnie? www.elyrics.net/read/m/mentors-lyrics/golden-showers-lyrics.html Odpowiedz Link Zgłoś