czekolaka_123 16.03.10, 14:25 Regulujecie czy macie akurat takie, które niewymagają trwałej pielęgnacji ? Wolicie chodzić do kosmetyczki czy preferujecie domowe "zabiegi" ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikawika Re: regulacja brwi :D 16.03.10, 14:27 ja mam kosmetyczke w domu xdd . moją ciocię . ;D rzadko reguluję brwi co jakieś dwa miesiące ;d . lubi rzadziej . zwykle sama i w domu . Odpowiedz Link Zgłoś
euphoria.. Re: regulacja brwi :D 16.03.10, 18:38 wiecie pierwszy raz lepiej u kosmetyczki, arz zrobiłam sama krzywo i za mocno / odrosły brwi, to po pól roku poszłam do kosmetyczki [ 2 tyg. temu ] i musicie wybrać dobrą kosmetyczkę, bo raz byłam to jakaś lipna, a ostatnio mi tak ładnie zrobiła i nawet ozonem żeby pryszczyków nie było, a odrastające to samemu w domu pensetą :d Odpowiedz Link Zgłoś
iheartjustinb Re: regulacja brwi :D 16.03.10, 21:35 ja sobie sama reguluję brwi. Odpowiedz Link Zgłoś
colorova --. 17.03.10, 06:53 Reguluję żeby wyglądały na ładniejsze( nie mam jakiś takich krzaczastych) Preferuję kosmetyczkę bo mam później spokój na 3 miesiące Odpowiedz Link Zgłoś
gorzata.14 Re: regulacja brwi :D 18.03.10, 16:14 Mi zawsze mama lub ciocia regulują bo one mają wprawę i im szybko, bezboleśnie idzie. A jak sobie sama to robię to mnie boli i mi się ręcę trzęsą Odpowiedz Link Zgłoś
czekolaka_123 Re: regulacja brwi :D 18.03.10, 16:16 mniej boleśnie jest wtedy gdy się je wcześniej natłuści. np. kremem Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Re: regulacja brwi :D 18.03.10, 16:24 Ja dopiero 3 albo 2 raz reguluje reguluje mi mama bo sama jakoś tak... no nie udaje mi się po prostu ;] Odpowiedz Link Zgłoś
smerfetka759 Re: regulacja brwi :D 16.04.10, 21:59 uwazam , ze jeszcze nie jest mi to potrzebne , bo mam ladne brwi ;p . Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy mam tragiczne brwi. 16.04.10, 22:09 reguluję je sobie, żeby nie mieć brwi a la camilla ; 3 Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: moje brwi są okej. 16.04.10, 22:09 Ja na razie nie ruszam moich brwi .. może kiedyś je będę farbowała na jaśniejszy kolor .. bo mam ciemne, a jestem blondynką Odpowiedz Link Zgłoś
oliziomek Re: regulacja brwi :D 16.04.10, 22:08 ja np. Wolę chodzic do kosmetyczki na ole niestety ... nie mogę ! Odpowiedz Link Zgłoś
gitarzystka_ Re: regulacja brwi :D 16.04.10, 22:12 Mam okropne brwi. Regulacja jest rzeczą konieczną. Tzn. nie są jakieś zrośnięte czy krzaczaste, ale pozbawione ładnego łuku brwiowego. Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: regulacja brwi :D 17.04.10, 10:58 ja jestem blondynką i choć mam krzaczaste brwi to ich nie depiluje bo są strasznie jasne Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: regulacja brwi :D 23.04.10, 16:54 nie byłam nigdy na regulacji brwi, a ostatnio zauważyłam, że powinnam zacząć je regulować, więc sama rzuciłam się na nie z pęsetką (; i wyszło ślycznie : ) ale są trochę za jasne- delikatnie je przyciemniam kredką, ale nie widać że to robię -ale nie maluję krech, nie martwcie się ;* serio, jestem z siebie dumna, że coś tak ładnego udało mi się z tymi niesfornymi kudełkami zrobić : ) Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever no wiec ja.. 23.04.10, 22:52 regutuje brwi.. bo mam okropne. na pierwszy raz poszlam do kosmetyczki.. zeby mi zrobila ladny ksztalt.. pozniej sama sobie w domu pesta wyrywam... chyba juz od 1,5 roku tak robie.. i mi nawet to rowno wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś