palusia1210 01.04.10, 00:06 Odwieczny problem. Jak myślicie z czym mamy większy problem? Z kotem czy psem? Co wolelibyście kupić? Jeśli to było, to bardzo przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
animowana Re: Pies czy Kot? 01.04.10, 08:11 psy to zuo. nie lubię -,- boję się ich! za to koty... <3 Odpowiedz Link Zgłoś
dark_heart Re: Pies czy Kot? 01.04.10, 08:52 Psy są bardziej przyjacielskie i wierne . Lubię koty ale nie posiadam ani jednego tylko u znajomych . ; ]] Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: Pies czy Kot? 01.04.10, 09:16 psy naj < 3 koty sprawiają większy problem. Odpowiedz Link Zgłoś
high Re: Pies czy Kot? 01.04.10, 10:15 koty chodzą własnymi drogami a pies jest zawsze z tobą np jak kota zawołasz to raczej nie przyjdzie a pies zawsze przyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
elen Re: Pies czy Kot? 01.04.10, 14:43 taa...pies zawsze przyjdzie? a masz wgl jakiegoś, żeby taką opinię stawiać? i że koty większy kłopot? oj wątpię. no chyba, że ktoś ma full wolnego czasu, cierpliwość, siłę, ogromny dom albo ogród i kasę. wszystko zależy od tego jak zwierzę wychowasz. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: Pies czy Kot? 01.04.10, 16:10 Kup psa i kota razem no i się zaprzyjaźnią Odpowiedz Link Zgłoś
owad no of kors,że kot;) 01.04.10, 09:59 koty to najfajniejsze zwierzęta świata,sama mam jednego:] Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 ;p 01.04.10, 10:08 Jak dla mnie, koty sprawiają więcej problemów, bo Ci mogą wszędzie wejść itd.. Jeśli miałabym wybierać to z pewnością wybrałabym psa. Odpowiedz Link Zgłoś
klakierzyca Re: ;p 01.04.10, 16:09 koty i więcej problemów? kto więcej je, przez co tracimy więcej pieniędzy? pies. kogo trzeba wyprowadzać na spacer? psa. koty wszędzie chodzą same, w przeciwieństwie do psów. można jeszcze więcej wymieniać... Odpowiedz Link Zgłoś
euphoria.. psy góra 01.04.10, 16:19 psy górą ! koty uciekają moim koleżankom 5 kotów uciekło.. ojojo. a psy cię kochają i są najlepszymi przyjaciółmi człowieka ! Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Pies czy Kot? 01.04.10, 10:03 oczywiście, ze kota . ale ja mam w domu i psa i kota. c ; i się lubią. x d Odpowiedz Link Zgłoś
idiotka_ Re: Pies czy Kot? 01.04.10, 10:03 kota nie kupiłabym ponieważ mam szczura. pewnie zjadłby mi go. więc kupiłabym psa. Odpowiedz Link Zgłoś
oliiviia Re: Pies 01.04.10, 10:04 Kocham psy. Kotów nienawidzę. Radze kupić psa. Sprawia mniej kłopotów, jest przyjacielski, a poza tym "Pies- najlepszy przyjaciel człowieka", no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl to i to <3 01.04.10, 10:05 chodź muszę przyznać że z kotami dogaduje się lepiej (mam taką trochę kocią duszę <3 ) Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Pies czy Kot? 01.04.10, 10:08 pies. był kiedyś taki świetny demot na ten temat. myślę, że prawdopodobnie Cię przekona. Odpowiedz Link Zgłoś
lorente violet_ 01.04.10, 14:35 to piękne.. Wolę psy.. Ten demot to święta prawda.. Mój pies nigdy mnie nie opuścił.. Kiedy płaczę zlizuje moje łzy( wiem że dla niektórych to obrzydliwe), leży przy mnie i słucha każdego mojego słowa.. Mój pies to mój wielki przyjaciel.. Nie wiem co zrobię kiedy go zabraknie.. Tak wiele razy mi już pomógł.. Koty? Też piękne zwierzęta.. Aczkolwiek nie lubie kiedy chodzą tymi swoimi 'drogami'.. Zawsze zastanawiałabym się ' dlaczego go nie ma?' 'może wpadł pod samochód?!?' Wybieram psa. Odpowiedz Link Zgłoś
im_just_a_girl Re: Pies czy Kot? 01.04.10, 10:19 ja osobiście wolę psy <3 mam jednego malamuta ale koty też są fajne, tylko że przeważnie chodzą swoimi drogami i nie są tak wierne jak psy Odpowiedz Link Zgłoś
fanka96 Re: Pies czy Kot? 01.04.10, 10:25 piesiu!! kotów nie lubię no, ale żależy ...jeśli chcesz tłamsić, przytulać i złaskać ..to kot ...a jeśli chcesz ganiać, walczyć i uprawiać zapasy ...to pies Odpowiedz Link Zgłoś
kradzieejka_ Re: Pies czy Kot? 23.04.10, 23:45 Psiaki < 333 Ale koty są też spoko . Mają w tych swoich ruchach tyle.. gracji. ;33 Odpowiedz Link Zgłoś
enjoy Re: Pies czy Kot? 01.04.10, 10:20 pies moim zdanie jest wierniejszym 'przyjacielem'. koty kojarzą mi się z przebiegłością i dwulicowością. wiec moim zdaniem pies ! <3 Odpowiedz Link Zgłoś
rockville. Re: Pies czy Kot? 01.04.10, 11:43 Oczywiście, że pies. Są bardziej wierne, przyjacielskie. Sama mam jednego i nie wymieniłabym go na żadnego innego, jest wspaniały. A kotów się boję, są przerażające. Odpowiedz Link Zgłoś
koralowa Re: Pies czy Kot? 01.04.10, 12:40 `.Ja mam i kota i psa, ale większy problem sprawiają koty -,- . Odpowiedz Link Zgłoś
anne05 kotttttt 01.04.10, 12:51 Za psami nie przepadam - łaszą się do każdego, merdając ogonem. Natomiast wolę koty, bo one wybierają sobie towarzystwo, chodzą własnymi ścieżkami. Poza tym one odrazu sikają do kuwety, a psy.... sami wiecie;P Odpowiedz Link Zgłoś
prinsesska Re: Pies czy Kot? 01.04.10, 12:45 violet_ aż mi się łezka w oku zakręciła. Najbardzeij przy tym, że będzie z tobą w najtrudnieszych chwilach czy jak to tam było Wesołego Alleluja!! Odpowiedz Link Zgłoś
happymoron_xdd Re: Pies czy Kot? 01.04.10, 14:12 Pies ;d Sama mam Owczarka Niemieckiego , jest z nim trochę problemów i dużo sprzątania no ale to chyba normalne ? xD Szkoda tylko , że jak lnieje to z tych kudłów mogę zrobić dywan xD Odpowiedz Link Zgłoś
zuta Re: Pies czy Kot? 01.04.10, 14:24 Ja mam psa i bardzo się ciesze, ale chciałabym mieć też kota, ale moja mama nie lubi kotów i się nie zgadza Odpowiedz Link Zgłoś
apocalypse Kot. 01.04.10, 14:29 Najlepiej mój kot <33 ma dzisiaj urodziny, szczęściarz jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
ana14_96 Re: Pies czy Kot? 01.04.10, 15:06 ja tam lubie psy i koty ale wybieram koty bo sama mam 2 <3 i to nie prawda ze z kotami jest wiekszy problem bo one same potrafia o siebie zadbac a psy nie bardzo tez nie prawda ze to tylko psy potrafia pocieszyc, byc kochane itp.. to zalezy od tego czy jest do cb przywiazany czy nie. i tu nie chodzi tylko o koty czy psy ale o wszystkie takie zwierzaki. Odpowiedz Link Zgłoś
bee111 Re: Pies czy Kot? 01.04.10, 15:55 Większy problem z psem bo psa nie wolno na dłużej samego zostawiać, trzeba go wyprowadzać nas ( często długie ) spacery. A kot jest bardziej niezależny. Ale i tak chciałabym kupić psa Odpowiedz Link Zgłoś
milka33 Re: Pies czy Kot? 01.04.10, 15:57 Ja wolałabym pieska. Od zawsze je uwielbiam!www.kotek.pl/i/emoticons/surprised.gif Odpowiedz Link Zgłoś