maajkii_jackson Re: Historia filmowa jaką chcecie przeżyć to ... 06.04.10, 17:55 1. This is it- jako Michael czemu? domyślcie się.! xD 2. Harry Potter- jako Harry albo Hermiona, fajnie by było poczarować 3. Piraci z Karaibów- jako Elizabeth Swan, byłoby ciekawie 4. Zmierzch-jako Bella lub Alice, Odpowiedz Link Zgłoś
domi_nika Re: Historia filmowa jaką chcecie przeżyć to ... 06.04.10, 17:59 Ze zmierzchu Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah Pamiętniki Wampirów - Elena... 06.04.10, 18:00 bo uważam, ze to jest najfajniejszy -tak, kolokwializm, okropny wręcz- serial jak dotąd oglądałam xDD PRZEBIŁ MA JAK MIŁOŚC! A Elena to moja ulubiona bohaterka, jeśli chodzi o role żeńskie, tak ogólnie to ... AJ DU KOFFAĆ STEFANO Odpowiedz Link Zgłoś
kiyoko13 Re: Historia filmowa jaką chcecie przeżyć to ... 06.04.10, 18:06 Ja tam bym wolała historię jak z cheruba albo piraci z karaibów Odpowiedz Link Zgłoś
folleragaza Re: Historia filmowa jaką chcecie przeżyć to ... 06.04.10, 18:23 Zmierzch I oczywiście chciałabym być Bellą ;p Dlaczego? Bo ma Edwarda blisko siebie ;p Który ją tak mocno kocha i się nią opiekuje Odpowiedz Link Zgłoś
niesmaczna Wywiad z wampirem 06.04.10, 18:36 Wywiad z wampirem , chciałabym być Klaudią, która nigdy nie dorośnie i potem zamienia się w skałę przez słońce, zabija ludzi i jest nieszczęśliwa. Moja filmowa historia, którą chce przeżyć . o_O Odpowiedz Link Zgłoś
tola1213 Re: Historia filmowa jaką chcecie przeżyć to ... 06.04.10, 19:46 ja bym chciala przezyc historie taka jak ze zmierzchu i byc jak bella oraz spotkac vampirka edzia Odpowiedz Link Zgłoś
zuuzaa12 Re: Historia filmowa jaką chcecie przeżyć to ... 06.04.10, 19:52 Książka!! Felix, Net i Nika oraz ... wszystkie części. Odpowiedz Link Zgłoś