theklaudia Re: Prezydent i jego żona nie żyją.. 10.04.10, 19:05 Siedlce również [*] Odpowiedz Link Zgłoś
avrile Re: Prezydent i jego żona nie żyją.. 10.04.10, 19:29 Miejmy nadzieję... Dopisuję Częstochowę. Odpowiedz Link Zgłoś
czekolaka_123 Re: Prezydent i jego żona nie żyją.. 10.04.10, 19:53 Okolice Warszawy [*] Odpowiedz Link Zgłoś
avrile Re: Prezydent i jego żona nie żyją.. 10.04.10, 19:54 Zawsze jest tak, że Ci, którzy są ważni, my ich kochamy zawsze umierają Cała Częstochowa płacze, ja z mojego mieszkania krzyczałam na sąsiadów "Oddać hołd prezydentowi" Jak pokazali po raz pierwszy ten rozbity samolot dostałam drgawek. To naprawdę straszne. Rozmawiałam o tym z przyjaciółkom. Słusznie uznałyśmy, że Katyń dla Polski to tragiczne nieszczęścia, tragedie, zsyła klątwy na Polskę, jest przeklęty! Tak podobne to do wojen. Ci żołnierze wylewali za nas krew, żebyśmy mieli lepsze życie, żebyśmy żyli. Każdy Polak, jakiego spotkałam na Częstochowskich ulicach płakał, na Jasnej Górze ludzie się modlą. Wszystko dla prezydenta, Tusk myślał o nim źle, albowiem mu tak życzył, ale my nadal kochamy prezydenta i ludzi, którzy zginęli w tej Tragicznej Katastrofie. [url=http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/51,80277,7752546.html?i=1]Tragiczna katastrofa[/url] To przez przeklęty Katyń! Odpowiedz Link Zgłoś
iga18 Re: Prezydent i jego żona nie żyją.. 10.04.10, 19:59 Za bardzo nie interesuję się polityką, ale nie tylko zginął Kaczyński i jego żona, ale kilkadziesiąt innych ludzi, którzy także wiele zrobili dla Polski i Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
ashley_miley to wielkie nieszczęscie. 10.04.10, 20:02 To wielka tragedia jestem w szoku zgineli najwazniejsi ludzie w polityce i nie tylko. Słupsk pogrązony w żalobie. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_twilight Re: Świdnik ... 10.04.10, 20:07 Nie wymieniłaś pozostałych, również wspaniałych polityków.. Ale moje miasto (Świdnik) pogrążony w żałobie. Wszyscy wieszają flagi na balkonach... [*] Odpowiedz Link Zgłoś
starlight_ Re: Prezydent i jego żona nie żyją.. 10.04.10, 20:14 Częstochowa w żałobie. Odpowiedz Link Zgłoś
monixx Sędziszów Młp. 10.04.10, 20:41 Sędziszów Młp. ... i jeszcze wielki respect dla Barcelony i Realu Madryt za minutę ciszy na meczu !! Odpowiedz Link Zgłoś
pink.kaja Re: Prezydent i jego żona nie żyją.. 10.04.10, 20:48 Rydułtowy też, :c Odpowiedz Link Zgłoś
thuskawka Re: Prezydent i jego żona nie żyją.. 10.04.10, 20:49 biała podlaska też ;c Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Prezydent i jego żona nie żyją.. 11.04.10, 09:50 Kraków też w żałobie. Odpowiedz Link Zgłoś
other_ , 11.04.10, 09:57 tak naprawdę to dopiero teraz dochodzi do mnie ta wiadomość . polska straciła wielką część rządu , nie byłoby to , aż tak dobitne , gdyby nie to że wypadek był w 70. rocznicę śmierci polaków w Katyniu . czasu nie cofniemy , trzeba żyć dalej starac się żeby polska nie upadła , a się wzmocniła . Odpowiedz Link Zgłoś
joasia101 ciekawostka 11.04.10, 11:02 W Brazylii ogłoszono trzydniową żałobę narodową , a w całej Unii Europejskiej - jednodniową . Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: ciekawostka 11.04.10, 21:04 na Litwie jest trzydniowa + w Rosji- jednodniowa, mimo że 12. kwietnia to bardzo hucznie obchodzone święto kosmonauty Odpowiedz Link Zgłoś
hello_music Re: Prezydent i jego żona nie żyją.. 12.04.10, 14:36 jeju.. jechałam samochodem a tu w radiu : to największa tragedia naszego narodu... zginęli... Polska elita nie żyje. sluchałam tak znudzona a tu nagle : Lech Kaczyński i jego żona Maria Kaczynska odeszli od nas w tragicznym wypadku a ja taka wtf .!? wgl nie mogłam w to uwierzyc i jakos mi tak smutno było... ciągle o tym zapominałam a potem sb tak w myslach powtarzałam i zastanawiałam się jak to jest możliwe, żeby zginęło tyle ludzi i to jeszcze tych najważniejszych..;c. Odpowiedz Link Zgłoś
mileyfankacyrus Re: Prezydent i jego żona nie żyją.. 12.04.10, 17:10 Elbląg też [*] Odpowiedz Link Zgłoś