happy 17.04.10, 10:46 Hello. Ostatnio czuję się bardzo samotna, bo nie mam przyjaciela. Myślicie że to normalne? Że niekażdy musi mieć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fankazmierzch3 Re: Przyjaźń... 17.04.10, 10:52 ja nie mam przyjaciela ani przyjaciolki nie mam prawie od zawsze, miłam pod koniec 5klasy i na początku6 (jestem w 1 gim) i nie czuje sie samotna przyzwyczailam sie do tego że nie mam przyjaciolki nie wszyscy musza miec przyjaciela Odpowiedz Link Zgłoś
heather_ Re: Przyjaźń... 17.04.10, 10:52 na pewno niedługo znajdziesz sobie przyjaciółkę. (: nie martw się, każdy czasem tak ma. (: Odpowiedz Link Zgłoś
lalula005 Re: Przyjaźń... 17.04.10, 10:53 Jeśli nie chcesz, bądź nie potrzebujesz mieć przyjaciela to wcale nie musisz. Nie jest powiedziane, że każdy musi mieć. Odpowiedz Link Zgłoś
thuskawka Re: Przyjaźń... 17.04.10, 10:56 przepraszam , gdzie jest tak napisane ?! nie martw się , poznasz kogoś , kto zostanie twoim przyjacielem/przyjaciółką . ;** Odpowiedz Link Zgłoś
nightmare_ Re: Przyjaźń... 17.04.10, 10:56 wiecie co? najchętniej dałabym te wszystkie wątki o przyjaźni do skasowania! "fałszywa przyjaciółka", "przyjaźń", "brak przyjaźni" itepe -.- Odpowiedz Link Zgłoś
happy Re: Przyjaźń... 17.04.10, 10:59 nightmare_ napisał(a): > wiecie co? najchętniej dałabym te wszystkie wątki o przyjaźni do skasowania! > "fałszywa przyjaciółka", "przyjaźń", "brak przyjaźni" itepe -.- Jeśli Ci to przeszkadza to proszę bardzo, daj skasuj i po kłopocie! Odpowiedz Link Zgłoś
durex_ Re: Przyjaźń... 17.04.10, 11:01 oczywiście! każdy musi miec przyjaciela ty dziwna kreaturo! co ty sobie w ogóle wyobrażasz?! Chodzić po ziemi bez przyjaciela?! -.- Odpowiedz Link Zgłoś
olusi1a Re: Przyjaźń... 17.04.10, 11:04 Przyjaciela sie na siłę nie szuka ... jeśli przyjdzie to przyjadzie a jeśli nie to nie. Nie każdy musi go mieć ale bez niego też jest trudno . Odpowiedz Link Zgłoś
samotnymotyl Re: Przyjaźń... 17.04.10, 11:07 ja mam przyjaciela.Poza nim nikomu nie ufam. Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Przyjaźń... 17.04.10, 11:10 Nie każdy ma przyjaciela. Wystarczy że znajdziesz kilka dobrych koleżanek, a już poczujesz się lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
happy Re: Przyjaźń... 17.04.10, 11:13 Ja do moich koleżanek nie pasuję. Często mnie irytują... Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkooowaa. Nie każdy musi, ale . . . . 17.04.10, 11:11 każdy powinien. z przyjacielem czujemy się 'raźniej', można z nim pogadać, wyżalić się, fazować się . x DDD Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl Re: Przyjaźń... 17.04.10, 11:19 Ja pamiętam jak w kl. 1-3 udawałam szarą myszkę i nikt mnie nie lubił, więc postanowiłam być normalna i nikogo nie udawać zaraz więc zyskałam większą sympatię. Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Przyjaźń... 17.04.10, 11:30 nie każdy musi mieć. nie można szukać nikogo na siłę. w jakimś psychoteście trafiłam niedawno na pytanie, które brzmiało mniej więcej tak: wolisz być samotny czy mieć całą masę kolegów, których nie lubisz? / na pewno kogoś znajdziesz, cierpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
frydka Re: Przyjaźń... 17.04.10, 18:16 Też się tak czuje,choć mam przyjaciółki,ale problem polega na tym ,że nikomu nie ufam i się nie zwierzam.Samotnaaa.Nikomu nie ufam.. Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Przyjaźń... 17.04.10, 19:18 Trudno mi to zrozumieć, bo moją przyjaciółkę znam od dziecka. Szczerze współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
elwi2442 Re: Przyjaźń... 17.04.10, 19:19 Ja też nie mam przyjaciela, ściśle mówiąc od jakiegoś miesiąca. Nawet fajnie jest bez przyjaciela, gdy ma się duuużo kolegów. Nie martw się, napewno znajdziesz sobie przyjaciela Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: Przyjaźń... 17.04.10, 19:31 moim zdaniem kazdy powinien miec bilska osobe ktorym jest przyjaciel. Moze jeszcze na niego nie trafilas. Odpowiedz Link Zgłoś
pati2505 Re: Przyjaźń... 17.04.10, 19:40 Teraz prawdziwa przyjaciółka zdarza się naprawdę rzadko ... Ja ją mam(przynajmniej mam taką nadzieję) To nie jest źle ale jeżeli czujesz się samotna to raczej powinnaś się z kimś bliżej poznać-chłopakiem,dziewczyną co za różnica może trafisz na prawdziwego przyjaciela z którym będziesz mogła spędzać dużo czasu Odpowiedz Link Zgłoś
timestealer Re: Przyjaźń... 27.04.10, 16:43 o wartości danej przyjaźni można się przekonać dopiero po tym, czy się skończy, czy nie - ktoś mi tak kiedyś powiedział i miał rację. nie wszyscy mamy przyjaciół, to bardzo trudne znaleźć kogoś takiego. poza tym, lepiej trochę poczekać, niż zaprzyjaźnić się z kimś, kto nie będzie Cię rozumiał Odpowiedz Link Zgłoś
lotte13 Re: Przyjaźń... 27.04.10, 18:56 zgadzam się z fankązmierzchu3. Ja miałam od 4 kl. podatawówki do 6 kl. Niestety wszystko się osłabiło przez to, że poeszłyśmy do innego gimnazjum. W 1 gimnazjum miałam przyjaciółkę. teraz w 2 kl. gim. już jej nie mam. rozpadło się. ale ona ma nową. nie ważne. tak czy inaczej nie każdy musi mieć przyjaciela, ale powienien. tylko nie każdy jest stworzony do prawdziwej przyjaźni. a poza tym nie musisz koniecznie mieć przyjaciółki w szkole. możesz mieć poza nią. ja właśnie mam jedną poza szkołą i pare innych, które są moimi kochanymi kuzynkami. będzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa1212 Re: Przyjaźń... 27.04.10, 19:03 No jasne, że nie każdy!!! Choć przyjaciel to tak jakby twoja 2 połówka... :] Ale to, że jesteś samotna to nie oznacza, że musisz go szukać na siłę... xD Odpowiedz Link Zgłoś
mika656 Re: Przyjaźń... 28.04.10, 14:02 Udało ci się złapać kogoś w zabawnej sytuacji podziel się tym z innymi na www.foto-wpadki.pl Odpowiedz Link Zgłoś
orbit Re: Przyjaźń... 28.04.10, 14:09 Przyjaciel jest potrzebny, wg mnie . no bo komu się wyżalisz, wypłaczesz .Z kim się bd śmiać ? Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: Przyjaźń... 28.04.10, 14:14 to miło jest mieć kogoś wyjątkowego wśród milionów koleżanek, ale to nie jest konieczne. nim się obejrzysz znajdziesz przyjaciółkę c; Odpowiedz Link Zgłoś
yzz. Re: Przyjaźń... 28.04.10, 14:24 Nie. Z pewnością jesteś jakimś mutantem -,- Jasne, że normalne. Każdy czasem tak ma. Odpowiedz Link Zgłoś