miss_pauline 17.04.10, 11:42 Używacie?Pomaga wam?Może macie jakieś inne specyfiki na pryszczyce itp.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olkajot Re: Bye-Bye spot!-Sztyft na wypryski 17.04.10, 12:52 Nie sztyftu nie używam tylko z tej samej seri kremu i żelu - są świetne Odpowiedz Link Zgłoś
shut_up Re: Bye-Bye spot!-Sztyft na wypryski 17.04.10, 12:55 pomaga, ale gdzieś mi się zgubił, nowy muszę kupić. nawet mój brat cioteczny używał ^.^ Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: Bye-Bye spot!-Sztyft na wypryski 17.04.10, 12:58 Nie,ja tak w ogole nie używam kosmetyków. Cenię naturalność. Odpowiedz Link Zgłoś
andziaxp Re: Bye-Bye spot!-Sztyft na wypryski 18.04.10, 15:14 ja uzywam ale inny Odpowiedz Link Zgłoś
emoprincess1398 Re: Bye-Bye spot!-Sztyft na wypryski 18.04.10, 18:47 tak ale zatykają pory i lepiej żele i toniki Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Bye-Bye spot!-Sztyft na wypryski 17.04.10, 13:43 beznadziejne moim zdaniem. dermatolog, dermatolog. nie ma co wydawać pieniędzy na specyfiki z supermarketów lol. Odpowiedz Link Zgłoś
kasix_14 Re: Bye-Bye spot!-Sztyft na wypryski 17.04.10, 15:58 jane_ napisał(a): > beznadziejne moim zdaniem. > > > dermatolog, dermatolog. nie ma co wydawać pieniędzy na specyfiki z supermarketó > w lol. yy nie zgadzam się Jak ktoś ma zaledwie kilka pryszczy to co, ma od razu do dermatologa iść? Bez sensu. Pomyśl czasem Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Bye-Bye spot!-Sztyft na wypryski 17.04.10, 22:44 wyobraź sobie, że myślę. dermatolog też nie nawali niewiadomoczego, przeciez widzi, jaką dana osoba ma twarz. ja też nie byłam bóg wie jak zapryszczona, dał mi dość tanie leki - też i o takie można poprosić - i było okej. więc może bez takiego oburzania się, dobrze? to, że Ty masz takie zdanie a nie inne nie znaczy, że ktoś inny musi miec identyczne. :q Odpowiedz Link Zgłoś
kasix_14 Re: Bye-Bye spot!-Sztyft na wypryski 18.04.10, 14:27 Wiem, że inni nie muszą mieć takiego samego zdania jak ja ale jak ktoś ma 3-4 pryszcze to MOIM ZDANIEM nie musi iść do dermatologa. Wystarczy do apteki po jakiś dobry i sprawdzony tonik czy coś tam a te zaledwie trzy pryszcze znikną szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Bye-Bye spot!-Sztyft na wypryski 17.04.10, 14:50 używałam. nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
lorelei_ Re: Bye-Bye spot!-Sztyft na wypryski 17.04.10, 15:05 lepiej iść do lekarza, a dermatolog znajdzie środek, który ci pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: Bye-Bye spot!-Sztyft na wypryski 17.04.10, 15:10 koleżanka używała i nie poleca. ja nie potrzebuję na szczęście : ) Odpowiedz Link Zgłoś
pixie14 Re: Bye-Bye spot!-Sztyft na wypryski 17.04.10, 15:38 dla niektórych dobry a dla innych nie zależy od cery idź do dermatologa powinien pomóc Odpowiedz Link Zgłoś
klaudencja iwostin purritin 17.04.10, 15:43 mnie pomaga (; to żel do mycia twarzy, bez recepty Odpowiedz Link Zgłoś
gdziejestpepe Re: Bye-Bye spot!-Sztyft na wypryski 17.04.10, 15:44 imperiumojca.pl/40993 Odpowiedz Link Zgłoś
ironic_ Re: Bye-Bye spot!-Sztyft na wypryski 17.04.10, 16:05 nie wierzę w takie bajery. wolę udać się do dermatologa, niż testować takie ot cudo na mojej skórze, a tym bardziej twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
mrmarciulka Re: Bye-Bye spot!-Sztyft na wypryski 17.04.10, 16:06 ja używałam - Garnier czysta skóra active [ pomogło i dotej pory pozostały mi wągry XD ] Odpowiedz Link Zgłoś
wampirekxd Re: Bye-Bye spot!-Sztyft na wypryski 17.04.10, 16:18 Nie używałam, ale moja koleżanka tak i jej pomagało. Z serii Nivea Visage Young używam tylko kremu nawilżającego z podkładem,który jest naprawdę świetny. Kosmetyków do twarzy używam tylko z firmy Garnier, Clean & Clear lub Lirene - z Graniera polecam szczególnie żele do twarzy, a z dwóch pozostałych firm toniki. Jeśli chodzi o udanie się do dermatologa, to owszem jest to dobry pomysł, ale tylko wtedy jeśli inne specyfiki nie będą pomagać. Sama na początku mojej walki z trądzikiem poszłam do specjalisty, który zapisał mi żeli, kremów i Bóg wie czego jeszcze za grube pieniądze, które ani trochę nie pomogły, a pieniądze na dobrą sprawę w błoto wyrzuciłam. Odpowiedz Link Zgłoś
slyszaca_cisze Re: Bye-Bye spot!-Sztyft na wypryski 17.04.10, 16:36 moja znajoma mówiła, że ten sam efekt uzyskasz maczając patyczek kosmetyczny, czy jak kto woli patyczek 'do uszu' ;] i zamoczyć w odrobinie spirytusu salicylowego. ten sztyft kosztuje około 20 zł. , spirytus w aptece coś koło 2 zł. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
dulce_ Bye-Bye spot!-Sztyft na wypryski 17.04.10, 20:33 używałam. raczej nie pomagał.. nie polecam. :q Odpowiedz Link Zgłoś
colorova Mam o wiele lepszy i tańszy ;p 17.04.10, 22:10 Ja używam mydła z nanosrebrem w aptece jest za ok 5zł. Odkąd go używam zero śladu nic nie mam na twarzy i nic się nie pojawiaa polecam dużo nie stracisz Odpowiedz Link Zgłoś
madziek67 Re: Bye-Bye spot!-Sztyft na wypryski 17.04.10, 22:12 TO DZIAŁA ! Mam i jest rewelacyjny ! Odpowiedz Link Zgłoś
krejzolka96 Re: Bye-Bye spot!-Sztyft na wypryski 18.04.10, 13:24 mam i nie działa... za to krem i inne kosmetyki z tej firmy tak teraz żałuje,że wydałam dwie dychy w błoto Odpowiedz Link Zgłoś
the_best Re: Bye-Bye spot!-Sztyft na wypryski 18.04.10, 14:37 beznadziejny, mam w miarę gładką cerę, czasami zdarzy się jakiś pryszcz, a to i tak nie pomogło. do tego szybko wyparował, nie polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
kradzieejka_ Re: Bye-Bye spot!-Sztyft na wypryski 18.04.10, 15:08 Nie używałam, ale na próbę wypróbuję ... Nie mam jakiejś twarzy, która ma 5894898498394 wyprysków, lecz mam ich kilka więc zobaczę. c; Odpowiedz Link Zgłoś
igusiaaa Re: Bye-Bye spot!-Sztyft na wypryski 18.04.10, 15:13 używałam, ale nie zauważyłam różnicy. może spróbuję jeszcze raz, ale muszę to gówienko znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Bye-Bye spot!-Sztyft na wypryski 18.04.10, 15:18 nie polecam! nic a nic nie pomaga ;c Odpowiedz Link Zgłoś