Dodaj do ulubionych

Warto krytykować gwiazdy w sieci?

27.04.10, 14:00
Warto? Zastanówmy się... Mamy z tego jakąś korzyść? Na pewno krzywdzimy te osoby.
Nieraz słyszymy o gwiazdach, które się tną, kaleczą, biorą narkotyki etc. Może nie tylko z
własnej głupoty, ale dlatego, że ludzie nie doceniają ich pracy, tylko wiecznie krytykują w
internecie...
Obserwuj wątek
    • twilly Re: Warto krytykować gwiazdy w sieci? 27.04.10, 14:13
      Nie, nie warto. W Internecie ludzie są tacy kozaccy, bo nikt nie wie kim
      naprawdę są. Denerwuje mnie, jeśli ktoś krytykuje kogoś sławnego, np. jego
      wygląd, a sam jest szczerbaty, pryszczaty i jeszcze nie wiadomo jaki.
      • liluuu Re: Warto krytykować gwiazdy w sieci? 27.04.10, 14:18
        nie warto, każdy ma swoją opinie, własny gust.

O gustach się nie dyskutuje. I kropka.
      • antybimber Re: Warto krytykować gwiazdy w sieci? 23.06.10, 20:55
        Jeśli ktoś chce być sławny to musi przywyknąć do krytyki z każdych ust.. co by to było gdyby tylko piękni i młodzi mogli krytykować..

Taki Cygan nie jest już młody czy Wojewódzki ale nadal krytykują.. a taka Tyszkiewicz myślisz, że umie Foxtrotta zatanczyć prawidłowo z Wodeckim na czele??

i to mnie denerwuje! albo taka Mucha w YouCanDance! Co ona może wiedziec o tancu?!?! WtF?!

ona tyle samo wie o tancu co Bieber o śpiewaniu!

Bez kitu!

Ktoś może fanatycznie kochać Hanne Montanę i to mnie wpędza do grobu! bo bez żadnych podstaw ktoś ją wywyższa i stawia przed taką nieśmiertelną nirvaną i porównuje do Bimberka który nie ma ani talentu ani stylu a jedynie kupe forsy!
    • jane_ Re: Warto krytykować gwiazdy w sieci? 27.04.10, 14:19
      zależy, co uznajemy za krytykę. nie widzę nic złego w napisaniu 'nie lubię, ponieważ...' - konstruktywna krytyka jest zawsze mile widziana. ale jeżeli krytykę uznamy za obrażanie, to nie warto. osobiście osoby umiejące jedynie rzucić wiązanką przekleństw na dany temat są u mnie skreślone.
      • chewing.gum Re: Warto krytykować gwiazdy w sieci? 27.04.10, 14:23
        warto powiedzieć czy lubi się czy nie,ale nie wolno krytykować bo każdy ma swój gustwink
    • ciapolka to nie mój problem . zwisa mi to 27.04.10, 14:22
      • supergirl__92 Re: to nie mój problem . zwisa mi to 27.04.10, 14:35
        ciapolka napisała :
        to nie mój problem . zwisa mi to

ja ci powiem cos lubisz tego jeydona czy co ??nie jest chyba ci fajnie slyszec jak ktos go
        krytykuje tak samo fanom innych gwiazd nie jest fajnie jak ty obrazasz np.: Justina
        Biebera, ja tez moge np/: napisac " wale jeydona wale "
        BArdzo dobry watek ;P
    • kiwi Re: Warto krytykować gwiazdy w sieci? 27.04.10, 14:23
      żeby płakać, brać narkotyki, pić itp. z powodu krytyki innych ludzi to trzeba
      na prawdę mieć naje**** w czaszce.
      • bieberkowa Re: Warto krytykować gwiazdy w sieci? 27.04.10, 15:13
        kiwi napisał(a):

> żeby płakać, brać narkotyki, pić itp. z powodu krytyki innych ludzi to trzeb
        > a
        > na prawdę mieć naje**** w czaszce.

• bieberkowa Re: Warto krytykować gwiazdy w sieci? 27.04.10, 15:16
        niekoniecznie o samą krytykę chodzi, ale też o obrażanie... nie wiem, czy przyjemnie
        byłoby ci, komukolwiek, czytać, że jesteś krzywy, brzydki, jesteś beztalenciem, a w
        rzeczywistości osiągnąłeś dużo ciężką pracą i talentem
        • kiwi Re: Warto krytykować gwiazdy w sieci? 27.04.10, 20:02
          bieberkowa napisał(a):

> niekoniecznie o samą krytykę chodzi, ale też o obrażanie... nie wiem, czy przyj
          > emnie
          > byłoby ci, komukolwiek, czytać, że jesteś krzywy, brzydki, jesteś beztalenciem,
          > a w
          > rzeczywistości osiągnąłeś dużo ciężką pracą i talentem

kurczę...czy ja aż tak piszę na faceta?
          Ja bym to najnormalniej w świecie olała. Po prostu. Jasne, że przykro by mi
          było, ale bez przesady...nie cięła bym się czy coś w tym stylu z tego powodu c;
    • yellow.lady Re: Warto krytykować gwiazdy w sieci? 27.04.10, 14:29
      ehe. fajnie. i bieberek w zyciu nie przeczyta tego, co tutaj napisze. a jesli komus sprawia to
      eee... radosc, czy satsfakcje? moze sie wyzyc lub po prostu powiedziec, co o tym mysli?
      to co w tym zlego?
    • squash haha. 27.04.10, 14:29
      oj tak. Przeczytam głupi komentarz na swój temat w internecie i pójdę ćpać i się ciąć, bo ktoś
      na świecie mnie nie lubiiii. ;cc
      • marcela260 Re: xd 27.04.10, 14:35
        Wyrażanie swojej opinii nie jest jakąs tam krytyką, tylko szczerością. A
        szczerość nie jest zła.
        • bieberkowa Re: xd 27.04.10, 15:18
          nie, jeśli nie jest wulgarna i niekiedy bezpodstawna
    • light Re: Warto krytykować gwiazdy w sieci? 27.04.10, 14:34
      W takim razie już dawno powinnam popełnić samobójstwo.
      Bo krytykują mnie w necie.
    • kardolina Re: Warto krytykować gwiazdy w sieci? 27.04.10, 15:22
      po:
      1. osoby publiczne powinny byc przygotowane na wszelakie pochwały oraz krytykę
      2. prawidłowa krytyka jest zawsze wskazana.
    • jane_ Re: Warto krytykować gwiazdy w sieci? 27.04.10, 15:23
      a tak btw to chciałam powiedzieć, że krytyka gwiazd to tam jeszcze pf, bo przejdzie i oni wiedzą, że ze sławą idzie presja otoczenia i wysłuchiwanie opinii na swój temat, ale właśnie zobaczyłam pewien skasowany wątek na naszym forum na całkowicie mój temat, i to jest już totalnie niemiłe, niegrzeczne i chamskie. nikt mi nie powiedział, że logując się tu inni mają prawo mnie obsmarować. jeszcze czepiając się rzeczy, o których nie mają pojęcia, pomijając to, że o mnie też nie mają pojęcia.

ale cóż. życie.
    • trufla Re: Warto krytykować gwiazdy w sieci? 27.04.10, 15:27
      Co jest złego w krytyce uzasadnionej, konstruktywnej? Obrażanie, przeklinanie,
      oczernianie owszem sama bardzo tego nie lubię. Artyści muszą być zawsze
      przygotowani na krytykę takie wymogi ich zawodu...
    • honeybunnyx333 !!!!! 27.04.10, 15:31
      w pewnym sensie racja.
      nienawidzę takich słitaśnych trzynastek, co napiszą np. ' ale z tej, czy tej
      suka' i myślą że są fajne. ; /
      Oczywiście można wyrażać opinie na dany temat, i na daną osobę, ale w sposób w
      kulturalny.
      I najlepiej, jeżeli mają coś do powiedzenia to niech się popiszą, a nie walą
      przez anonimy, bo tylko wtedy są takie cwane.
      • demot Klasa i Elegancja... 23.06.10, 20:42
        Chciałabym zauważyc, iż gwiazda jest osobą publiczną i w pewnym sensie jest
        wystawiona na krytykę. Tylko wielką umiejętnością jest, aby krytykowac z klasą i
        elegancją oraz przedstawic konkretne argumenty, zarzuty, etc. i nie dac się
        ponieśc emocjom. Jest pełno ludzi, którzy krzyczą "to idiota", zapytani dlaczego
        odpowiedzą "bo tak". I to jest największy dramat portali.
        Wygląd krytykującego to najmniej ważna sprawa. Może nie byc piękny, a odezwac
        się jak gośc z kulturą, bo czyjeś zachowanie mu się nie podoba. Bo powinno
        oceniac się zachowanie a nie samego człowieka.
        A ubiór?? Cóż....de gustibus non disputandum naturalnie wink
    • girl_x33 Warto krytykować gwiazdy w sieci. :D 27.04.10, 15:36
      tak, tak sie wyrzywam x D o, daj spokoj. nie warto robic z tego problemu.

a wgl lepiej w sieci niz w realu.
      a ze gwiazdy sie tna, kalecza czy cos to swiadczy o ich slabej psychice. powinni wiedziec na
      co sie pisza...
    • nastiii Re: Warto krytykować gwiazdy w sieci? 27.04.10, 20:08
      dokładnie mam takie samo zdanie, po co zatruwać komuś życie, masz z tego uciechę??
      a Tobie dobrze by było, gdybyś była megagwiazdą i wszyscy Cię nienawidzili?;p
      zadajcie sobie to pytanie wtedy gdy będziecie pisać złe rzeczy o innych.

łatwo jest krytykować a trudniej popracować na własną korzyśćsad
    • mileylove. Re: Warto krytykować gwiazdy w sieci? 23.06.10, 19:56
      zgadzam się z tobą całkowicie. niektórzy mówią to bo chcą być fajni. ta,życzmy im powodzenia -.-
    • zuuzaa12 Tak, do tego trzeba mieć twardą psychikę. 23.06.10, 20:02
      Wiedzieli, że mają antyfanów, bo prawie każdy ich ma.
    • unthinkable Re: Warto krytykować gwiazdy w sieci? 23.06.10, 20:05
      nie warto. chyba , że jest prawdziwy powód.
    • lamma Re: Warto krytykować gwiazdy w sieci? 23.06.10, 20:09
      nie warto. ale każdego kusi, szczególnie jeśli jest się wielkim anty-fanem.
      trzeba jednak pamiętać, że krytyka to nie to samo co obrażanie.
    • niesmaczna Re: Warto krytykować gwiazdy w sieci? 23.06.10, 20:09
      Sami sobie wybrali pracę i raczej wiedzieli, że będę ich anty fani i nie uciekną
      od krytyki.
    • iga18 ... 23.06.10, 20:11
      Dzięki krytykowaniu pewnej gwiazdy daje ulżenie. Nie mogę z nikim w realu na
      niego ponarzekać, bo większość dziewczyn go lubi. Niestety... Z chłopakami z
      klasy tylko mogłam go przezywać. MOGŁAM, bo już koniec roku. W 2 gim pewnie
      wszyscy o nim zapomną, bo jest nikim <ta gwiazda>. W BRAVO jest o tym gwiazdorze
      chyba z 5 wiadomości o nim. I TO W JEDNYM WYDANIU ! ! ! To jest żałosny. Chyba
      można się skapnąć o kogo mi chodzi? sciana
    • bieberkovva. Re: Warto krytykować gwiazdy w sieci? 23.06.10, 20:16
      Właśnie, nie warto wyzywać i tak co ulży wam jak kogoś wyzwiecie. ?
      To żałosne. I smutno o naszych idolach czytać takie rzeczy jak neiktórzy piszą.
      Róbmy układ, że nikt nie wyzywa nikogo i zobaczycie, że swiat bd dużo lepszy.
      Zmieniajmy się na dobre a nie. ?

PEACE.
    • heyyeah buhahahaha. 23.06.10, 20:19
      oo tak. Bo na pewno Bimberek wejdzie nam na kota, a potem zacznie się ciąć.
      pierwszą rzeczą, na którą powinno się potencjalną gwiazdę przygotować, to to, że na pewno
      będzie miała i fanów i anty fanów, że na pewno będzie krytykowana przez brukowce, portale
      takie jak pudelek.pl, bo sam kotek stara się raczej nie komentować newsów, które dla nas
      pisze.
      Krytykować można.
      • anne05 heyyeah ma rację. 23.06.10, 20:25
        heyyeah
    • panna_efron_x33 Re: Warto krytykować gwiazdy w sieci? 23.06.10, 20:20
      ja nie krytykuje.
      • niuniaa hłahahahahhaa! 23.06.10, 20:29
        mwhahaha XD tak, te całe gwiazdki włażą sobie na kotki.pl czy pudelki.pl i czytają wszystko a potem idą się pociąć czy tam naćpać....posłuchaj sama siebie, ok?

TAK< WARTO KRYTYKOWAĆ. daje mi to ogromną satysfakcję ^^
    • nikuchova. Re: Warto krytykować gwiazdy w sieci? 23.06.10, 20:25
      zależy o jaką krytykę ci chodzi. domyślam się, że chodzi o tą bezpodstawną i
      absurdalną typu "jaki on jest.. taki siaki i owaki". ta krytyka, owszem, jest
      bezsensowna i bezwartościowa.
    • scarletrose Re: Warto krytykować gwiazdy w sieci? 23.06.10, 20:25
      Tak, teraz Justin Bieber czy Miley Cyrus przeglądają serwis kotek.pl, a za
      chwilę wezmą żyletki i zaczną się ciąć w kąciku! : < Hah, no błagam.
      Jak się już bierze za gwiazdorzenie, to trzeba być przygotowanym na wszystkie
      ewentualności - w tym i na antyfanów. Więc tak, warto.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka