norrmalna 01.05.10, 11:57 znacie jakies domowe spsoby na bol gardla? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
starlight_ Re: wejdz? 01.05.10, 12:15 Hallsy. Ale od razu ostrzegam-uzależniają. Gardło bolało mnie na początku grudnia,kurowałam się Halls'ami i do tej pory codziennie muszę mieć przy sobie paczkę tych cukierków. Odpowiedz Link Zgłoś
mady_ Re: wejdz? 01.05.10, 12:14 sama ostatnio szukałam , ale jakoś nawet po wypróbowaniu nic szczególnego nie dało . ja osobiście płukałam gardło płukanką(roztwór soli z wodą . na jedną szklankę wody - co najmniej 1 łyżeczka soli) . niby mnie nie bolało , a teraz znowu to samo . Odpowiedz Link Zgłoś
norrmalna Re: wejdz? 01.05.10, 12:18 herbatke z miodem juz probowalam wode z sola zrobie hallsy kupie jak znajde sklep jakis otwarty ;p Odpowiedz Link Zgłoś
virginkaa # 01.05.10, 12:26 Nie znam żadnych domowych, właśnie oprócz herbaty z miodem. Może po prostu kup w aptece jakieś tabletki? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek.. lody. 01.05.10, 12:31 serio lody.. po zjedzeniu zamrozi ci bakterie.., a jak myślicie czemu te Cholinex i tak dalej są miętowe? mięta jest ostra i wtedy gardło się chłodzi .. pozdro. ps. tylko powoli xD Peace! Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek. Re: wejdz? 01.05.10, 12:32 płukanie gardła wodą z solą ,. troche nie przyjemne ale pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
norrmalna Re: wejdz? 01.05.10, 12:41 Z goraca woda czy zimna? p.s wie ktos czy jakies sklepy moga byc otwarte Odpowiedz Link Zgłoś
norrmalna Re: wejdz? 01.05.10, 15:33 Cukiereczku dziekuje za rade, zjadlam 2 lody i naprawde mnie mniej boli. Dziekuje wszystkim, zaczelam od lodow, bo sa najlepsze w smaku ;> Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: wejdz? 01.05.10, 16:07 aha sorki, ja myślałam że chcesz być chora! Przepraszam że cię uraziłam! Jak ja byłam chora to moja mama zrobiła coś takiego: pokroiła cebula w paseczki, wycisnęła z niej sok i wsypała cukier! Mi bardzo pomogło Odpowiedz Link Zgłoś
norrmalna Re: wejdz? 02.05.10, 13:16 haha, w zime to moze i chcialabym byc chora, ale w lato nigdy Odpowiedz Link Zgłoś