aguus13 02.05.10, 15:04 hej .. na sam początek mówię że nie wiedziałam gdzie zamieścić ten wątek więc .. Czy rodzicie pozwalają wam chodzić na imprezy, zabawy? Jeśli był wątek to koosz! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adrenaline Re: Impreezy ! 02.05.10, 15:11 Zależly jakie. Jeżeli idę z przyjaciólkami (które moi rodzice długo znaja i lubią) to mnie puszczają. Ale za to nie mam problemu z chodzeniem na koncerty Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Impreezy ! 02.05.10, 15:12 Może i by pozwolili, ale i tak nie chodzę. Nie lubię tylu ludzi w jednym miejscu, przy głośnej dyskojebnej muzyce, śmierdzącymi papierosami czy alkoholem... Odpowiedz Link Zgłoś
th_33 Re: Impreezy ! 02.05.10, 15:25 na razie i tak nie mam zamiaru chodzic, ale i tak bym nie mogła xD Odpowiedz Link Zgłoś
ehmm Re: Impreezy ! 02.05.10, 15:29 pozwalają nigdy mi nie zabronili a nawet gdyby sie tak stało to i tak bym poszła wiec nie ma sensu zabraniać ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kotlet_mielony Re: Impreezy ! 02.05.10, 16:03 Pozwalają mi, ale i tak nie chodzę. Mam ciekawsze rzeczy do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
7_things Re: Impreezy ! 02.05.10, 16:10 Może i by mi pozwolili, ale ja zbytnio nie lubię imprez. Odpowiedz Link Zgłoś
kicaj Re: Impreezy ! 02.05.10, 16:09 Moi rodzice są super, więc tak. To dlatego, że się dobrze uczę... no tylko z zachowaniem gorzej, ale jakos to przezyje c: Odpowiedz Link Zgłoś
lorelei_ Re: Impreezy ! 02.05.10, 16:58 to zależy od tego, na jaką imprezę mam zamiar iść. ogólnie pozwalają. chociaż ja nie za bardzo lubię imprezy. zazwyczaj jest tam pełno nie za ciekawych ludzi i beznadziejna muzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
mady_ Re: Impreezy ! 03.05.10, 20:06 zależy , czasami sama rezygnuję , wiedząc co na imprezie będzie czasami się zgadzają , jeśli jest sprawdzone towarzystwo , chociaż czasem nawet jak towarzystwo sprawdzone mam problem z namówieniem . Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 Re: Impreezy ! 03.05.10, 21:13 nie. w ogóle na imprezy takowe nie chodzę. po pewnej imprezie na której nas nakrył jeden z rodziców organizatorki (nawiasem mówiąc nawrzeszczał potem na moich rodziców mówiąc że to moja wina) mam dość. i dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
kitty Re: Impreezy ! 03.05.10, 21:17 Tak. Nawet jakoś chyba udają po, że nie widzą, że jestem wstawiona. Zwykle problemów z nimi nie mam. Ale mam w tym roku 17. Odpowiedz Link Zgłoś
rosaliee Re: ;> 03.05.10, 21:19 mysle ze by pozwolili. ale ja dopiero mam czternascie lat . troche zamalo na jakiekolwiek imprezy. chociaz np w domu u kogos to by napewno pozwolili xd Odpowiedz Link Zgłoś