tanatalka 08.05.10, 14:28 A więc idę dzisiaj na kolację zaręczynową którą organizuje mój brat i jego przyszła żona by ich rodziny się poznały. Problem mam taki że kompletnie nie wiem w co się mam ubrać!!! Proszę pomóżcie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pingwin Re: W co się ubrać POMOCY!!! 08.05.10, 14:33 Ubierz się elegancko i skromnie. Może nie zakładaj od razu czarnej spódnicy i białej koszuli, ale jakaś fajna, skromna sukienka to będzie trafny wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
aileen Re: W co się ubrać POMOCY!!! 08.05.10, 14:35 jeśli kolacja ma być bardziej " oficjalna " ubierz się elegancko, ale tak abyś czuła się komfortowo. istotne jest też gdzie ta kolacja ma się odbyć. w domu czy w restauracji. Odpowiedz Link Zgłoś
tanatalka Re: W co się ubrać POMOCY!!! 08.05.10, 15:31 Kolacja będzie w jej domu... Odpowiedz Link Zgłoś
4 c : 08.05.10, 15:36 Załóż ładną spudnicę i bluzkę i będzie okej. Lub jakąś sukienkę. c : Powodzenia. : DDD Odpowiedz Link Zgłoś
marti672 Re: W co się ubrać POMOCY!!! 08.05.10, 15:38 tak jak normalnie!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 Re: W co się ubrać POMOCY!!! 08.05.10, 15:41 a jeza skad mam wiedzieć -.- Odpowiedz Link Zgłoś
amaikama Re: W co się ubrać POMOCY!!! 08.05.10, 15:45 zgadzam sie elegancko i skromnie. A jesli nie masz sukienki to spudniczka wystarczy (tylko nie przesadzaj z dlugoscia xd oczywiscie w obie stony xd) Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: W co się ubrać POMOCY!!! 08.05.10, 15:44 Skoro w domu, to nie przesadzaj z tą elegancją - załóż dżinsy, może jakąś koszulę do tego czy tunikę. Na luzie, ale z klasą. Odpowiedz Link Zgłoś
agussska Re: W co się ubrać POMOCY!!! 08.05.10, 16:03 scarletrose napisał(a): > Skoro w domu, to nie przesadzaj z tą elegancją - załóż dżinsy, może jakąś > koszulę do tego czy tunikę. Na luzie, ale z klasą. zgadzam się z Tobą xD możesz ubrac jeansy i jakąś bardziej elegancką bluzeczkę i gitara xD ;* Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: W co się ubrać POMOCY!!! 10.05.10, 18:24 kolacja w restauracji ? - sukienka. kolacja w domu ? bluzka + spódniczka. Odpowiedz Link Zgłoś
myslicielka123 Re: W co się ubrać POMOCY!!! 11.05.10, 20:28 załóż jakąś bluzkę z kołnierzykiem np. niebieską, i białą spódnicę Odpowiedz Link Zgłoś