indywidualistka 08.05.10, 16:31 Co, według Was, oznacza pojęcie trendsetterka? Uważacie się za trendsetterki? A może uważacie za trendsetterkę kogoś, kogo znacie? Dlaczego? Jeżeli było - kosz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pauluu Re: ja jestem :P 10.05.10, 23:30 Jestem Trendsetterką Maybeline New York Co jakiś czas dostaję od nich emaile z nowościami i czasem przysyłają mi próbki ) Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Tendsetterka 01.06.10, 15:18 nie jestem modnisią podążającą za każdą nowością, więc odpowiedzieć brzmi . niee. Odpowiedz Link Zgłoś
aileen trendsetterka. 08.05.10, 17:07 trendsetterka? osoba podążająca za modowymi trendami. Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: Tendsetterka 08.05.10, 17:10 Nie jestem nią, ani nie znam nikogo takiego. A trendsetterka wyznacza trendy. Po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
unborn_ Re: Tendsetterka 08.05.10, 18:41 trendstterka wyznacza nowe trendy w swoim otoczeniu. ja raczej się za nią nie uważa, i nikogo takiego nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
selena_disney Re: Tendsetterka 08.05.10, 20:12 BYŁO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SAMA ZAŁOŻYŁAM WCZEŚNIEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ALE NIE KASUJĘ BO JESTEM MIŁA Odpowiedz Link Zgłoś
nati97 Re: Tendsetterka 08.05.10, 20:41 Nie jestem. To pojęcie wg mnie dotyczy modelek, projektantów itp... Odpowiedz Link Zgłoś
black_lena Re: Tendsetterka 08.05.10, 20:43 Moim zdaniem to laska , która kupuje jakieś durne gazety i ogląda co jest modne w danym sezonie. Nie nie jestem taką laską. Ubieram się w to co lubię i co jest wygodne! Odpowiedz Link Zgłoś
lena_ Re: Tendsetterka... 08.05.10, 21:49 ...to osoba, która dysponuje dużą wiedzą na temat nowych trendów i je wyznacza.chyba łatwo się tego domyślić z nazwy, hm? ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: nie znam się.. 10.05.10, 18:23 osoba, która nie ubiera się w to, co modne, a wyznacza nowe trendy. Odpowiedz Link Zgłoś
krejzolka96 Re: Tendsetterka 10.05.10, 19:42 myślę,że ja nią jestem... no bo...kupiłam sobie skórzaną kurtkę...za pare dni prawie cała szkoła je nosi... tak samo z bransoletkami,apaszkami,pacyfkami,bluzami,białymi kozakami... wkurza mnie to strasznie!!! nie mają własnego stylu to zgapiają.... a i jeszcze pisanie po rękach.... Odpowiedz Link Zgłoś
ciastek11227 Re: Tendsetterka 10.05.10, 20:23 Wydaje mi się że to osoba zajmująca się modą. Oczywiście znająca się na trendach. Kto nie jest pewien to zapraszam na Google Odpowiedz Link Zgłoś
caterina97 Re: Tendsetterka 10.05.10, 20:25 nie wiem... coś mi się to kojarzy z osobą , która wyznacza trendy ; D Odpowiedz Link Zgłoś
everythingends Re: Tendsetterka 10.05.10, 22:36 czy ja wiem. nie mówie. czasami sobie kupię jakąś modną rzecz. ale raczej tendsetterką nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
joanka Re: Tendsetterka 10.05.10, 23:41 żywa reklama right? Osoba, która ma lansować produkty danej marki i dostaje zza to kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
yuitza Re: Tendsetterka 11.05.10, 08:44 wyznaczniki mody. nie, to projektanci i gwiazdy nimi są. nikogo nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
answer Klik tu:) 01.06.10, 10:36 Trendsetterka to osoba ślepo podążająca z trendami. Czasem ślepo, a czasem wpasowuje się tylko w te które pasują do jej stylu. Ja nie uważam się za trendsetterkę , no chyba że za tą lżejszą wersję Za to znam parę trendsetterek pierwszego ' gatunku ' : koleżanka z mojej klasy, moja starsza KUZYNKA i koleżanka mojej siostry ciotecznej. Niestety podążanie za trendami łączy sie u tych osób z objawami zakupocholizmu... Odpowiedz Link Zgłoś
justaga Re: Tendsetterka 01.06.10, 10:45 ja znam taką jedną . ; ] no i ja czasami w mojej grupie wyznaczam trendy . xd Odpowiedz Link Zgłoś
icarly_ Re: Tendsetterka 01.06.10, 15:51 Ja jestem tendsetterka tendsetterka to taki ktos kto ma swój wlasny styl i jest bardzo przez to modny ja tak uwazam jestem jedyna taka w szkole Odpowiedz Link Zgłoś