momo. Re: Jesteście dobre z anglika? 24.05.10, 15:36 Anglik jest prościutki. Chodziłam do niedawna na dodatkowe zajęcia, ale teraz rodzice chcą mnie na jakiś dodatkowy język zapisać no i pewnie nie będę już chodzić. Ten pozalekcyjny czasem sprawiał mi problemy, ale bez przesady. Szkolny? "Noł problem" Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Jesteście dobre z anglika? 24.05.10, 20:56 ja ma z anglika 4/5 na koniec i się bardzo cieszę Odpowiedz Link Zgłoś
caterina97 Re: Jesteście dobre z anglika? 24.05.10, 21:00 chodzę na dodatkowy , i na początku dodatkowych zajęć miałam temat , który będę robić dopiero na koniec książki na szkolnym . ! dla mnie angielski jest banalny . i na serio nie wiem jak można mieć 3 z angielskiego a tymbardziej mniej ! : xx Odpowiedz Link Zgłoś
butterfly_97 Re: Jesteście dobre z anglika? 28.05.10, 21:43 ja normalnie mam w szkole niemiecki, ale na angielski chodze prywatnie. angielski jest dla mnie strasznie prosty i jestem z niego dobra(szpan, co nie?) Odpowiedz Link Zgłoś
justynamatula Re: Jesteście dobre z anglika? 28.05.10, 21:46 Anglik jest prościutki ja chodzę na lekcję Odpowiedz Link Zgłoś
lamma Re: Jesteście dobre z anglika? 28.05.10, 21:51 nie chodzę na dodatkowy bo nie mam po co. ale nauczycielka jest jak zyleta, mimo wszystko jestem dobra ;d Odpowiedz Link Zgłoś
dark_candy_ Jesteście dobre z anglika? 28.05.10, 21:54 z angielskiego nie jestem geniuszem, ale jakoś daje sobie radę. nie chodzę na dodatkowe, bo raczej ich nie potrzebuję. zresztą gd czegoś nie rozumiem mogę liczyć na kumpele, które zawsze mi wszystko wytłumaczą czy poprawią błędy... Odpowiedz Link Zgłoś
werka197 Re: Jesteście dobre z anglika? 28.05.10, 21:57 nie lubie ang. i nie jest taki latwy moze dla ciebie .. Odpowiedz Link Zgłoś
rozalka_xd My approach to this matter :) 28.05.10, 21:58 Yes, I think I am very good xD I lived there 13 years I think that language is a beautiful English as both Polish:] I fortunately I do not need any additional lessons. Rozalka. Odpowiedz Link Zgłoś
chomikuj123 Re: My approach to this matter :) 28.05.10, 22:04 sory bejb, ale ty nie umiesz angielskiego. nie szpanuj, bo zrobiłaś masę błędów. więc pędź szybciutko na lekcje a potem nam tu pisz. Odpowiedz Link Zgłoś
lovejustin__ Re: Jesteście dobre z anglika? 28.05.10, 22:06 Angielski jest prosty. Odpowiedz Link Zgłoś
paaali Re: Jesteście dobre z anglika? 28.05.10, 22:09 Nie chodze na dodatkowy . ; )) A szkolny . . ProŚcizna . . Same 6 sie sypia . . xd Odpowiedz Link Zgłoś
upsssx3 Re: Jesteście dobre z anglika? 28.05.10, 22:24 Można powiedzieć że Ang. to mój drugi język ojczysty ; o Mieszkam w Anglii i sama musiała się wszystkiego uczyć bo w sql nauczyciele nas totalnie olewali ;/ niczego się nie nauczyłam;/ no ale 2 lata w Ang. i mam lepsze oceny niż niektórzy Anglicy w klasie xd Odpowiedz Link Zgłoś
ewafarna Re: Jesteście dobre z anglika? 29.05.10, 12:44 Ja chodziłam na dodatkowe zajęcia z angielskiego . Na tamto zakończenie roku miałam 6 . W tym raczej też ,ale na 100% nie wiem ,bo moja nauczycielka wyraża pewne opory .; / Odpowiedz Link Zgłoś
mickey66 Re: Jesteście dobre z anglika? 03.06.10, 12:16 nawet tak. chodziłam na dodatkowe lekcje. Odpowiedz Link Zgłoś
dochuu. Re: Jesteście dobre z anglika? 31.05.10, 19:15 10 godzin angielskiego i 3 rosyjskiego w tygodniu robią swoje.Może nie jestem orłem ale i tak przykładowy test z angola na koniec gim. to prościzna.Nie mówiąc o ogólnym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
agatnik Re: Jesteście dobre z anglika? 31.05.10, 20:42 Z angielskiego jestem najlepsza w klasie, co roku dostaję 6, ale i tak chodzę na dodatkowy, bo są tam fajni ludzie, którzy nie chodzą ze mną do szkoły, więc tak mogę ich better poznać Odpowiedz Link Zgłoś
kama.xd Re: Jesteście dobre z anglika? 31.05.10, 20:54 Jak na swój wiek to tak . : > Odpowiedz Link Zgłoś
pinkax3 Re: Jesteście dobre z anglika? 02.06.10, 13:02 Chdze bo MAMA mi kaze . xdd Ale na koniec 6 . sprawdziany tez 6 . xdd Odpowiedz Link Zgłoś
seluniek Re: Jesteście dobre z anglika? 02.06.10, 13:09 Ang jest nawet spoko. Mam 5 wystarcza mi tylko ten w szkole . Odpowiedz Link Zgłoś
karinamarina Re: Jesteście dobre z anglika? 02.06.10, 13:25 Moim zdaniem angielski jest dość łatwy i szybko się go można nauczyć ale żeby się go dobrze nauczyć trzeba mieć też dobrych nauczycieli a u nas w szkole takich nie posiadamy.Bardzo chcę się nauczyć angielskiego ale nie mam jak , chciałabym również chodzić na korepetycje z tego przedmiotu ale moich rodziców nie stać na taką inwestycję. Odpowiedz Link Zgłoś
nikawika Re: Jesteście dobre z anglika? 02.06.10, 13:21 ostatnio mam same 5 i 4 z anglik . jest dość prosty . ;P Odpowiedz Link Zgłoś
madziusiaaaa Re: Jesteście dobre z anglika? 02.06.10, 13:21 Angielski jest łatwy!! Mam w szkole i chodze jeszcze na dodatkowy Odpowiedz Link Zgłoś
jonas_lover Nom... 02.06.10, 13:32 Tak, mam 6 i w ogóle zapamiętuję wszystko szybko. Nie chodzę na dodatkowy chociaż chciałam, ale moja mam powiedziała, że nie muszę, będę się tam tylko nudzić i zmarnuję kasę, którą mogłabym wydać na coś innego. Angielskiego głównie uczę się z piosenek, z lekcji. Jakoś tak zupełnie bezwiednie; po prostu samo mi to wchodzi do głowy. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
pattrysia Re: Jesteście dobre z anglika? 02.06.10, 13:34 no jasne że tak a tym roku mi wychodzi 6 !! Odpowiedz Link Zgłoś