delicious ........x3 02.06.10, 13:36 Bardzo lubię. Nie mam najmniejszych problemów z angielskim. Nie chodzę na dodatkowe, bo mam je w domu;p Mama jest amerykanką, więc znam dużo zwrotów i przysłów. W szkole mam też hiszpański - też dość łatwy i nawet podobny. Za to nie cierpię niemieckiego... Odpowiedz Link Zgłoś
hannah20 No ba...xD 02.06.10, 13:39 Dostanie się do etapu wojewódzkiego to chyba nie nic ... 6 na koniec , konkurs gminny, edi-edu 1 miejsce... chyba nie jest tak źle Odpowiedz Link Zgłoś
marzatka 6 ; D 02.06.10, 13:41 Chodzę na dodatkowe, ale nie takie, co nie uczy, ale wystrzeliwuje mnie do przodu. Zajmuję miejsca w konkursach i mam 6 z tego przedmiotu ; p. Odpowiedz Link Zgłoś
iikkaa932 Re: Jesteście dobre z anglika? 02.06.10, 13:42 Jestem dobra i nie mam żadnych problemów itd. Poszłam na kurs żeby się troche poduczyć ale teraz żałuje bo umiem wszystko to co jest i pieniądze poszły w błoto. :- / Odpowiedz Link Zgłoś
sweety_girl Re: Jesteście dobre z anglika? 02.06.10, 13:46 Tak,mam pięć na koniec roku.Zęby nie było że się chwale Odpowiedz Link Zgłoś
matsuri Re: Jesteście dobre z anglika? 02.06.10, 14:01 Tak. Od tego roku chodzę na kurs językowy, co bardzo pomaga. Wyraźnie czuję, że idzie mi coraz lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
jula__ Niee ;/ 3. 03.06.10, 12:05 Mam 3 bo ściagam jetem strasznie tempa z anglika. Odpowiedz Link Zgłoś
suoik Re: Jesteście dobre z anglika? 03.06.10, 12:08 nigdy nie miałam problemów z angielskim, uwielbiam ten przedmiot. Odpowiedz Link Zgłoś
tenshi Re: nooom 03.06.10, 12:12 lubię angol, bo jest przydatny w życiu codziennym i łatwo mi się go uczyć na razie nie chodzę na dodatkowy, ale w 3 gim będę i jeszcze mamy fajniutką nauczycielkę Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 Re: też mieszkam w anglii. : d 03.06.10, 12:23 niby mam tą piątkę, ale z komunikowaniem się już jest słabo. nie chodzę na dodatkowy ang, a poziom u mnie jest niski. więc c: Odpowiedz Link Zgłoś
yxzw_ Re: Jesteście dobre z anglika? 03.06.10, 12:21 Chodze na dodatkowe, ale też jak ty, nie muszę się go wgl uczyć . xD English is easy . Odpowiedz Link Zgłoś
coco_modnisia_ Jacie ale ci zazdroszczę!!!!!! 03.06.10, 12:30 Ja to ok, mogę coś powiedzieć po ang, ale ja żeby mieć chociaż 4 z klasówki to muszę kuć cały dzień....fajnie masz Odpowiedz Link Zgłoś
aszken Nie, nie chodzę na dodatkowy,a mam 6. 03.06.10, 12:31 Angielski jest łatwy. Ja mam angielski od 6 lat także wydaje mi się on prosty. Wiele słówek się powtarza w następnych działach i dużo oznacza to samo. Z angielskiego poroponowaną ocenę na koniec roku mam 6, jednak jest ona na tzw. `zachetę`. no cóż, ja się o 6 nie prosiłam, ale mam bardzo miłą panią, która docenia moje wszelkie prace dodatkowe i zaangażowanie na lekcji.. Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek.. Re: Jesteście dobre z anglika? 03.06.10, 12:38 nie chodzę, ale dla mnie jest strasznie prościutki... jak na razie zobaczymy co bd w gim ale ogólnie to na sprawdziany się nie uczę, a mam 5 Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_14 Re: Jesteście dobre z anglika? 03.06.10, 12:46 Ja tak ale jak jest gramatyka to nie... Odpowiedz Link Zgłoś
madziaraa Re: Jesteście dobre z anglika? 03.06.10, 12:53 noo ; ] mam 6 : d i nie chodze na dodatkowyy . Odpowiedz Link Zgłoś
satini Re: Jesteście dobre z anglika? 03.06.10, 12:57 Angielski to jedyny przedmiot z którego mam szansę na 6 na koniec roku, więc myślę, że nie jest źle. Wprawdzie w naszej szkole jest niski poziom, ale to, co omawiamy na lekcji zazwyczaj już doskonale znam. Często rozmawiam z osobami zza granicy przez chociażby DeviantART czy Omegle, za rok jadę do USA, więc "coś tam" na pewno umiem. Odpowiedz Link Zgłoś
oliwia003 ;p 03.06.10, 12:58 angol jst zaje.isty! uwielbiam go i jestem najlepsza z klasy;p Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: Jesteście dobre z anglika? 03.06.10, 13:12 Jasne Anglik jest prosty Odpowiedz Link Zgłoś
ann.xxx Re: Jesteście dobre z anglika? 03.06.10, 18:57 kocham angielski <33 chodze na dodatkowe lekcje bo ze szkoly prawie nic nie wyciagam bo taka nauczycielka . ale wgl nie mam problemu z zapamietywaniem angielskiego Odpowiedz Link Zgłoś
xxxnikusxxx Re: Jesteście dobre z anglika? 04.06.10, 12:57 nie chodzę na dodatkowy, ale mam 5 ;D Odpowiedz Link Zgłoś