Dodaj do ulubionych

Nasi tatusiowie .

• kammi Re: Nasi tatusiowie . 09.05.10, 18:16
      Fajny i już. Co tu dużo gadać. Sport lubi, jak chyba każdy facet, ma o wiele większe
      poczucie humoru niż ja, razem z mamą zresztą mają, moja muzyka mu nie przeszkadza,
      a jego mi, wszędzie mnie wozi <3, co jeszcze... no nic. Super jest. Tylko klótnie z nim nie
      są zbyt przyjemne. ;d
    • mejbelajn. Re: Nasi tatusiowie . 09.05.10, 18:18
      Mam identyczny charakter jak mój tata. Jesteśmy identycznie uparci, mamy identycznie głupie pomysły i słuchamy identycznej muzyki. Czasem się z nim kłócę oczywiście, czasem mnie irytuje, ale łatwiej mi załatwiać sprawy z nim niż z mamą, która zawsze szuka dziury w całym i przesadnie się o mnie martwi. Tatko zawsze pomoże i stanie po mojej stronie ;d.
    • kara1512 Re: Nasi tatusiowie . 09.05.10, 18:20
      mój tata jest za granicą i nie przyjeżdża za często czasami na weekend a na
      dłużej to przyjedzie za miesiąc więc za bardzo trudno mi powiedzieć ale uwiebia
      piwo i mecze lecz zbytnio nie ma na to czasu .; d
    • aliciajonas Re: Nasi tatusiowie . 09.05.10, 18:21
      Mój codzinnie wieczorkiem piwko przed telewizorkiem, meczyk, laptop i takie tam, ma
      fioła na punkcie motorów, sam niedawno sobie kupił i na nim jeździ (kryzys wieku
      średniego), a poza tym to uwielbia oglądać bajki z moją 6-letnią siostrą, bawić się z nią i
      grać w gry na kompie i w fonie, aktualnie studiuje w Katowicach mechatronikę, a z zawodu
      jest elektro-energetykiem i informatykiem xD Ogólnie mówiąc mój tata jest boski ;D
    • klaudencja mój ojciec... 09.05.10, 18:23
      uparty, egoista i materialista. Interesuję się mną tylko wtedy gdy chodzi o
      pieniądze. Nie rozmawia ze mną, ma mnie głęboko. Gdy zmarła jego mama w ogóle
      nie wyrażał swojego smutku. Gdybym bła moim młodszym bratem napisałabym, że nic
      do niego nie mam, ale ja jestem mną a według mojego ojca jestem okropna, zależy
      mi tylko na pieniądzach, nic nie chce mi się robić nawet uczyć... Nie mówi mi
      się o tym łatwo, ale cóż życie jest brutalne, ludzie są brutalni... Nie pamiętam
      rzeczy za które jestem wdzięczna ojcu. Chyba nie ma takich.

Dla niektórych taki wątek to może coś fajnego bo można się pochwalić jaki super
      jest wasz tata. Niestety niektóre osoby tak nie mają... I szczerze mówiąc
      zazdroszczę osobą, które mają wyluzowanego tatę z którym można pogadać...
      Chciałabym miec chociaż starszego brata, ale jego też nie mam... Tak więc muszę
      jakoś żyć i osiągnąć to o czym marzę bez względu na wszystko.
    • andz_98 Ja nie mam ojca 09.05.10, 18:25
      Jak miałam 7 miesięcy to umarł... i koniec historyjki o moim tatusiu
      • fallen_angelxx cham i tyle ...;/ 09.05.10, 21:29
      • hoffath Re: Ja nie mam ojca 29.09.10, 20:43
        Ja też nie... crying tzn. on żyje, ale jak miałam 6 lat moi rodzice sie rozwiedli. Mam z nim kontakt.
        Od czasu do czasu sie odezwie, ale go nienawidzę... bo przez niego nie fajnie było w domu. ;/
    • wika123 tata 09.05.10, 18:29
      Prace i odpoczynek dałabym w proporcji 70%-30%.
      Lubi boks. Jest straaasznie żartobliwy ;D. Nie pije alkoholu, nie pali
      Jest git

A, i zawsze mnie zabiera tam gdzie chcę, namawiam go na pizze, zakupy(odzieżowe) i takie
      tam xdd
      • mickey66 Re: tata 09.05.10, 18:33
        mój np nienawidzi sportu...'
        na wszystko mi pozwalasmile
    • tiin55 Re: Nasi tatusiowie . 09.05.10, 18:30
      Mój ociec hmm ... jest taką mieszanką xdd
      Piwo to nawet lubi (ale nie przesadza), ale nie ogląda meczy !
      Nienawidzi piłki nożnej , siatki czy kosza , sama nie wiem czemu ...
      Motoryzacją się nawet interesuje, ale jednak najbardziej to lubi jeździectwo smile
      Uwielbiam z moim tatą w weekendy całe dnie spędzać w stajni big_grinbig_grin
      Mój tato jest superrrr. !
      Zawsze gdy mama ma coś do mnie to on mnie broni , ale on też uwielbia się ze mną
      kłucić i się ze mną droczyć .... sciana
    • diamentowa_ mój tatuś .. ; ** 09.05.10, 18:34
      Uwielbia oglądać i jeździć na mecze oraz F1. Imprezowicz, lubi sobie czasami
      pobalować nawet bez wyraźnej okazji. Praktycznie jak każdy facet lubi mieć
      chwilami alkohol pod ręką. Połowa jego życia to praca. Prowadzi kilka firm (i ma
      też parę w planach), sklepów oraz autokomisów. Nieźle zarabia, przez co kupuje
      mi dosłownie (9 razy się zdarzyło, żeby nie) wszystko, co zechce. Pozwala mi na
      wszystko. Organizuje najlepsze wyjazdy, wakacje itd. Szkoda tylko, że niechętnie
      jeździ na koncerty ale na Gagę ma ze mną pojechać mimo, że mamy do Sopotu jakieś
      700km! Bez dyskusji! <lol> Świetnie potrafi wymigać się z każdego problemu
      (przykład? nie musi teraz płacić 9mln za firmę big_grin). Kocham mojego tatusia i
      będę kochać choćby nie wiem co się stało.. <33
    • xblackxx Re: Nasi tatusiowie . 09.05.10, 18:36
      oj moj tata nie pije piwa a jak spada przed tv na mecz to musi być swieto
      interesuje sie motorami i samochodami big_grin
    • nusska Re: Nasi tatusiowie . 09.05.10, 18:41
      fan motoryzacji ;D
      nienawidzi zakupów XD
      pomaga w domu smile

• slyszaca_cisze oryginal 09.05.10, 18:42
      mój tata jest ciekawy. pytania mu zadawane muszą być przemyślane, bo na głupie
      odpowiada dość niegrzecznie, ale nie żeby robił jakąś awanturę czy coś smile
      na moje pytania zaczynające się od:' Tatusiu, masz może 200 zł, bo trzeba mi
      na wycieczkę?'
      odpowiada zawsze: 'Nie', po kilku przypomnieniach mówi, że: 'Nie mam drobnych'
      , w końcu wyciąga portfel i wypłaca gotówkę.
      jest inteligentny. nie chodzi o to, że był jakimś wybitnym uczniem, z tego co
      wiem, nie ma matury, ale jest inteligentny życiowo, wie, co trzeba kupić, w co
      dołożyć, a co wyrzucić.
      jest kierowcą. nie tirów, ani taxi, tylko wozi szefową na spotkania, odbiera
      pocztę. ma też swój zakład stolarski, przez co jest dokładny, ładnie rysuje i
      szkicuje. odziedziczyłam po nim to, że lubię szkicować i projektować np. meble.

uwielbiam siedzieć z nim na allegro i oglądać np. samochody i zaciekle
      komentować ich wyposażenie.

ma swój motor: hondę transalp. miał mnie wziąć na zlot, ale wryła się moja
      siostra.

ogólnie mój tata jest chamem, znaczy trudno się z nim dogadać, jednak ja go
      kocham, bo wie, co zrobić, umie doradzić.

dla niego piwo jest ok, wino czy coś, ale powiedział mi, że jakby mnie
      zobaczył kiedyś z papierosem, to do domu mogę nie wracać, a jak go przerosnę
      to mnie sam z niego wyrzuci. oczywiście to drugie to tylko czcza gadanina.
      no i jest przystojny smile i jeszcze nie przekroczył 40, smile

o! i zna się na modzie, mamy podobne gusty, co często pogrąża mamę, która
      czasem wybiera 'wieśniackie' ciuchy. bez obrazy, ja sama mieszkam na wsi smile
      • slyszaca_cisze Re: oryginal 09.05.10, 18:45
        no i lubi brzmienie Nightwish'a jak ja smile
    • mileyyka Re: Nasi tatusiowie . 09.05.10, 18:43
      Ha. no mój to zdecydowanie artysta. malarz. złota rączka.
      uwielbia mecze itp. najlepsze to że nie miesza się do moich spraw. no może nie
      zupełnie. ale i tak go kochaM. big_grin
    • marszalinka Re: Nasi tatusiowie . 09.05.10, 18:46
      Lubi piwko, sport a przede wszystkim przygody i gory smile
    • madalena Re: Nasi tatusiowie . 09.05.10, 18:47
      ja mam najlepszego tatę pod słońcem, ogólnie to interesuje się wszystkim po
      trochu, motoryzacją, sportem itp. ślicznie rysuję , jest to taki złota raczka,
      który pomaga wszystkim dookoła. smile lubię z nim robić zakupy, gdyż nie patrzy na
      ceny tylko kupuje to co ja chce i tyle smile
    • vanella Re: Nasi tatusiowie . 09.05.10, 18:48
      Ja mam takiego tatę kumpla. Uwielbia żartować, napić się piwka i obejrzeć
      mecz(choć nie nałogowo). Jest też dżentelmenem, chociaż daleko mu do typu
      romantyka. Poza tym zazwyczaj nie przepada za chodzeniem po sklepach(istnieją
      wyjątki), ale dzielnie znosi to w towarzystwie moim i mamy, nosi za nas torby i
      daje pieniądze na różne zachcianki. Ogólnie jest kochany i można z nim
      porozmawiać. Na swoich rodziców nie potrafię narzekać wink
    • softy_girl . 09.05.10, 18:49
      Sportowiec... cóż więc moim zadaniem jest być wysportowaną, raczej nie wtrąca
      się do mojego życia no chyba że jest jakis powód lub dzieję mi się krzywda,
      trenuje piłkę nożną i jest wiecznie zajęty. jednak wiem że mnie kocha <3
      • stokroteczka11 Re: . 09.05.10, 18:54
        jest sołtysem wsi, w której mieszkam, więc ciągle gdzieś jedzie i wertuje
        papiery. ma czterdzieści lat, a lubi ubrać się młodzieżowo. XD
        złota rączka, to on robi wszelkie remonty w domu. jest jednocześnie stolarzem,
        malarzem, hydraulikiem. na (prawie) wszystko mi pozwala. ogólnie jest kochany. <3
    • annie__ mój nie żyje . . . 09.05.10, 18:51
      the end
      • fleeea Re: mój nie żyje . . . 09.05.10, 23:57
        witaj w klubie.
    • fryzura_mamy Re: Nasi tatusiowie . 09.05.10, 18:51
      Ehh no to mas fajnego tate mój :
      Oczywiście telewizje, lubi sobie poimprezować ,nienawidzi sklepów, jest inspektorem (zajmuje
      sie papierami różnymi ) ładnie rysuje,nie lubi pracować -woli leżeć na kanapie z laptopem i
      oglądać telewizje,lubi matematyke i psy, nie zbyt umie się ubierać,musi być idealny porządek
      nie nawidzi bałaganu , ma fioła na punkcie pryszczów i różnych syfków zzawsze musi je
      wycisnąć (kiedyś w pracy wyciskał coś koledze z czoła xpp) bardzo dobrze jeździ -kiedyś miał
      szkołe nauki jazdy,pali papierosy
    • kiwi Re: Nasi tatusiowie . 09.05.10, 18:57
      obecnie ma złamaną nogę, więc jest trochę niemiły w stosunku do mieszkańców
      domu. Poza tym mamy podobny gust muzyczny, co mnie bardzo cieszy. Interesuje się
      mniej więcej tym co ja, pomaga mi jak coś się spieprzy w komputerze, w telefonie
      i innych takich urządzeniach. Czasem pomoże mi w chemii, jeździ ze mną w lato na
      rowerze (ale na takie dłuższe przejażdżki), chodzimy do Media Markt. Nie za
      bardzo interesuje go co u mnie w szkole się dzieje.

Poza tym myślę, że mój tata jest `spoko` ;333
      • blocked_ mój tataa. :* 09.05.10, 19:04
        mój tata jest fajny. lubi oglądać siatkę i ręczną i przy tym pokazuje wielkie
        emocje. ;d na przykład:

,, - dajesz go tam! jak grasz, idioto?!"

no i ten. dobra, nie wiem, co pisać. XDD ma zarąbiste teksty. no i
        podejrzewam, że żadna z was nie ma takiego supertaty, jak ja. serio ;]
        • mazurkowa66 I <3 my fader.! ;* 16.07.10, 11:28
          Mój łojczulek jest orydżynalny xDD
          Pali , bo go wciągnęło xD
          Ale i tak wymiata.=D
          Pracuje ciężko, więc mu się należy odpoczynek ;d
          Ale jak co, to pogra ze mną w coś, albo pogada.
          Albo czasem mnie wku... xDD
          I nie jest alkoholikiem.xD
          I kocha piłkę nożną.

Ale u mnie w rodzinie nie ma raczej tak, że mamy nie lubię ta tatę tak.
          Ja kocham rodziców tak samo, bo obydwoje wymiatają ;D big_grin

• zigii Re: Nasi tatusiowie . 09.05.10, 19:01
      hm, nie wiem.
      mój tata nie jest takim idealnym tatusiem jak wsi, noale. ostatnio umarłam, jak powiedział, że mnie 'zarazi bakcylem', lol, i też będę jeździła na motorze. mój ojczulko nie jest typowym luzakiem, ale da się z nim od czasu do czasu pogadać. i nie, że mi pozwala na wszystko, ale jest w miarę ok, nie licząc małych szczegułów. w sumie, to czasem się go wstydzę.
      lubi motorki i autka, a ostatnio nazwałam go przerośniętym bachorem.

ogółem: jest dobrze, ale mogło być lepiej. :3
    • angel1117 Re: Nasi tatusiowie . 09.05.10, 19:02
      hmm...mój tata b. lubi różne nowinki ze świata elektroniki jeżeli o to chodzi to
      wiem że mi zawsze pomoże i przy zadaniach z techniki tylko powiem mu co trzeba
      zrobić to on siada i mi pomaga to znaczy on robi np jakieś przewody i wgl. a ja
      patrze bo jest z zawodu elektrykiem albo jeżeli jak mi brakuje do czegoś troche
      kasy to wie ze moge na niego liczyć i wgl. pomaga mi na cos ubłagać mamę np. na
      nowy telefon czasem w doborze butów itp. a nawet kiedyś znalazł mi taką śliczną
      spódniczkę ale mojej mamie nie potrafi nic doradzić...ale i tak jest super wiem
      że niektóre dziewczyny mogły by o takim tacie sobie tylko pomarzyć ..smile
      • carolin Re: Nasi tatusiowie . 09.05.10, 19:13
        lubi piwo,tv. ulubiony sport? przede wszystkim boks,ale lubi także piłkę
        nożną.nie narzeka na inne sporty. jest wyrozumiały. kochany i wgl. nie
        zamieniłabym go na żadnego innego. nawet najlepszego na świecie chociaż wszyscy
        sądzą,że to ich ojcowie są najlepsi. i pozytywnie no bo są. a co do mojego taty
        kocham go bardzo i to bardzo. kiedy tylko coś potrzebuję od razu tato jest
        gotowy do kupienia czy do pomocy mi. lubi droczyć się z naszym psem ;d uwielbiam
        widok jak się 'kumplują',najlepiej. i jeśli leci film z seagalem to musi go
        obejrzeć totalny miłośnik takich filmów. żartować z mamy to tylko z nim. jest
        boski.
    • kinia163 Re: Nasi tatusiowie . 09.05.10, 19:11
      Mój tata lubi się ze mną przegadywać to napewno.Lubi oglądać ze mną mecze itp. nawet
      ze mną oglądał Hannah Montana i Czarodziej z Weverly Places...Jest fajny ale to mama
      jest moją nalepszą przyjaciółką,bo tata woli się ze mną wygłupiać.Pozwala mi na wszystko i
      jak cos chce to nie ide do mamy tylko do taty, a tatuś prosi mamę... Jest kochany ale
      czasami się pokłócimy, ale później jest spoko... Tata jak ze mną tak i z moją starszą siostrą
      lubi się droczy.Czasami nas to wkurza ale do wytrzymania... A jak jest z wujkiem to już
      katastrofa... Cały czas coś dogadują(oczywiście śmiesznego i nie obraźliwego) Cały czas mi
      mówią żebym w końcu przyprowadziła do nich chłopaka którego nie posiadam... Ale
      wytrzymuję....A pozatym to Taki tatusiek to skarb
    • justinbieber123 Re: Nasi tatusiowie . 09.05.10, 19:23
      mój tato lubi pimosmileno i skoki tak jak ja!!
    • anielica54 MÓJ JEST SPOKO... 09.05.10, 19:27
      Lubi piwo, mecze... Jak każdy (no prawie) facet.
      Ale poza tym;

Zakupy są dla niego po prostu neutralne. Chodzi za mną i mamą doradza jeśli
      się go zapyta.

Lubi się ze mną przekomarzać co do historii (jeden z moich ulubionych
      przedmiotów). Potrafimy półgodziny rozmawiać tak, że moja mama zwyczajnie ma
      dość i wychodzi. tata zna wiele ciekawostek więc często znałam fakty o których
      się nie uczyliśmy.

Lubi oglądać Czterech Pancernych nieważne, że po raz tysięczny.A jeśli ja
      czegś z tego nie rozumiem zawsze wszystko mi tłumaczy z anielską cierpliwością.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka