twilight 16.05.10, 16:56 Więc... Słyszałam że ma być czwarta część Darów Anioła - Miasto Upadłych Aniołów. Ale co porabia Claree? W sensie, czy zaczęła coś nowego? Macie jakieś newsy? ;D ;> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
10laleczka10 Re: Cassandra Clare. 16.05.10, 16:58 widzieliscie wtope bibera ? tiny-url.pl/wtopa_justin_biber buhhahaha .. Odpowiedz Link Zgłoś
twilight !!!!!!! 16.05.10, 17:04 Jezu... Spie**alaj!! Nikogo nie obchodzą "Wtopy Justina B hahahha" !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nikki... :D 16.05.10, 17:09 To są tylko przypuszczenia moje i mojej koleżanki że w 4 części może powrócić Jonathan(Sebastian) No wiesz jego ciało zniknęło i mówili że prąd je porwał ale Jace w to nie wierzył xD tak mi się zdaje że będzie powrót Jonathana i może uwoli jeszcze raz te demony nie wiem xD Odpowiedz Link Zgłoś
twilight Re: :D 16.05.10, 17:20 hihi. Kto wie W tej książce wszystko jest możliwee. Ja słyszałam że książka prawie w całości ma być poświęcona Simonowi... Troche słabo, bo mnie denerwował. =/ Odpowiedz Link Zgłoś
nikki... Re: :D 16.05.10, 17:29 Ja Simona lubię tylko no nie wiem...on jest taki..nudny? Pewnie będzie z Maią Nie wiem Naj bardziej lubię Magnusa i te jego teksty haha on jest boski Mam nadzieję że będzie w 4 części Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: Cassandra Clare. 16.05.10, 17:20 Naprawdę? Nie słyszałam o tym. Jeśli naprawdę ma być czwórka, to ciekawa jestem, o czym będzie. Mam nadzieję, że nie wyjdzie taka na siłę, jak twilight. Odpowiedz Link Zgłoś
demily33 Re: Cassandra Clare. 17.05.10, 22:38 ma być czwarta część i super nie mogę się doczekać wiecie coś może czy będą kręcić film ??? -oby Odpowiedz Link Zgłoś
alicesz Re: Cassandra Clare. 18.05.10, 17:58 Też słyszałam o czwartej części;] Ponoć może się pojawić w marcu za rok. demily33 a ja mam nadzieję, że filmu nie będzie... Odpowiedz Link Zgłoś