Dodaj do ulubionych

'Miasto Kości'

03.08.11, 12:09
Tak jak już dobrze wiecie, ma powstać film pt. 'Miasto Kości' (--> seria 'Dary Anioła', Cassandra Clare).
W tymże filmie Clary ma zagrać Lily Collins, a Jace'a Jamie Campbell Bower.

Pytanie moje jest :
Zgadzacie się z decyzją castingowców smile ?

Ja mam tylko zastrzeżenia co do Jace'a. Uważam, że powinien go zagrać Alex Pettyfer wink

Co o tym sądzicie ?
Obserwuj wątek
    • jb.0la Re: 'Miasto Kości' 03.08.11, 12:24
      serio? ;o nie wiedziałam, że ma powstać film. Mam zarezerwowaną ksiązkę w bibliotece, bo gość nie oddał. Bvahahaha. xDD
    • vaniney Re: 'Miasto Kości' 03.08.11, 12:39
      oczywiste,że się NIE ZGADZAM ;/ jacyś debile wybrali głównych bohaterów.w mojej ekranizacji tej książki zagrałby alex pettyfer którego kocham i alexz johnson.

https://alexzjohnsonaj.blox.pl/resource/1094_alexz_johnson_002.jpg
      https://farm4.static.flickr.com/3440/3722598089_ecb92a84e9_o.jpg
    • cotton.caandyy. Re: 'Miasto Kości' 03.08.11, 12:57
      o kurde!shock to niemożliwe! Alex bardziej pasował na Jace'a! po prostu skóra zdjęta (jesli można tak powiedzieć) O.o shock no bo okej,niech Lily zagra Clary, no ale że nie wzięli Alexa na Jace'a to nie dobrze! szkodaa
      • bumblebee. Re: 'Miasto Kości' 03.08.11, 14:34
        Popieram całą sobą. Oglądając fanowskie filmiki o książce Alex przypomina mi całkowicie Jace'a. Kocham tą książkę, więc tak czy inaczej obejrzę, jednak obraz Jace'a w mojej głowie całkowicie różnić się będzie od rzeczywistego. Dziwne, bo niedawno czytałam, że Alex już na pewno ma tę rolę, jednak z tego co wiem to sam odmówił niedawno.
        A tu macie link do fanowskiego filmiku "City Of Bones" wink
        www.youtube.com/watch?v=N8WcRsajHfY
    • saily Re: 'Miasto Kości' 03.08.11, 21:21
      W sumie to nie wiem kto się bardziej sprawdzi, się zobaczy wink A serię kocham więc film chętnie obejrzę.
      • wampire13 Re: 'Miasto Kości' 19.08.11, 12:06
        Bardziej w Jasie widzę Alexa.......całkowice mi go przypomina ^^
    • psawyer Re: 'Miasto Kości' 24.08.11, 21:50
      osobiście nie zgadzam się z tą decyzją.. jednak nie można winić żadnej osoby prowadzącej castingi za to że zamiast Alex'a wybrali Jamie'ego... Alex zrezygonował z tej roli na rzecz innej.. dla jego fanek to chyba nawet pocieszające że ma zagrać striptizera(jak np. dla mnietongue_out).. co do wyboru Lily - też nie jestem przekonana.. zupełnie inaczej wyobrażałam sobie Clary.. jednak film z chęcią obejrze i bd błagała Boga o to żeby nie było powtórki ze zmierzchu..
    • vanilia0207 Re: 'Miasto Kości' 24.08.11, 22:58
      Alex Pettyfer, to mój wymarzony Jace, ale co poradzić, zniosę jakoś Jamiego, czy jak to tam sie pisze, chociaż do roli mi wgl nie pasuje. A do co Lily to taka pośrednia, wolałabym kogoś innego, ale mogła być gorsza. I żeby nie było powtórki Zmierzchu, bo tego nie zniosę..
    • motylekpopu Re: 'Miasto Kości' 25.08.11, 10:43
      także myślę,że alex byłby lepszy w tej roli;D
      czytałam książkę i świetnawink mam nadzieję,że film będzie fantasticocool

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka