kama.xd 17.05.10, 19:32 Drogie Kociaki! Wiem, że to dziwne pytanie, ale to tak z ciekawości ( od dzieciństwa ) ! Chodzi mi o to, czy np. masz taką zasadę, że dorabiasz lekcje zaraz po przyjściu ze szkoły, potem uczysz się i dopiero komputer czy po prostu : przychodzisz do domu siadasz przy kompie, potem obiad, potem znów komp, a na wieczór lekcje i nauka ? Czy wstajesz zawsze o tej samej godzinie i tak samo chodzisz spać ? | Ja osobiście staram się po przyjściu do domu najpierw odrobić lekcje, potem może na kompa różnie bywa. A z waami jak jest ? Ps. Proszę o nie pisaniu odpowiedzi " było ", a jeżeli tak to znajdź i mi udowodnij. Przepraszam, ale ja nie znalazłam. Kama Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
charlotte__ Re: Czy jesteś " poukładana " ? 17.05.10, 19:34 Różnie. Ale zwykle staram najpierw zrobić to co mam, a dopiero potem odpocząć. Odpowiedz Link Zgłoś
julcia284 Re: Czy jesteś " poukładana " ? 17.05.10, 19:39 nnnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
kinga1552 Re: Czy jesteś " poukładana " ? 18.08.10, 11:20 ja przychodzę do domu i siadam na komputer, potem dę spać, wstaję koło północy i robie zadanie i ide spowrotem spać Odpowiedz Link Zgłoś
miley_1 no..sama nie wiem ;p chyba tak ;p 18.08.10, 19:37 U mnie jest na przemian"raz po przyjsciu ze sql najpierw komputer pozniej lekcje nauka itd.. Albo najpierw lekcje,nauka i cos tam..Lub przyjscie ze szkoly odpoczynek lekcje odpoczynek nauka odpoczynek i komp ;p Odpowiedz Link Zgłoś
fanta.stic Re: Czy jesteś " poukładana " ? 18.08.10, 12:28 Ja wszyystko odkladam, co doprowadza moja mame do szalu Przyjdę ze szkoly, włącze telewizor, zjem obiad, znowu Tv, potem komputer, potem dwór <ale nie zawsze> i na koncu lekcje. Czesami odrabiam prace domowa kolo godz 21.00, 22.00. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_muminkowa Re: Czy jesteś " poukładana " ? 17.05.10, 19:36 poukładana zbytnio nie jestem . ale to nie jest też tak , że jestem tak bardzo niepoukładana :3 powiedzmy , że jestem trochę poukładana , a trochę nie . skomplikowane ? c: Odpowiedz Link Zgłoś
vhyf_ Re: Czy jesteś " poukładana " ? 17.05.10, 19:38 nie poukładana a roztrzepana. a szkoda. ale inna nie potrafie być. Odpowiedz Link Zgłoś
plastic_ Re: Czy jesteś " poukładana " ? 17.05.10, 19:39 u mnie kończy się na tym; na pewno będę tak robić za rok !. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Czy jesteś " poukładana " ? 17.05.10, 19:39 Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Tylko muszę byc zawsze punktualnie, w którymś miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 c ; 17.05.10, 19:43 wracam do domu, jem obiad, siadam na komputer, jadę do muzyka, wracam z muzyka, jem kolację, odrabiam lekcje, wchodzę na tv. xd Odpowiedz Link Zgłoś
vaniney Re: Czy jesteś " poukładana " ? 17.05.10, 19:56 niezbyt.często się spóźniam,punktualnie jestem tylko kiedy idę na zawody.po szkole robię to na co mam ochotę.komp,tv,dwór,spanie-wszystko w zależności od nastroju,nie mam żadnych planów i rozkładów godzin wolnych i zajętych.spać chodzę różnie.i to 2 w nocy i to 12,chociaż rzadziej.wstaję?o 12 w weekendy,w normalnie dni pół godziny przez szkołą.marnuję dużo czasu na bzdury.ogółem nie jestem wcale poukładana,można by rzec,że już prędzej w głowie mam poprzewracane,a nie poukładane C: Odpowiedz Link Zgłoś
crezyyy ja chyba, lub muszę się do tego przystosować .;> 17.05.10, 20:10 Ja mam raczej poukładane wszystko od dzieciństwa. ) znaczy się tak ; seryjnie mogę powiedzieć wszystkie dni tygodnia praktycznie i co wtedy robię. wiem to głupie, ale jak już ktoś tak sobie do łba wbije to wiecie ... np. pon wstaje o 7;00, ''poranna toaleta'', ubieram się, jadę do szkoły (mama mnie zawozi samochodem bo moja sql jest ode mnie z 11km.) po powrocie ze sql, zjem coś, usiąde do kompa lub tv, odrobię lekcje, pójdę na tv lub kompa (;p), pouczę się, pójdę na dwór, pójdę się wykąpać, wejdę na kompa lub tv, idę spać. I tak mam przez cały tydzień szkolny czyli od poniedziałku do piątku. Teraz jak leniuchuje np. sobota sobota. wstaje o 9;00, wejdę se na kompa, zjem coś, poranna toaleta, ubiorę się, wejdę na kompa, ide na tv, sprzątnę w pokoju, poćwiczę grę na gitarze i nad wieczór może odrobię lekcje lub przełoże je na niedziele. Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiaa jaa.. 17.05.10, 19:57 .. nie odrabiam lekcji, wstaje kiedy się obudzę, mam zaje*bisty bałagan w pokoju, wiecznie się spóźniam i dobrze mi z tym ;d Odpowiedz Link Zgłoś
dianolinka pff . 17.05.10, 19:59 ja poukładana ? xd każdy mówi mi " ty sowiżdżole " [ nie wiem jak się pisze xd ] lekcje odrabiam jak mi się zachce , czasami nawet po 22 . na kompa wchodzę jak wrócę ze szkoły , później rozmowy w toku , again komp i lkecje -,- ahh , mój plan dnia ;d Odpowiedz Link Zgłoś
kitty Re: Czy jesteś " poukładana " ? 17.05.10, 20:07 Wracam do domu w godzinach pomiędzy 17 - 21.30 Tak więc czasu jest mało. Mam za dużo zajęć po lekcjach, ale z niczego nie rezygnuję. Jem, biorę prysznic i uczę się. Jak już jestem za bardzo zmęczona to uczę sie w pociągu/autobusie. Przewiduję też kiedy mam cięzki dzień i jak czekam np. 30 minut na próbę w teatrze czy w szkole czy chociażby na pociąg na dworcu to zamiast korzystać z internetu/komputera uczę sie. Odpowiedz Link Zgłoś
martuusia Re: Czy jesteś " poukładana " ? 17.05.10, 20:08 raczej nie ! przychodze ze szkoły, oczywiście komp, a wieczorem dopiero lekcje ;d ale jest też tak,że zrobię po szkole od razu lekcje,różnie bywa haa. ;* Odpowiedz Link Zgłoś
lovedisneystars Re: Czy jesteś " poukładana " ? 17.05.10, 20:10 Zawsze odrabiam lekcje, po przyjściu ze szkoły, bo mam taki nawyk. Zwykle potem siadam na kompa, oglądam TV czy idę na dwór a potem się uczę. No chyba, że mam jakiś większy sprawdzian, pracę klasową, test. W tygodniu spać idę o 23, a w weekendy około 24 - 1, ponieważ tak jestem przyzwyczajona. To dziwne, widzę, że jest np. wtorek i 23 to robię się śpiąca, chociaż wcześniej nie byłam c; Odpowiedz Link Zgłoś
yourbadream Re: Czy jesteś " poukładana " ? 17.05.10, 20:11 Za cholerę nie. Nawet jak sobie coś zaplanuje to szlag jasny trafia mój plan. Nie potrafię się tego nauczyć. Odrabiałam lekcje jak chciałam, najczęściej na końcu. Nie uczyłam się praktycznie wcale. Chyba, że musiałam, to na wieczór, dzień przed, a potem na przerwach w szkole i w pociągu xD Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: Czy jesteś " poukładana " ? 17.05.10, 20:12 Po przyjściu ze szkoły rutynowo jem obiad, potem chwilka pogaduszek z mamą, siadam do lekcji i odpalam kompa. Tak już jakoś mam, ale jeśli chodzi o charakter, to niestety jestem strasznie roztrzepana. Odpowiedz Link Zgłoś
julik Re: Czy jesteś " poukładana " ? 17.05.10, 20:13 Tak , zwykle tak . Wstaje o 7.20 , w pokoju mam względny porządek . Kiedy wracam ze szkoly najpierw 20 minut odpoczywam , potem robie lekcje , idę na trening , wracam, pakuje się do szkoly wchodzę na kompa i ogladam czasem cos w TV , idę się myc i spać . zwykle o 22.30, a zasypiam około 24.00 . Z chęcia zmieniłabym nieco swój plan dnia , ale wiem , ze jeśli się nie pracuje to nie osiągnie się postawionego sobie celu . Wyszło jakbym była jakąś pedantyczną kujonką z chorymi ambicjami , ale tak naprawde nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
nrulezzzzz Re: Czy jesteś " poukładana " ? 17.05.10, 20:13 wkurza mnie monotonność mojego życia... (ey muszę to wpisać na bloga xP) codziennie identyczny rytuał... przychodzę z przystanku i patrzę w czarny ekranik, na którym migają kolorowe egoistyczne stworki (ludzie nazywają to telewizją) i tak, aż mama powie, że znowu patrzę na te same 'gęby' i żebym zaczęła się uczyć... niestety mama mówi to codziennie i o zbliżonej porze: około 14,30 (jeśli mam jeszcze lekcje to nie oglądam po prostu) i odrabiam lekcje i może trochę się uczę... w przerwie nauki, czyli o 16 mam obiad (wiem późno, ale przyzwyczaiłam się, bo tata tak przychodzi z pracy) no, a potem do przysłowiowej 'usranej śmierci' mogę robić co zechcę... dlatego tak często tu jestem... wiem... brzmi jak 'o! kujonka', nie lubię takiego tonu! sorry, ale ja nawet jem śniadanie (szkołę mam w bardzo zbliżonych godzinach) o jednej porze! dokładnie minuty znam! uważam, że moje życie jest nudne, ale żeby nie było mam nieporządek w pokoju... Odpowiedz Link Zgłoś
karolciaaa_x3 napewno nie , ja jestem przykładem lenistwa 17.05.10, 20:17 lekcje odrabiam wieczorem , albo w szkole na przerwie , nic mi się nie chce . Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek. Re: Czy jesteś " poukładana " ? 17.05.10, 20:25 poukładana ? niee , to chyba zbyt wielkie określenie co do mnie , ; p Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: Czy jesteś " poukładana " ? 17.05.10, 20:31 lubię mieć niektóre rzeczy zaplanowane, ale jeśli chodzi o codzienność w rok szkolny, to wracam do domu, wychodzę z psem na spacer, siadam przed kompem i gapię się monitor przeciętnie 2 h, chyba że mam dużo zadane. w weekendy leniuchuję, w wakacje tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
niesmaczna Re: Czy jesteś " poukładana " ? 17.05.10, 20:31 Ja tam zgapiam lekcje od jakiś kujonek, w sumie to w pewnym sensie jestem poukładana bo ściągam zawsze zaraz po przyjściu do szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Czy jesteś " poukładana " ? 17.05.10, 20:32 Zależy. Zazwyczaj staram sie ogarnąć dość szybko, żeby potem mieć czas na przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
cyrusmiley Siusiuu ,Paciorek i spać ----> niezmienne ;d 18.08.10, 21:27 Można powiedzieć ,że jestem w miarę poukładana i mam swój stały plan dnia w roku szkolnym ,ale jestem hmm najlepszym określeniem będzie mnie nazwanie nieztety leniwą ;pp w kwestii nauki oczywiście. Jeśli chodzi o dzień szkolny przedstawia się on następująco : śniadanie,szkoła,powrót na chate,obiad,lekcje,wieczór- dwór , komputer siusiuu paciorek i spać ! ;d to na tyle .! ;d pozdrawiam .! ;* By niuunia ♥ Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Czy jesteś " poukładana " ? 18.05.10, 15:19 Nie, jeśli chodzi o plan dnia, to nic nie mam poukładane. Odpowiedz Link Zgłoś
kristen_136 Re: Czy jesteś " poukładana " ? 18.05.10, 15:24 niee .! ;D siadam na kompa jem obiad ide wkuwać i lekcje . ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
owad Re: Czy jesteś " poukładana " ? 18.05.10, 15:30 tak,po przyjściu ze szkoły odrabiam lekcje,ale jest to zazwyczaj tylko matma,inne odrabiam na kolanie lub przed lekcją.i potem robię co chcę Odpowiedz Link Zgłoś