emmaj660 Re: Adam Lambert . Nietolerancja 29.07.10, 13:12 Znam go jego piosenka jest super!! cały czas ją słucham!! uwielbiam go!! Odpowiedz Link Zgłoś
12miley12 Re: Adam Lambert . Nietolerancja 29.07.10, 13:15 on jest gejem ?! nie miałam pojęcia ale piosenkę ma zarypistą Odpowiedz Link Zgłoś
unthinkable Re: Adam Lambert . Nietolerancja 30.07.10, 14:17 mi to w ogóle nie przeszkadza , tylko szkoda , że on jest gejem bo fajny z niego facet. Odpowiedz Link Zgłoś
strinx Re: Adam Lambert . Nietolerancja 30.07.10, 14:24 Tak ma fajną piosenkę Szkoda że jest gejem bo bez make-upu wygląda fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
whyduckxoo Serio?! 30.07.10, 14:27 On jest gejem? Nie wiedziałam- naprawdę. Tak to jest... Niestety... Ja tam do homoseksualistów nic nie mam, więc się nie wypowiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
milejdi Nooooo.... 30.07.10, 14:31 ...fajne ma piosenk. choc nie lubię wymalowanych kolesi...xD Ano...serce nie sługa, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
forest_girl Re: Adam Lambert . Nietolerancja 30.07.10, 14:42 Ta to boski koleś. Mi nie przeszkadza to, że jest gejem. Podziwiam go za to, że się przyznał. Nie każdego stać na odwagę by to zrobić. Co do jego piosenek to uważam, że są genialne. Ma talent. Zajdzie jeszcze wysoko. A tych ludzi którzy go nie lubią tylko dlatego, że jest gejem to po prostu nie rozumiem. Trochę tolerancji Odpowiedz Link Zgłoś
elenkaa Re: Adam Lambert . Nietolerancja 30.07.10, 14:50 Hmm... Adam Lambert... Uwielbiam go Może i jest gejem, ale trzeba to uszanować. To jego decyzja i jego życie. Głos ma cudowny, teksy piosenek prawdziwe i szczere w sumie to on sam jest całkiem ładny Ba, bardzo ładny. Ale no cóż chciałabym go poznać, wydaje się ciekawą osobą PS. Jutro lece kupić jego płytę ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
monikajb Re: Adam Lambert . Nietolerancja 31.07.10, 14:38 Piosenka Whatya want from me jest świetna chociaż trochę już się przejadła xd Szkoda że jest gejem xd Ważne że ma talent A poza tym toleruję ludzi którzy mają inną orientację. Odpowiedz Link Zgłoś
adziocha Re: Adam Lambert . Nietolerancja 31.07.10, 17:42 od jest świwetny! ma świetny głos i wgl A piosenka What do you want from me jest zajebista polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
matsuri Re: Adam Lambert . Nietolerancja 31.07.10, 17:54 Słyszałam jego piosenkę "whataya want from me" i przyznaję, jest całkiem spoko. Nie rozumiem, jak można kogoś dyskryminować ze względu na orientację. Ja chciałabym mieć przyjaciela, który jest gejem. Tolerancja przede wszystkim.! Odpowiedz Link Zgłoś
iga18 Re: Adam Lambert . Nietolerancja 31.07.10, 19:05 Słyszałam jego piosenkę " Whataya Want From Me " i tylko tą. Głos ma nawet fajny. Nic do niego nie mam ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
twilight_6 ma boskie piosenki!!!! ;> 31.07.10, 19:09 uwielbiam go ;] mi sie tez najbardziej 'whataya want from me' podoba ;> Odpowiedz Link Zgłoś
2468 Re: Adam Lambert . Nietolerancja 31.07.10, 19:12 Tak wiem, że jest gejem ale w Warszawie jest trochę gejów więc się przyzwyczaiłam Odpowiedz Link Zgłoś
pati115 Re: Adam Lambert . Nietolerancja 31.07.10, 19:13 uwielbiam piosenki adama lamberta i wcale nie przeszkadza mi to ze jest gejem-jego wybór widocznie lubi chłopaków i nikt nic na to nie poradzi ale to normalny człowiek i luzie którzy sie od niego odwracają tylko z tego powodu to kompletni idioci-a tak apropo to szkoda ze ejst gejem bo nawet nie jest zły Odpowiedz Link Zgłoś
yonkee Re: Adam Lambert . Nietolerancja 31.07.10, 19:17 mi jego gejostwo nie przeszkadza i tak bym go nigdy nie poznała nie ? whataya... jest świetne Odpowiedz Link Zgłoś
nickaa Re: Adam Lambert . Nietolerancja 31.07.10, 22:25 zgadzam się z tobą w 100%! bardzo lubię Adama ale jeszcze nie jest tak bardzo popularny w Polsce więc dużo osób go nie zna i nie wie że jest gejem jak zacznie być sławniejszy to będzie masakra ! na każdym kroku będą obraźliwe komentarze ;d ale i tak go lubię ;D Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek. Re: Adam Lambert . Nietolerancja 31.07.10, 22:29 Znam jedną jego piosenkę z radia.Głos ma naprawdę wspaniały. Co z tego,że jest gejem?Ma szansę na wielką karierę. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiadylan ;) 01.08.10, 09:48 Mojej przyjaciółce się podoba strasznie... A ja tez go lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
maryse Re: Adam Lambert . Nietolerancja 08.08.10, 19:36 Co z tego , że jest gejem..ma świetny głos . Uwielbiam "Can't let you go" Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx .. 08.08.10, 19:53 ja nawet nie wiedziałam że On jest gejem...=) tak czy inaczej nie przeszkadza mi to.. t o l e r a n c j a jesli chodzi o muzykę to słyszałam jedynie 'Whataya Want From Me' i piosenka spodobała mi się.. Odpowiedz Link Zgłoś
bananowaa Re: Adam Lambert . Nietolerancja 08.08.10, 20:14 Tak, tak jest zajebisty. A ogule kobieto kto o nim nie słyszał.? Przeciez What do you want from me chodzi caly czas w radiu. Ale ja uwarzam ze jego głos do niego nie pasuje chociaż i tak jest zajebisty. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
winia Re: Adam Lambert . Nietolerancja 09.08.10, 00:15 dla mnie moze bzc kim chce wazne ze tworz swietna muzke i ma talent uwielbiam go Odpowiedz Link Zgłoś