klama_kcmil 19.05.10, 21:49 W co cześciej wchodzicie.? Ja od pewnego czasu częściej siedzę na forum, niż artukułach, forum jest cały czas ciekawe i wkółko cos nowego, A wy co wolicie ? . Jeśli byl watek-kosz ;] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pajlov4 Re: Forum, czy artykuły.? 19.05.10, 21:52 na początku to w ogóle na forum nie wchodziłam . teraz rzadko co zaglądam na artykuły , cały czas na forum . ; d Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi Re: Forum, czy artykuły.? 19.05.10, 21:58 forum, ale niektóre artykuły są również ciekawe c; Odpowiedz Link Zgłoś
yzz. Re: Forum, czy artykuły.? 19.05.10, 22:08 Kiedyś w ogóle nie wchodziłam na forum, a teraz często tu przebywam. Czasem ktoś założy jakiś ciekawy wątek, w którym można coś napisać, a notki na Kotku pod tytułem "Miley Cyrus ..." "Justin Bieber ..." mnie nie kręcą. Smutna prawda jest taka, że teraz trzy czwarte notek są właśnie na temat takich gwiazdek. Nie chodzi o to, że jestem jakoś wrogo do nich nastawiona. Po prostu niedługo będziemy czytać o tym co Miley je na śniadanie. Odpowiedz Link Zgłoś
scream_ zależy 19.05.10, 22:15 artykuły sa nudne i nie ma nikogo ciekawego wiec raczej na forum Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Forum, czy artykuły.? 20.05.10, 12:50 forum. choc ostatnio strasznie się tu nudzę. Odpowiedz Link Zgłoś