marcepanka13 31.05.10, 20:08 No właśnie zastanawiam się czy warto kupić bo mam ochotę. Czytałyście ? Fajna czy nie warto ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klaudi073 Tu 31.05.10, 20:11 Mam świat nocy 1 i 2 naprawde dobra książka w każdej książce są 3 zupełnie inne historie w jakis sposób powiązane ze sobą trójki niestety nie mam polecam Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Nie warto. 31.05.10, 20:13 Książka jest tak strasznie banalna, że każda średnio utalentowana w kierunkach pisarskich osoba umiałaby ją napisać - przewidywalne wydarzenia i przede wszystkim ta sama sytuacja powtarza się ciągle wśród głównych bohaterów, a motywem przewodnim jest dozgonna słit big love. I te opisy są straszliwie trywialne. Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah Re: *Świat Nocy* L.J Smith 31.05.10, 20:19 książka jest zupełnie inna niż Pamiętniki Wampirów. Opisy beznadziejne. Niby ta sama autorka, a taka różnica. Może to wina tłumacza? W każdym razie- jeśli L.J Smith, to tylko PW. Odpowiedz Link Zgłoś
yzz. Re: *Świat Nocy* L.J Smith 31.05.10, 20:52 Opłaca się kupić pierwszą książkę. Przynajmniej według mnie. Kolejne są coraz gorsze, ale to zależy od tego co kto lubi. Odpowiedz Link Zgłoś