mandarynek_smak Re: Fineasz & Ferb. 24.06.10, 19:49 ajc. : dd . meeega peepe <3 bau cziki bau bau, tak miły mówi mi <3 omg, kreskówka, ale serio mega : D Odpowiedz Link Zgłoś
dark_candy_ Fineasz & Ferb. 24.06.10, 19:57 jedna z moich ulubionch bajek *,* ci naj to: dunder, pepe, fretka piosenka : wiewióry w gaciach mam <3 Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Fineasz & Ferb. 25.06.10, 14:56 ta kreskówka wymiata < 3 wszyscy są super, ale najbardziej lubię Fretkę x d piosenki też wszystkie boskie, ale naj jest chyba: młodsi bracia tu macie x d Odpowiedz Link Zgłoś
natusia2004 Re: bardzo, bardzo nie lubię. 25.06.10, 15:00 Zawsze sie smieje ze to nie Phineasz i Ferb ale Nivea i Fresh haha nie lubie tego ;// Odpowiedz Link Zgłoś
denever . 25.06.10, 15:05 oglądałam w życiu dwa razy. Ferb rządzi. on i to jego o.O :- D Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl A i jeszcze jedno. 25.06.10, 15:19 Ulubiony odcinek to odcinek kiedy Fredka poznaję Zuzię lubię również piosenkę z tego odcinka. Jest najlepsza zaraz po tej którą podałam wcześniej. Oto link: Wiewióry w gaciach mam Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl O lubię jeszczcze te piosenki: 25.06.10, 15:22 "Miłość zła" "Młodsi bracia" I piosenka którą śpiewa Baldżit jako Hindus o złej ocenie której niestety tytułu nie znam...Eh, w sumie trudno się zdecydować. Wiem jestem jak dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
lolisia_xdd Re: Fineasz & Ferb. 25.06.10, 15:19 Uwielbiam Piosenki wszystkie lubie tak samo, odcinki też xD a moją ulubioną postacią jest Fredka Odpowiedz Link Zgłoś
palcix Re: Fineasz & Ferb. 25.06.10, 17:12 to extra kreskówka. Zgadzam sie z julka_18. Fajna piosenka to wiewióry w gaciach ;hahahahahahaha; lovciam ją Odpowiedz Link Zgłoś
kitek14 :) 21.08.10, 17:30 kocham Fineasza i Ferba, to super kreskówka a co to był za odcinek w którym fretka i vanessa zamieniły się ciuchami? Odpowiedz Link Zgłoś
demus_selenka Re: Fineasz & Ferb. 21.08.10, 17:40 Jest zarąbista!!! Pepe,Izabella,Duntersztyc(nie pamiętam jak się pisze),Fredka,Hik,Ferb i wogóle wszyscy!! Bau,czki,bau,bau, taki miły mowi mi... KOsmiczną bryke mam, Agent pe, Oto jest spółka zło, I całą reszte I Fineasz&Ferb Odpowiedz Link Zgłoś
demus_selenka Re: Fineasz & Ferb 21.08.10, 17:40 Jest zarąbista!!! Pepe,Izabella,Duntersztyc(nie pamiętam jak się pisze),Fredka,Hik,Ferb i wogóle wszyscy!! Bau,czki,bau,bau, taki miły mowi mi... KOsmiczną bryke mam, Agent pe, Oto jest spółka zło, I całą reszte I Fineasz&Ferb Odpowiedz Link Zgłoś
bizzbee Re: Fineasz & Ferb. 21.08.10, 17:42 kocham to. <33 fineasza <3 ferba <3 fretka <3 pepe <3 wszystkich z tego kosiamm. <3 nie mam ulubionego odcinka, lubię wszystkie. <3 ulubiona piosenka? hmm ,też wszystkie . Odpowiedz Link Zgłoś
2468 Re: Fineasz & Ferb. 21.08.10, 17:43 To świetna kreskówka a kocham tam prawie wszystkie postaci Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Fineasz & Ferb. 21.08.10, 17:48 nienawidze tak samo jak i z innymi bajeczkami ....nigdy nie lubilam Odpowiedz Link Zgłoś
laurilla Re: Fineasz & Ferb. 26.08.10, 13:30 lubie a najlepszy jest Dundersztyc."oto jest spółka zło,Dundersztyyyyyyycaaaa!" ) Odpowiedz Link Zgłoś
xx.ada.xx Re: Fineasz & Ferb. 21.08.10, 17:49 Odcinki wszystkie kocham. Piosenka to gichi-go a bohater pe pe i fretka!!;D Kocham to Odpowiedz Link Zgłoś
teamtaylor Re: Fineasz & Ferb. 21.08.10, 17:51 Ja też ich uwielbiam. Najbardziej lubię...ich wszystkich! Fajny odcinek był jak wehikułem przenosili się w czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
sweet94 Re: Fineasz & Ferb. 21.08.10, 17:52 kici kici gu znaczy kocham cię! lubię tą bajkę, fajna jest. najbardziej lubię doondersztyca nie wiem jak się to pisze Odpowiedz Link Zgłoś
vanell. Re: Fineasz & Ferb. 23.08.10, 12:50 zdecydowanie moja ulubiona kreskówka: ) najbardziej lubię fredkę i dundersztyca - jego teksty są powalające, ah no i jeszcze dialogi majora i jego pomocnika. mój ulubiony odcinek? wszystkie są genialne, ale mogę wyróżnić kilka: samodzielna vanessa, plażowa impreza, mini golf, reaktywacja. co do piosenek, to najbardziej 'szaleję' przy bał cziki bał bał, bez jej miłości musiałem poznawać świat, miłość zła.. Zawsze z tobą będę Łączy nas miłość złaaa , jesteś skończony i wróć do domu pepe. Odpowiedz Link Zgłoś
nataliagorka KOCHAM <3 <3 <3 21.08.10, 17:57 tak masz racje teksty są rozbrajające Ja kupiłam sobie teczki z F&F z tekstami: -Czy ty nie jesteś na to zamłody? -Co będziemy dzisiaj robić? -Hej , gdzie jest pepe? Oto jaja znoszący ssak,który duszą na akcje Uwielbiam tą kreskówke Odpowiedz Link Zgłoś
kradzieejka_ Dubi dubi duła . c: 21.08.10, 18:04 Uwielbiam Dundersztyca . <333 I Vanessę . <333 Jesteś skończony, potwór .. Ołjejeje . c: ''A mówiąc niesamowite mam na myśli .. Całkiem SAMOWITE !'' . Ferb . <3333 A Fineasz mnie wkurza, jakoś . ;c No i fkors Pepe, dubidubiduła . <3 Odpowiedz Link Zgłoś
bananowedrzewo Re: Fineasz & Ferb. 21.08.10, 18:41 Hah tez uwielbiam ta bajke... najbardziej lubie Ferba... i te jego ciekawostki... Hah np. Czy wiesz ze pierwiastek z 9 to 3.... hahah.... a najlepsza piosenka to : A G L E T Aglet !!!... Kocham ten odcinek i piosenkee Odpowiedz Link Zgłoś
fanipgk Re: Fineasz & Ferb. 21.08.10, 22:40 Pepe rządzi Pepe uważa, że najlepszym blogiem jest: Kliknij a zobaczysz Odpowiedz Link Zgłoś