mileyoxox Re: ctrl + V = pokaż co ostatnio kopiowałeś ;) 10.12.10, 20:17 nic nie kopiowałam ! Odpowiedz Link Zgłoś
majusia011 Re: ctrl + V = pokaż co ostatnio kopiowałeś ;) 10.12.10, 20:25 I bleed it out, Odpowiedz Link Zgłoś
truskaax3 Re: ctrl + V = pokaż co ostatnio kopiowałeś ;) 10.12.10, 20:28 sony ericsson xperia x10 mini haha ile wypowiedzi xd Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: ctrl + V = pokaż co ostatnio kopiowałeś ;) 10.12.10, 21:20 trzeba mieć talent, żeby umieć tak wszystko idealnie spier***** [Siostra opis kopiowała . Odpowiedz Link Zgłoś
fantabuu Re: ctrl + V = pokaż co ostatnio kopiowałeś ;) 10.12.10, 21:27 www.youtube.com/watch?v=fCC4sHl_geg Odpowiedz Link Zgłoś
kontrastowa Re: ctrl + V = pokaż co ostatnio kopiowałeś ;) 11.12.10, 10:55 www.photoblog.pl/alleexxx Odpowiedz Link Zgłoś
denever Re: ctrl + V = pokaż co ostatnio kopiowałeś ;) 19.12.10, 18:15 - to... to koniec. wykrztusił. jej serce wpadło w arytmię . z oczu pociekły słone krople. po kilku sekundach podniosła zalaną łzami twarz znad jego piersi. wciąż na nią nie patrzył. wstał. odszedł. - jesteś mi tak bardzo potrzebny... wyszeptała. Odpowiedz Link Zgłoś
tenshi Re: ctrl + V = pokaż co ostatnio kopiowałeś ;) 19.12.10, 18:17 And all that's left, this empty space, Odpowiedz Link Zgłoś
swetasna Re: ctrl + V = pokaż co ostatnio kopiowałeś ;) 19.12.10, 18:37 butterfly141 do komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
impossible_baby Re: ctrl + V = pokaż co ostatnio kopiowałeś ;) 02.01.11, 22:47 jesteś moją definicją szczęścia <3 Hah. ;D To na opis chyba... ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
adrianna1999 Re: ctrl + V = pokaż co ostatnio kopiowałeś ;) 04.01.11, 20:10 Ja "Had the most amazing vacation! Thank you Ritz Carlton Kapalua. Now back to work off to my fitting then (cont) tl.gd/7tfrdg" - z twittera Ashley Tisdale Odpowiedz Link Zgłoś
senseless Re: ctrl + V = pokaż co ostatnio kopiowałeś ;) 04.01.11, 20:19 www.youtube.com/watch?v=eWUC5Q0RCAA hah Odpowiedz Link Zgłoś
vanesskaxdd Re: ctrl + V = pokaż co ostatnio kopiowałeś ;) 04.01.11, 20:54 ha haa www.kotek.pl/kotek_forum/02,3056,120546635,120546635,glosowanie_wybieranie_serial_roku_etap_2.html Odpowiedz Link Zgłoś
truskaax3 Re: ctrl + V = pokaż co ostatnio kopiowałeś ;) 04.01.11, 20:59 www.kotek.pl/kotek/1,87050,8904783,25_piosenek_w_6_minut.html Aha Odpowiedz Link Zgłoś
nietwojasprawa Re: ctrl + V = pokaż co ostatnio kopiowałeś ;) 04.01.11, 21:00 www.youtube.com/watch?v=Zs46E1eiKQ4 Odpowiedz Link Zgłoś
malinaa. Re: ctrl + V = pokaż co ostatnio kopiowałeś ;) 04.01.11, 21:02 www.youtube.com/watch?v=pUVnghI_8cE Heh. xP Odpowiedz Link Zgłoś
crazyy Re: ctrl + V = pokaż co ostatnio kopiowałeś ;) 04.01.11, 21:06 Habakuk - Rasta Trans . Odpowiedz Link Zgłoś
koniara8 Re: ctrl + V = pokaż co ostatnio kopiowałeś ;) 04.01.11, 21:06 ,,Blaski i Cienie rzeczypospolitej 1918-1939" Moja pracę pragnę podzielić na dwie strefy: Blaski oraz cienie rzeczpospolitej polskiej w latach 1918-1939. Na początek przejdźmy do pozytywnych rzeczy naszej RP: Napewno jedną z tych rzeczy była odbudowa kraju ze zniszczeń wojennych I wojny św. Kolejną rzeczą była: Mała konstytucja została uchwalona przez Sejm Ustawodawczy powołany na mocy dekretu Tymczasowego Naczelnika Państwa z 28 listopada 1918 roku. 20 lutego 1919 roku uchwalono tak zwaną Małą konstytucję. Określała ona zakres działania i model funkcjonowania państwa do momentu uchwalenia Konstytucji marcowej. II Rzeczpospolita stała się państwem demokratycznym, władzą naczelną był Sejm Ustawodawczy, a Naczelnik Państwa przedstawicielem oraz wykonawcą uchwał. Sprawował również dowództwo nad siłami zbrojnymi, po uzgodnieniach z Sejmem powoływał rząd i wraz z nim ponosił odpowiedzialność polityczną. Akty państwowe wymagały kontrasygnaty właściwego ministra. Następnym plusem dla naszego kraju było powiekszenie terytorium RP o 800km² z zamieszkując je 227tys ludnośią.Za sprawą popracia przez Polskę w 1919 roku Zaolzia. Jeszcze jednym kożystnym plusem dla naszego kraju była budowa ponadpartyjnego obozu politycznego. W struktury stronnictwa wstąpiło wiele ugrupowań społecznych i politycznych, jak również wybitnych osobistości (konserwatyści, liberałowie, socjaliści, ludowcy, a nawet byli członkowie ND). W wyborach w 1928 BBWR stał się największym klubem w parlamencie.Kolejną pozytywną rzeczą,która wydażyła się 2 lutego 1921 roku władze II RP zdecydowały się na podpisanie sojuszu z Francją. Układ ten został nieoficjalnie wymierzony przeciwko Republice Weimarskiej na wypadek jej "odrodzenia". Dokładnie miesiąc później zawarto sojusz z Rumunią. Ten skierowany był przeciw Związkowi Radzieckiemu. Teraz przejdziemy do negatywnych aspektów naszej RP: Jednym z cieni rzeczypospolitej było napewno rozbicie na trzy odrębne organizmy gospodarcze i wynikająca z tego konieczność unifikacji państwa.Składało się na to rónież odbudowa kraju ze zniszczeń wojennych I wojny św. Koniecznośc znalezienia nowych rynków zbytu na wytwarzane towary, ponieważ dotychczasowe rynki przestały istnieć (cesarstwo niemieckie i rosyjskie) Następnym problemem była napewno mniejszość narodowa oraz Złe, na ogół stosunki dyplomatyczne Polski z sąsiadami, brak jakichkolwiek stosunków z Litwą. oraz problem z przeprowadzeniem reformy rolnej (udało się to zrobić dopiero w 1925 r.) Wewnętrzne spory w kraju, w latach 1918 - 26 kilkunastokrotne zmiany rządu, 15.latach 1926 - 39 rządy sanacji (cechujące się wieloma nadużyciami(vide fałszerstwa wyborcze, pobicia posłów opozycji).Na koniec walka o granice państwa z Rosją Radziecką. Złe położenie geopolityczne państwa polskiego, znajdującego się pomiędzy dwoma nieprzyjaźnie nastawionymi mocarstwami - III Rzeszą i ZSRR. (tu już okres lat 30-tych). Heh nie skomentuję tego ^.^ Odpowiedz Link Zgłoś
xlaurenx Re: ctrl + V = pokaż co ostatnio kopiowałeś ;) 04.01.11, 21:11 szalony_chomik --> zigi --> g_o_s_i_a --> darkangel --> natip11 --> anja_ --> iga18 --> ollins --> dirtymoney. --> blondi_girl --> kiiin55 --> pyska017 --> misiaczek29 --> klama_kcmil --> youcandance.xd --> btr.love --> myoshi --> selena127 --> vampirediaries --> laney. --> witka --> seneka4 --> looveange l --> lise --> lace --> alexrusso --> demi2917 --> jonasofanka --> selenagomezfan_ --> frutella_xd --> dominisiaa_ --> selciaaa --> smola --> amazinga --> riki1246 --> green_alien --> martunia1 --> rose_alie --> lovejustin__ --> huricane. --> ciastko_kremik --> cukierkova --> famous_ash --> rosaliee --> pauuli --> salivia --> linda --> karmel_ --> miley124 --> paulla1872 --> stokroteckaa08 --> urszulka2691 --> rikkki --> laleczka. --> only_exception --> paaaty. --> kontrastowa --> hayley28 --> sasha21-->hellokiciara -> kawaiikimie -> tokio_hotel483 -->suspicious---->weard_girl ----> dominikax3 - Odpowiedz Link Zgłoś
pokochaj_mnie Re: ctrl + V = pokaż co ostatnio kopiowałeś ;) 04.01.11, 21:13 coupable Odpowiedz Link Zgłoś
more_amore Re: ctrl + V = pokaż co ostatnio kopiowałeś ;) 04.01.11, 21:16 " I Just Had . . . " Yyyy sprawadź sobie tłumaczenie * - * Ja coś takiego . Nie wiem jeszcze co to jest ale Okey Odpowiedz Link Zgłoś
kontrastowa Re: ctrl + V = pokaż co ostatnio kopiowałeś ;) 05.01.11, 14:44 coś osobistego , za bardzo osobistego . Nie podam ( : Odpowiedz Link Zgłoś
rikkki rikkki 05.01.11, 14:54 Niektórym pomaga robienie ściąg, których jednak później wcale nie wykorzystują w niecnych celach. ahahaah xD Odpowiedz Link Zgłoś
klama_kcmil yyy xd 05.01.11, 15:05 atrycja Wysiecka 14:16 hej co robisz ja 14:16 siema ja 14:16 słucham muzy i pisze z ludem Patrycja Wysiecka 14:16 skąt mnie znasz bo ja nie pamiętam ja tez słucham muzy ja 14:17 ym, chodziłam do trójki Patrycja Wysiecka 14:19 ja tez ale cie nie kojaze a chodziłaś moze na torkat bo chyba tak z tamtąt ci kojaze ja 14:19 nie Patrycja Wysiecka 14:20 to niewiem ja 14:21 nom, ja chodziłam do trójki to chyba stamtąd mnie kojarzysz Patrycja Wysiecka 14:22 no cos tam kojaze ale nie zabardzo ja 14:22 aha xd Patrycja Wysiecka 14:22 no a ty m nie z kat kojazysz ja 14:22 ze szkoły xd Odpowiedz Link Zgłoś
ilona3 Re: ctrl + V = pokaż co ostatnio kopiowałeś ;) 05.01.11, 15:03 AccidentPointCOM nie wiem co to to chyba mojego taty) Odpowiedz Link Zgłoś
nikki Re: ctrl + V = pokaż co ostatnio kopiowałeś ;) 05.01.11, 15:07 nie pamiętam ale chyba jakis link czy coś do szkoły) Odpowiedz Link Zgłoś
sara_jonas Re: ctrl + V = pokaż co ostatnio kopiowałeś ;) 05.01.11, 15:14 shakin stevens haha ; D Odpowiedz Link Zgłoś