rosanna_ za co lubisz swoją klase.? 06.08.10, 10:08 za to, co sobą reprezentują. Odpowiedz Link Zgłoś
dooska Re: za co lubisz swoją klase.? 06.08.10, 10:42 lubię tylko parę osób z mojej klasy- reszta? szkoda pisac. oczywiście, że są szaleni i zawsze umieją rozśmieszyc kogoś do łez c: za wspólne akcje dokuczania nauczycielowi od muzyki i Hannie Montannie ( wielka fanka) pół wprost uwielbiam, traktuję ich jak moje rodzeństwo (chociaż mam tylko brata ) Odpowiedz Link Zgłoś
alusiekk Re: za co lubisz swoją klase.? 06.08.10, 10:31 nie lubię swojej klasy..najchętniej przeniosłabym się do innej szkoły;[[[[ Odpowiedz Link Zgłoś
lolisia_xdd Re: za co lubisz swoją klase.? 06.08.10, 10:46 lubię cztery osoby na 20. Więc mogę powiedzieć, że nie przepadam za moją klasą. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiau11 Re: za co lubisz swoją klase.? 06.08.10, 10:46 pattrysia napisał(a): > tak jak w temacie... > > > ja lubie za to że cała klasa jest zakręcona itp... xdxd Cóż swoją byłą klasę (teraz idę do innej szkoły) kocham za to że jest taka zakręcona (pozytywnie) i zawsze można było wyjść na piwko xD Ale też za to, że wszyscy sobie pomagają. Byłiśmy zgraną paczkę Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: za co lubisz swoją klase.? 06.08.10, 10:52 nie specjalnie lubię moją klasę. czasem da się z niektórymi pogadać, pośmiać, ale raczej nie uważam ich za bliższych sobie osób. Odpowiedz Link Zgłoś
xquietx Re: za co lubisz swoją klase.? 06.08.10, 10:59 za wygłupy i teksty na lekcjach - <w szczególności na polskim> xd Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: za co lubisz swoją klase.? 06.08.10, 17:40 Za to, że zawsze z nimi jest wesoło. ^ ^ Odpowiedz Link Zgłoś
agula14 Re: za co lubisz swoją klase.? 06.08.10, 17:48 nie lubię swojej klasy PRAWIE wszyscy są nienormalni dom wariatów Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 bo to są dałny. :D 06.08.10, 18:11 i ich kocham. <3 oczywiście nie wszystkich. : o xd Odpowiedz Link Zgłoś
marta.sz Tu!!! 07.08.10, 21:11 Nie lubię za bardzo. Myślę że tak 3/4 nie lubi mnie ale ja to olewam. Chłopaki nie potrafią mówić co o nas myślą. Wszystkiego się wstydzą itd. Ale to na swój sposób urocze... Ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
kicikici..kotku Re: za co lubisz swoją klase.? 13.08.10, 22:51 Ja swoją klasę lubiłam ( uwielbiałam ) za to że była zgrana , zakręcona , rozgadana , beczna i wgl. niestety tera idę do gim i będę mieć new klase ale spox Odpowiedz Link Zgłoś
anotherstrange Re: za co lubisz swoją klase.? 14.08.10, 08:06 za wszystkie blałki , z których nie wiadomo jak do domu każdy wrócił... chociaż wiele osób często mnie wkurza, ale i tak ich lubię ; d Odpowiedz Link Zgłoś
mileycyrus13 Re: za co lubisz swoją klase.? 14.08.10, 08:30 a czy ktoś powiedział że lubię? Kosz Odpowiedz Link Zgłoś
haditaa <3<3<3 14.08.10, 08:39 kocham ją za to, ze jesteśmy najgorszą, a zarazem najlepszą klasą. najgorszą w zachowaniu, najlepszą w nauce i w ogólnie w moich oczach. Mamy charakter i gdy trzeba, to potrafimy działać wspólnie. Odpowiedz Link Zgłoś
zuziora_ A jak nie lubię? 14.08.10, 08:40 A jak nie lubię też mogę wymienić wady mojej klasy w podstawówce? - fałszywi ludzie - znałam tylko 3 osoby, też fałszywe - za dużo barbie girl -.-'' - za dużo poukładanych chłopaków. Może to dobrze, ale fajnie byłoby się przynajmniej pośmiać. Był taki jeden, fajny, ale on raczej był trochę chamski wobec klasy ^ - zero luzu ; d Pokój z tobą ^ Odpowiedz Link Zgłoś
marcella_ Re: za co lubisz swoją klase.? 14.08.10, 12:53 Nienawidzę swojej klasy -,- idioci popieprzeni . Odpowiedz Link Zgłoś
limqu Re: za co lubisz swoją klase.? 14.08.10, 13:43 za to że jest bardzo polewkowa, zawsze jakiś idiota coś głupiego wymyśli Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: za co lubisz swoją klase.? 14.08.10, 13:49 za to, ze są. że nie ma tych durnych podziałów, ze klasa jest na maxa zgrana. (: że zawsze ktoś potrafi rozsmieszyć nas wszystkich. ; d lubie ją, serio. < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
karolciamagic14 Re: za co lubisz swoją klase.? 14.08.10, 13:57 za nic.moja klasa jest żałosna.serio.w podst. było super a w gimnazjum..ech : / Odpowiedz Link Zgłoś
magdzia511 Re: za co lubisz swoją klase.? 20.08.10, 15:33 ja lubie za to: bo zawsze sa zgrani Odpowiedz Link Zgłoś
pauluu za nic. ja ją kocham :D 20.08.10, 19:34 2 dziewczyny i 26 chłopaków xd! kocham te pojeby xd Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: za co lubisz swoją klase.? 20.08.10, 20:27 Chyba za to, że są tacy sympatyczni, da się z nimi porozmawiać i powygłupiać na lekcjach. Brak nam w klasie solidarności niestety, ale pracujemy nad tym... Odpowiedz Link Zgłoś
mewusia Re: za co lubisz swoją klase.? 20.08.10, 20:34 nie lubie swojej klasy . xd Odpowiedz Link Zgłoś
olusi1a ..... 20.08.10, 20:49 Nie wszystkich lubię, ale tak to za te wszystkie śmieszne teksty na lekcjach, poczucie humoru itd. Odpowiedz Link Zgłoś