wildthing 13.06.10, 20:59 Nie widziałam takiego tematu wcześnie, jeśli był, to przepraszam i kosz . A mianowicie: Macie konto w banku? Ja chcę sobie założyć, ale jest tego trochę i nie wiem które jest w miarę dobre, może wy macie jakieś doświadczenie i mi doradzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elisss92 Re: Konto w banku 13.06.10, 21:05 mam konto w wbk, to dla osób poniżej 30 roku życia : ) ogólnie nie narzekam Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Konto w banku 13.06.10, 21:07 nie mam, rodzice mieli mi założyć i dać tam pieniądze z komuni ale jakoś nie wyszło. :q Odpowiedz Link Zgłoś
anastazja_ Re: Konto w banku 13.06.10, 21:14 ja nie mam. rodzice mi to proponowali już kilka razy. ale ja uważam że jak na piętnastolatkę zarządzanie pieniędzmi to trochę za wiele. na razie moim obowiązkiem jest nauka. kwestię pieniędzy zostawiam rodzicom. to jest kłopot, dlatego na razie nie chcę się w to mieszać. po prostu uważam, że okres nastoletni to czas zabawy i beztroski, po co mi jakieś (ewentualne) kłopoty z kasą? Odpowiedz Link Zgłoś
wildthing Re: Konto w banku 13.06.10, 21:08 Aha . Mi najbardziej zależy na tym, żeby można było prowadzić konto i robić przelewy przez internet, chcę mieć wreszcie własne konto na Allegro, bo teraz cały czas kupuję z konta mamy xD. Odpowiedz Link Zgłoś
malowana. mam 12 lat to już mogę mieć ? 13.06.10, 21:13 znaczy 17 września będe miała 13 lat, więc moge już ? Odpowiedz Link Zgłoś
stop_it Re: Konto w banku 13.06.10, 21:10 ja mam konto w banku takie specjalne dla nastolatek poprostu poszlam z rodzicami do banku i mi zalozyli;p musisz miec legitymacje zeby ci zalozyli to konto;p i normalnie mi rodzice miessiecznie 250 zeta wplacaja i nie moge przekroczyc tego bo mi sie blokuje wiec nie moge zrobic debetu ;] noi normalnie mam pin jak ide na zakupy i wgl;p wygoda bo nie musze papierkow nosic;] Odpowiedz Link Zgłoś
yesican_ Re: Konto w banku 13.06.10, 21:16 ja mam od roku w mbanku (izzy) i jestem zadowolona ;] nie muszę targać ze sobą kasy jak idę na zakupy to się nie martwię że mi kasy zabraknie albo coś ;D a jak np nie mam kasy na telefonie to po prostu ładuję sobie przez internet. fajna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_em Re: Konto w banku 13.06.10, 21:40 Mam w PKO, ale będę miała do niego dostęp dopiero, jak skończę 18 lat. Do tej pory pieniądze mi się tam 'zbierają' Odpowiedz Link Zgłoś
hektor18 Re: Konto w banku 13.06.10, 21:49 ja mam rodzice mi założyli jakieś 1,5 roku temu, to jest konto oszczędnościowe w banku BZ WBK i mi tam pasuje, tylko mało mam zawsze na tym koncie Odpowiedz Link Zgłoś
silllver Re: Konto w banku 13.06.10, 22:13 Nie mam nie jest mi potrzebne. ;p Jak narazie. Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: Konto w banku 13.06.10, 22:18 ja mam. mam w BGŻ. jestem zadowolona ;p Odpowiedz Link Zgłoś