heavy_metal 15.06.10, 14:48 Czy ktoś ogląda i jest fanem F1? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sophijja Re: F1!! Robert Kubica 15.06.10, 14:51 Meeeeee!! czesto ogladam this sport! (: Kubica is dobry ale ja kocham Hamiltona!! hahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
your_nightmare_ Re: F1!! Robert Kubica 15.06.10, 15:19 mój tata jest fanem F1 i ogląda, ja czasem też, ale jak to Kubica powiedział "oglądając F1 w telewizji można usnąć" Odpowiedz Link Zgłoś
dosia9 Re: F1!! Robert Kubica 16.06.10, 08:24 ja lubię i zawsze oglądam je z tatą to nasza wspólna pasja chodź jestem dziewczyną Odpowiedz Link Zgłoś
sylwunia93_15 Re: F1!! Robert Kubica 16.06.10, 16:33 uwielbiam ogladac f1. Kibicuje oczywiscie Kubicy, ale Vettela i Petrova tez lubie. Wkurza mnie Schumacher! Nastepny wyscig 27 czerwca!!! Odpowiedz Link Zgłoś
romady f1 :) kubica xd 15.06.10, 14:52 właśnie miałam założyć taki wątek a co do tematu - ja ! jestem wielką fanką f1, ie przegapiłam chyba jeszcze żadnego wyścigu. oczywiście wielbię Robert tak się zastanawiam, może byśmy trochę podyskutowały o f1, chociażby pod tym wątkiem ? :] Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal Re: f1 :) kubica xd 15.06.10, 15:05 > tak się zastanawiam, może byśmy trochę podyskutowały o f1, chociażby pod tym > wątkiem ? :] OK Odpowiedz Link Zgłoś
nasti. Re: . 15.06.10, 15:12 Mnie to strasznie nudzi, nie mogę wysiedzieć przed telewizorem patrząc jak jeżdżą w kółko. Pewnie gdybym była na miejscu Kubicy to mówiłabym inaczej ;p Szczerze to po prostu wole poczekać na wynik końcowy. Odpowiedz Link Zgłoś
bella19945 Re: F1!! Robert Kubica 15.06.10, 15:21 jasne, uwielbiam oglądać F1 zawsze kibicuję Vettelowi, Buttonowi i oczywiście Kubicy Odpowiedz Link Zgłoś
lovebug a ja myślałam że jestem sama. 15.06.10, 15:27 jestem zagorzałą fanką, byłam na Węgrzech na grand pix w Budapeszcie. kibicuję Kubicy i Reb Bullowi Racing. Odpowiedz Link Zgłoś
negative Re: F1!! Robert Kubica 15.06.10, 15:25 Jasne, że oglądam! Przy tak zmotoryzowanej rodzince jak moja, oglądanie niedzielnych wyścigów staje się rytuałem Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: F1!! Robert Kubica 15.06.10, 15:33 Nie jestem, ale czasem oglądam z tatą. Odpowiedz Link Zgłoś
moonek F1!! Robert Kubica 15.06.10, 15:29 no pewnie !!! to najlepsiejszy sport pod słońcem ) Jestem wielką fanką Sebastiana Vettela z Red Bulla ;} wgl uważam, że wszyscy kierowcy są fajni no i oczywiście Kubica Odpowiedz Link Zgłoś
parariramistrzu Re: F1!! Robert Kubica 15.06.10, 15:32 jak dla mnie F1 jest nudne,ale to juz wg. uznania. Odpowiedz Link Zgłoś
nikson Re: F1!! Seba Vettel xDDD ` 15.06.10, 15:37 F1 ? .. oglądam i to dość często .. xDDD ` a za kogo trzymacie ? - bo ja Sebę Vettela !! .. musi wygrać xDDD .. ale ostatnio ( chyba 4 tyg. temu ) .. miał stłuczkę z tym ... tym drugim .. teraz zapomniałam nazwiska sorry Odpowiedz Link Zgłoś
alex25 Re: F1!! Seba Vettel xDDD ` 15.06.10, 19:11 nikson napisał(a): > F1 ? .. oglądam i to dość często .. xDDD ` a za kogo trzymacie ? - bo > ja > Sebę Vettela !! .. musi wygrać xDDD .. ale ostatnio ( chyba 4 tyg. temu ) .. > miał stłuczkę z tym ... tym drugim .. teraz zapomniałam nazwiska sorry Ja oglądam wszystkie treningi, kwalifikacje i oczywiście wyścigi. A kibicujuję również Sebastianowi Vettelowi Jest świetnym kierowcą Odpowiedz Link Zgłoś
missvictoria112 Re: F1!! Robert Kubica 17.06.10, 21:27 Mój tata, kiedy jest wyścig np. o 5 w Japonii, nastawia budzik, wstaje i patrzy... Ja nie jestem taką fanką jak on, ale lubię czasem popatrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
messia_xd Re: F1!! Robert Kubica 15.06.10, 15:32 heavy_metal napisał(a): > Czy ktoś ogląda i jest fanem F1? No jasne.. To jest booskie ;* Odpowiedz Link Zgłoś
olusia133 Oczywiścieee ! 15.06.10, 15:47 Uwielbiam F1 To sport w którym nie trzeba znać za dużo zasad, by połapać o co chodzi ;p Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa Re: F1!! Robert Kubica 15.06.10, 15:48 czasami gdy nie ma nic w telewizji , a leci F1 to ogladam , ale nie jestem fanem . Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal Re: F1!! Robert Kubica 15.06.10, 15:39 A ja osobiście jestem fanką Roberta Kubicy oraz Hamiltona ,a kiedyś byłam fanką Raikkonena Odpowiedz Link Zgłoś
umc Re: F1!! Robert Kubica 15.06.10, 15:43 Uwielbiam Vettela , ogólnie całą F1 kocham ;D Odpowiedz Link Zgłoś
julka_ Re: F1!! Robert Kubica 15.06.10, 15:48 ja nie oglądam i fanką nie jestem, ale do sportu nic nie mam ;p Odpowiedz Link Zgłoś
lutaxd Re: F1!! Robert Kubica 15.06.10, 15:53 uwielbiam F1 : d od kilku lat .. XD i byłam fanką Raikkonena .. teraz go nie ma to został Kubica . Odpowiedz Link Zgłoś
pauline_5 Re: F1!! Robert Kubica 15.06.10, 15:54 czasem oglądam ale nie jestem fanką. Odpowiedz Link Zgłoś
inia Robert!! 15.06.10, 15:57 Jestem wielka fanką F1. Oglądam każde kwalifikacje i wszytskie wyścigi. W przyszłym roku zamierzam pojechac na Grand Prix Węgier i dopingować Roberta! F1 to według mnie najciekawszy sport motorowy na świecie. Pozdrawiam wszystkich fanów F1. Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: F1!! Robert Kubica 15.06.10, 15:59 Ja oglądam od dawna wtedy gdy jeździł jeszcze Ralph Schumacher i oczywiście Michael. Jestem wielką fanką Formuły i oglądam z zapratym tchem każdy wyścig. No i cieszę się z wyników Roberta Kubicy... Odpowiedz Link Zgłoś
stalowamagnolia Re: F1!! Robert Kubica 15.06.10, 16:02 Ja, na przykład? Oglądam z zapałem każdy wyścig, zmagania teamówek F1. I nie tylko śledzę poczynania pana Roberta, ale również znam się, co nie co na tym sporcie. Wkręcam się w różne nowinki ze świata konstruktorów, czy choćby intersuję stroną techniczną bolidów, udoskoleniami. Na wszystko mam swoje własne zdanie i opinię, godną uwagi ze strony chłopaków "siedzących" w tym od zawsze. No bo to chłopaki, wiadomo Wbrew pozorom uwielbiam oglądać sport, jako dziewczyna. Nieraz niektórzy faceci, aż dziwią się, jak mogę się włączyć, czy zacząć 'paplaninę" w dyskusji na tematy sportowe typu skoki narciarskie, czy własnie sezony Formuły 1. Coś mnie w tym wszystkim fascynuje... Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal Re: F1!! Robert Kubica 15.06.10, 16:04 stalowamagnolia napisał(a): > Wkręcam się w różne nowinki ze świata konstruktorów, czy choćby intersuję stron > ą > techniczną bolidów, udoskoleniami. Na wszystko mam swoje własne zdanie i opinię > , godną > uwagi ze strony chłopaków "siedzących" w tym od zawsze. No bo to chłopaki, wiad > omo > > Wbrew pozorom uwielbiam oglądać sport, jako dziewczyna. Nieraz niektórzy face > ci, aż > dziwią się, jak mogę się włączyć, czy zacząć 'paplaninę" w dyskusji na tematy s > portowe > typu skoki narciarskie, czy własnie sezony Formuły 1. Coś mnie w tym wszystkim > fascynuje... [/i] U mnie też tak jest Odpowiedz Link Zgłoś
kiskowa Re: F1!! Robert Kubica 15.06.10, 16:03 YEAH! Jasne że jestem ^^ U mnie co drugą niedziele zawsze wyścig się ogląda i kibicuję Kubicy. W tamtym roku byłam na wyścigu na Węgrzech, odlot był.:p Odpowiedz Link Zgłoś
niunia5250 Re: F1!! Robert Kubica 15.06.10, 16:07 jasne uwielbiam oglądać F1 Kubicaaa Odpowiedz Link Zgłoś
apfelsine. Re: F1!! Robert Kubica 15.06.10, 16:20 Pewnie,że oglądam. I z całego serca kibicuje Vettelowi Odpowiedz Link Zgłoś
lovebug u mnie w klasie jak dziewczyna powie, że oglądasz. 15.06.10, 16:23 to wyśmieją, a z klasy tylko ja oglądam, nawet chłopcom się nie podoba. hamilton suxx. Odpowiedz Link Zgłoś
lovebug dziwi mnie że renault 15.06.10, 16:24 ma słabsze wyniki niż red bull racing, przecież red bull jeździ z silnikami renault, nieco ulepszonymi to fakt, ale xD Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiau11 Re: dziwi mnie że renault 15.06.10, 18:27 lovebug napisał(a): > ma słabsze wyniki niż red bull racing, przecież red bull jeździ z silnikami ren > ault, nieco > ulepszonymi to fakt, ale xD Mnie tez to zastanawia ;p Ale zauwaz, ze Robert potrafi poradzic sobie z kazdym bolidem, a taki np. jego kolega z zespolu Witalij Pietrow (czy jak to sie pisze xD ) zajmuje słabe miejsca. A nasz kochany Kubica ( ;D) zajął już 2 miejsce w Australii i 3 w Monako. To nie taki zły wynik ;p Odpowiedz Link Zgłoś
stalowamagnolia Re: dziwi mnie że renault 15.06.10, 19:15 lovebug napisał(a): > ma słabsze wyniki niż red bull racing, przecież red bull jeździ z silnikami ren > ault, nieco > ulepszonymi to fakt, ale xD Powiem Ci, że w niedzielnym wyścigu, P. Kubica, wykręcał najlepsze prędkości. Jeździ piekielnie szybko, a P. Hamilton daleko za nim. Trzeba wiedzieć też, że od strategi teamu również dużo zależy. I oczywiscie od szczęścia. Jednak Red Bull ma więcej torów na których lepiej się spisuje. Zaś Renault wprowadza wciąż nowe ulepszenia "kroczek po kroczku". Starają się dopiąć swego, aby móc zrównać maszynę z RBR. A nie cieszy Cię, że Ferrari odeszło do lamusa? Jest z tego jakaś satysfakcja, widząc piekielne- czerwone we wstecznyn lusterku Odpowiedz Link Zgłoś
rudziaczek Re: F1!! Robert Kubica 15.06.10, 16:23 o mnie powiedzieć, że jestem fanką to za mało, ja mam totalnego hopla na punkcie F1, razem z tatą oglądamy każdy wyścig, byliśmy już na jednym Grand Prix i na BMW Sauber Pit Lane Park a teraz wybieramy się do Poznania zobaczyć Robcia Kubica goooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś