nyc._.lon Re: CZy płakałyście na zakończeniu roku szkolnego 24.06.10, 18:06 nie.. ale w tym roku pewnie się poryczę.. ; ( bo to ostatni rok był.. ; (( Odpowiedz Link Zgłoś
nyc._.lon Re: CZy płakałyście na zakończeniu roku szkolnego 24.06.10, 18:07 a poza tym to jutro jest ;// Odpowiedz Link Zgłoś
pinkax3 paaali 24.06.10, 18:07 Wiem że tak było w 3 klasie bo razem chodzimy . xdd Odpowiedz Link Zgłoś
dulce12_rbd Re: .,.,> 24.06.10, 18:10 Jutro jest zakończenie więc nie wiem o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
tayluver_ Re: CZy płakałyście na zakończeniu roku szkolnego? 24.06.10, 18:11 moje zakończenie jest dopiero jutro, i nie mam na nim co płakać, bo to dopiero koniec drugiej gim. ale za to pamiętam, jak płakałam na koniec 6 klasy. trzeba było się ze wszystkimi pożegnać, bo faktycznie później nie poszłam z żadnym z nich nawet do jednej szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
paaali @pinkax3 24.06.10, 19:00 spadaj ! . nie znam Cię ! . xD . nie no Joke . .' byłas u mnie przed chwilą . ;d Odpowiedz Link Zgłoś
milka55988 Re: CZy płakałyście na zakończeniu roku szkolnego 24.06.10, 18:25 Yyyy... Jest jutro? Właśnie! Jasne, że bd . Odpowiedz Link Zgłoś
aileen nie, nigdy. 24.06.10, 18:26 idiotyczny powód by płakać. jutro mam zakończenie gimnazjum. nie ma czego żałować. cieszę się, że idę do LO i odcinam się od tych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
marcela260 Re: CZy płakałyście na zakończeniu roku szkolnego 24.06.10, 18:27 Mam jutro zakończenie roku i przy okazji koniec jednej ze szkół w życiu. Czy będę płakać? Nie wiem, raczej nie. Odpowiedz Link Zgłoś
kingusska190 Re: CZy płakałyście na zakończeniu roku szkolnego 24.06.10, 18:44 nie, ja jeszcze nigdy Odpowiedz Link Zgłoś
kingusska190 Re: CZy płakałyście na zakończeniu roku szkolnego 24.06.10, 18:47 tzn. nigdy na zakończenie roku szkolnego. Jakoś nie odczuwam tego w taki sposób, że "nie bedę się widziała z klasą przez 2 miesiące. Tylko, że "przecież i tak się będziemy widywać". Dla mnie wakacje są czasem, w którym można odpocząć od tej części klasy, którą się nie lubi. Więc jakby to powiedzieć "regeneruje się" przez lipiec i sierpieńxP Odpowiedz Link Zgłoś
truuu Re: CZy płakałyście na zakończeniu roku szkolnego 24.06.10, 18:46 Ja mam dopiero jutro zakończenie roku. I pewnie będę płakać, ale po ceremonii tej całej, bo moja klasa robi część artystyczną Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_14 Re: CZy płakałyście na zakończeniu roku szkolnego 24.06.10, 18:51 Ja dopiero jutro będę płakać Odpowiedz Link Zgłoś
little_angel Re: CZy płakałyście na zakończeniu roku szkolnego 24.06.10, 18:55 Tak. Kiedy rozstawałam się z moimi przyjaciółkami w podstawówce po szóstej klasie Odpowiedz Link Zgłoś
sandra6565 Re: CZy płakałyście na zakończeniu roku szkolnego 24.06.10, 19:00 ja mam dopiero jutro i będę skakała z radości Odpowiedz Link Zgłoś
dirty Re: CZy płakałyście na zakończeniu roku szkolnego 24.06.10, 19:02 każdy z nas idzie w inną stronę. spędziłam z tymi ludźmi 6 lat i nie wiem czy nie obejdzie się bez łez. kocham moją klasę, jest najlepsza na świecie <3 Odpowiedz Link Zgłoś
agula14 CZy płakałyście na zakończeniu roku szkolnego? 24.06.10, 19:14 Nie. Jeszcze nigdy mi się nie przydarzyło. A zakończenie mam dopiero jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
maadziaaa y... 24.06.10, 19:20 my mamy dopiero jutro zakonczenie roku szkolnego.... Odpowiedz Link Zgłoś
squash tak, z grzeczności. 24.06.10, 19:21 w szóstej klasie. Poryczała się dziewczyna, pełniąca niemo ustaloną funkcję prowadzącej - córcia katechetki. Wszyscy po kolei zaczęli ronić łzy. Ja, płaczliwym tonem powiedziałam swoje przemówienie, usiłując nie wybuchnąć śmiechem. Właściwie, to się chyba nie liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
indigo Re: CZy płakałyście na zakończeniu roku szkolnego 24.06.10, 19:21 Do mnie to jeszcze nie dociera ,że to już koniec roku.Nie wiem jak mogłam wytrzymać z moją klasą 6 lat.Trochę mi smutno będzie ,a także będę wesoła ,że są już wakacje Choć pogoda nie dopisuje ,u mnie pada deszcz.W wakacje chyba też nie będzie za ciepło..i ta plaga komarów. Odpowiedz Link Zgłoś
schuylervanalen Re: CZy płakałyście na zakończeniu roku szkolnego 24.06.10, 19:22 Ja właśnie kończę podstawówkę i rozstaję się z klasą... jutro na pewno będę płakać na zakończeniu. Teraz nawet płaczę. Po prostu nie wyobrażam sobie życia bez NICH... Odpowiedz Link Zgłoś
nesska94 Re: CZy płakałyście na zakończeniu roku szkolnego 10.07.10, 15:05 Hahaha!!! Nie płakałam, bo moja była klasa jest głupsza. Zachowywały jak małpy i koguty. Niestety to moja sprawa. Bo one miały swoją ekipę z klasy. A ja mam tylko jedną. Odpowiedz Link Zgłoś
ashleyka19 Re: CZy płakałyście na zakończeniu roku szkolnego 12.07.10, 16:15 nie xd Odpowiedz Link Zgłoś
alejandro_ Re: CZy płakałyście na zakończeniu roku szkolnego 17.08.10, 00:24 nie . . bo na razie nie rozstaje się z downami z mojej klasy .. Odpowiedz Link Zgłoś
xx.ada.xx Re: CZy płakałyście na zakończeniu roku szkolnego 24.06.10, 19:23 Płakałam bo to kociec 6 klasy.Z wieloma osobami już się nie zobaczę i nawet teraz kręci mi się łezka w okuKocham moją 6c<3 Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 Re: CZy płakałyście na zakończeniu roku szkolnego 24.06.10, 19:27 nie . bo tylko 3 osoby idą do innego gim . a reszta do tego samego . Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Re: CZy płakałyście na zakończeniu roku szkolnego 24.06.10, 19:31 nie. Odpowiedz Link Zgłoś
lovejustin_ Re: CZy płakałyście na zakończeniu roku szkolnego 25.06.10, 14:16 na początku nie, były śmiechy i w ogóle. ale jak już weszliśmy do klasy, żeby się pożegnać to nie było chyba dziewczyny, która by nie płakała... xD Odpowiedz Link Zgłoś
xxxshexxx Re: CZy płakałyście na zakończeniu roku szkolnego 25.06.10, 15:18 Nie, ale mi się zbierało... Klasa 3 odchodzi. Wszyscy ryczeli xP Tak wzruszająco Odpowiedz Link Zgłoś
akira Nie 24.06.10, 19:48 Życie nauczyło mnie, że nie powinnam płakać z powodu zupełnie błahych spraw. Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkooowaa. tak, ale nie dziwcie się jak śpiewaliśmy; 24.06.10, 20:08 ale to już było, szerokiej drogi już czas...w pewnym momencie nie wytrzymałam . Odpowiedz Link Zgłoś
nnaattaallaa Tak 24.06.10, 21:05 ja ryczałam jak bóbr... tak mi było trudno odchodzić z podstawówki... a teraz, gdy kończę I gim. to jest mi smutno, że odchodzi 3 ; ((((( kurczę, ja wam powiem, że pożegnania są najgorsze.! Odpowiedz Link Zgłoś